Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Roosendaal

Direct mogelijkheden bekijken voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Roosendaal? Middels onze site lees je aanvullende details. We vertellen je wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Daarbij gaan we dieper in op de beschikbare type maaltijden. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan maaltijdvoorzieningen vergelijken. Tevens kan je ook opties voor zakelijke maaltijden overwegen. De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. De gerechten zijn erg voedzaam en het staat binnen mum van tijd op tafel. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Wil je nog meer weten? Surf dan eerst verder naar de meestgestelde vragen. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioNoord-Brabant
GemeenteRoosendaal
PlaatsRoosendaal
Postcode4701
Website gemeentewww.roosendaal.nl
kant-en-klaar-maaltijden-roosendaal

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Bekijk de scherpe aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Roosendaal?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een smakelijke kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en je hoeft niet zelf te koken. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Zoals gerechten als: Kip met jus, rode bieten en krielaardappels en/of Groentensoep. In onderstaand blok bekijk je heel uiteenlopende groepen die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

 • Senioren: Oudere mensen die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Door het bestellen van senioren maaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. De menu’s zitten vol groenten, bevatten weinig toevoegingen en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor de oudere doelgroep is een verantwoorde maaltijd van belang. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of om het geheugen op peil te houden. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl worden er maatwerkproducten gemaakt. Het gaat hier bijvoorbeeld om gemalen, zoutarm, lactosevrij, eiwitrijk, en natriumarm, vegetarisch, diabetes, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hebben ook veel baat bij kant-en-klaar maaltijden. Mede door deze producten hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel praktische voordelen.
 • Gezinnen met kinderen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. School, een drukke baan en sport/muziek vereisen een goede planning. Een gezonde maaltijd klaarmaken is dan niet altijd even prettig. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Studenten: Werk, school, de sportschool en afspraken met vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Elke avond een gezonde maaltijd koken is vaak geen optie. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze zitten vol groenten en eiwitten en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Roosendaal: wat is het aanbod?

Als jij kijkt naar alternatieven voor gezonde thuismaaltijden in Roosendaal dan zijn er in feite 3 alternatieven: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elke soort heeft zowel voor- als nadelen. De verschillen zitten ‘m met name in hoe groot het aanbod is, prijzen, houdbaarheid en leveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Roosendaal? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Normaal per 6 of 12 stuks bij jou thuis afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm opgediend bij je in de woonkamer. Een uitkomst als u geen keuken heeft of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-roosendaal

Vergelijk verschillende maaltijdservices

Hierna doorzoek je eenvoudig een opsomming van landelijke keukens voor warme maaltijden in Roosendaal. Per leverancier tref je praktische info zoals aanbod en een prijsindicatie. Klik op de button van een leverancier voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale aanbieders van bezorgmaaltijden

In het schema hierna bieden we een verzameling lokaal georiënteerde maaltijdservices. Denk dan aan slagerijen, zorginstellingen, supermarkten, cateraars, stichtingen. Op dit portaal vind je ook adresgegevens van partijen in Hulst, Bergen op Zoom en Steenbergen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager van OevelenNispensestraat 64701 CWRoosendaal
Keurslager BuyzenProfessor van Ginnekenstraat 204731 JZOudenbosch
GroenhuysenPostbus 15964700 BNRoosendaal
SPAR van WijnenMolenstraat 14698 BAOud Vossemeer
SPAR ZeggeOnze Lieve Vrouwestraat 1084735 AEZegge
Slagerij MachielseKloosterstraat 64724 EEWouw
Keurslager van ElterenKerkstraat 44751 HNOud Gastel
SPAR MaaltijdserviceMarkt 194758 BLStanddaarbuiten
Keurslager MondenSint Janstraat 384714 EHSprundel
Cafe de VeestallenKade 654703 GDRoosendaal
Schema met kleinschalige aanbieders van opwarmmaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Roosendaal

Met name ook bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Een zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Verderop behandelen we een aantal voorbeelden van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als bedrijf kun je dan via de cateraar een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook zorginstellingen (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Meestal hebben ze een overeenkomst met erkende bezorgers van magnetronmaaltijden in Roosendaal. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kan je informeren naar het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) komen ouders vaak tegemoet met gezonde kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen een smaakvolle en gezonde maaltijd krijgen rond een uur of 17:00.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Ontdek de voordelen: groenterijke gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Roosendaal specifiek aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, slechts beperkt zout, bij voorkeur met volkoren graanproducten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en ten minste 25 gram eiwit. Op de sticker op de doos vind je vaak een tabel met voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een reguliere maaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Allereerst hebben we de groenten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. En ter afsluiting heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Je kunt kiezen uit typische Hollandse recepten, gerechten met producten van het seizoen en bijzondere recepten. Zoals Stamppot koolraap met appel en Gepaneerde Alaska-koolvis.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Dit kan in ongeveer 35 minuten op 120 °C in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 5 – 10 minuten op 500 – 800 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht warm bezorgd in Roosendaal.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Roosendaal?
De prijzen van de verschillende maaltijden lopen flink uiteen. Elke service heeft andere prijzen en bezorgkosten. Met name het type gerecht heeft zijn doorwerking op de prijs. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,65. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (gemiddeld €6,50. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Wil je jezelf echt verwennen? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,75) en toetje (vanaf €1,30).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Daarnaast kan je je aanmelden bij een maaltijdservice Roosendaal. Dat zijn bijvoorbeeld cateringbedrijven en grote keukens die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Ook zijn er ook nog zorginstellingen en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Roosendaal?
Via www.roosendaal.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Daarbij zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk via de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Er wordt hierbij gekeken naar het inkomen en/of het vermogen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Moerstraten
 • Heerle
 • Wouwse Plantage
 • Nispen
 • Wouw