Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Geertruidenberg

Ben jij op zoek naar een aanbieder voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Geertruidenberg? Via deze website tref je alle belangrijke aspecten. We vertellen je wat een maaltijdservice inhoudt, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Verder behandelen we ook de actuele gerecht-mogelijkheden. Snel bestellen? Je kunt hier ook voorzieningen vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Ze smaken ontzettend goed en er is heel veel variatie in het aanbod. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Heb je nog brandende vragen? Surf dan eerst verder naar het hoofdstuk veelgestelde vragen. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioNoord-Brabant
GemeenteGeertruidenberg
PlaatsGeertruidenberg
Postcode4941
Website gemeentewww.geertruidenberg.nl
kant-en-klaar-maaltijden-geertruidenberg

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Check de lopende aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Hoe werkt de maaltijdservice in Geertruidenberg?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een smaakvolle kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Het wordt steeds populairder. Probeer onder andere: Sukadelapje in jus & Kip, sperziebonen, aardappelpuree. In de volgende paragraaf vind je verschillende groepen die steeds vaker kiezen voor een maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: Ouderen krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Via speciale senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. De etenswaren zijn erg voedzaam, zijn niet zo zout en vet en warmt men binnen een paar minuten op. Voor 75-plussers zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten een uitkomst. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of om de hersenen te beschermen. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor bijna elk dieet of leefstijl worden er maatwerkproducten gemaakt. Typische voorbeelden zijn lactosevrij, eiwitrijk, gemalen, zoutarm, en natriumarm, vegetarisch, diabetes, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten kunnen ook extra genieten van kant-en-klaar maaltijden. Door die service kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Bij slik- of kauwproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel pluspunten.
 • Drukke gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Een baan, sport en studie wisselen elkaar snel af. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is simpelweg niet elke avond mogelijk. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Alleenstaanden: Studie, de fitness en andere bezigheden: we hebben het erg druk. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken kan dan vaak lastig zijn. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het is vaak nog erg gezond ook. Ze zitten vol groenten en eiwitten en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Geertruidenberg: wat zijn de mogelijkheden?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Geertruidenberg dan heb je eigenlijk 3 varianten: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Iedere maaltijd heeft weer zijn eigen kenmerken. De maaltijden verschillen als het gaat om hoe groot het aanbod is, tarieven, herkomst producten en bezorgopties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Je kunt deze bewaren in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Geertruidenberg? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Dikwijls per box van 6 gerechten afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Een uitkomst op het moment dat u geen beschikking heeft over een keuken of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
bezorgmaaltijd-geertruidenberg

Landelijke maaltijdservices vergelijken

Hieronder bieden we een lijst met landelijke bedrijven voor warme maaltijden in Geertruidenberg. Per organisatie tref je uitleg over aantal maaltijden en een prijsindicatie. Druk op de button van een maaltijdvoorziening om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale bedrijven van kant-en-klaar maaltijden

Hierna bekijk je een weergave van gemeentelijke leveranciers. Dat zijn bijv. welzijnsorganisaties, zorginstellingen, stichtingen, slagerijen, cateraars. Op dit portaal vind je ook aanbieders in Alphen-Chaam, Etten-Leur en Oosterhout.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Stichting Welzijn & Ondersteuning GeertruidenbergVenestraat 184931 BPGeertruidenberg
MaaltijdenExpresBoomstraat 1615038 GRTilburg
De WijngaerdCyclaamstraat 2a4921 JCMade
Keurslager de WijsAdelstraat 144921 BRMade
De WeverDoctor Deelenlaan 65042 ADTilburg
SPAR AertsBurg. Van de Mortelplein 415037 PJTilburg
Slagerij van der DonkPaletplein 125044 JBTilburg
Slagerij van HestTilburgseweg 815051 ABGoirle
Slagerij van de ZandeAmer 55032 AZTilburg
SmaakrijkHeemraadsingel 104944 VDRaamsdonk
Opsomming met kleinschalige aanbieders van senioren maaltijden. Wijzigen of aanvullen? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Geertruidenberg

Ook bedrijven en kantoren kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. De zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Hierna behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Organisaties kunnen veel profijt hebben van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of wanneer een vergadering uitloopt. Als bedrijf kun je dan via de cateraar attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook verzorgingslocaties (dagbesteding en woonlocaties) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Normaliter maken zij hiervoor afspraken met populaire organisaties voor magnetronmaaltijden in Geertruidenberg. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via deze zorgbedrijven kun je tips en info aanvragen voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. Zij kunnen ook helpen bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) vragen steeds meer om kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen op die manier een verse en gezonde maaltijd nemen als u tot laat werkt.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen?

Ontdek de mogelijkheden: dagverse gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: alle veelgestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Hoe gezond zijn kant en klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen dan voorheen. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Geertruidenberg de basis aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, slechts beperkt zout, zo veel mogelijk met volkoren producten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en genoeg eiwit (25 gram). Op de omdoos vind je voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Een avondmaaltijd kent 3 aspecten. Om te beginnen een ruime portie groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En als laatste heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Zo zijn er een Nederlandse stamppot, recepten met producten van het seizoen en bijzondere recepten. Denk aan Eendenvlees in zoetzure saus & Gebonden champignonsoep.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is simpel. Dit kan in ongeveer 30 – 40 minuten op 100 °C in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 4 tot 8 minuten op 500 – 800 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) warm bezorgd in Geertruidenberg.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Geertruidenberg?
De prijzen van de gerechten lopen flink uiteen. Elke aanbieder heeft weer andere prijzen. Vooral het soort maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,55. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (vanaf €5,85. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je al gauw €2,00 extra. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,60) en/of een toetje na (vanaf €1,40).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Verder heb je natuurlijk de maaltijdservice Geertruidenberg. Het betreft grootschalige keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Daarnaast zijn er ook nog zorggroepen en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Geertruidenberg?
Op de website www.geertruidenberg.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Verder kun je soms aanspraak maken op regelingen vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Men analyseert hiervoor allereerst uw huidige inkomen en uw spaargeld.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Raamsdonk
 • Raamsdonksveer