Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Etten-Leur

Ben jij op zoek naar een aanbieder voor kant en klaar maaltijden bestellen in Etten-Leur? Via deze website bieden we tips en adviezen. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice inhoudt, en wie er gebruik van kan maken. Tevens vertellen we meer over de verschillende type gerechten. Je kan ook snel verder gaan naar instellingen vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan informeren naar zakelijke oplossing. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. De gerechten zijn erg voedzaam en er is heel veel variatie in het aanbod. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Heb je nog brandende vragen? Probeer dan eerst te zoeken binnen het hoofdstuk veelgestelde vragen. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioNoord-Brabant
GemeenteEtten-Leur
PlaatsEtten-Leur
Postcode4875
Website gemeentewww.etten-leur.nl
kant-en-klaar-maaltijden-etten-leur

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Bekijk alle aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in Etten-Leur?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een smakelijke kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en je hoeft niet zelf te koken. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Probeer onder andere: Vegetarische lasagna, spinazie en Bami kip saté. Hierna vind je enkele voorbeelden van groepen mensen die regelmatig gebruik maken van een maaltijdservice:

 • Senioren en ouderen: Ouderen hebben veel baat bij opwarmmaaltijden. Via speciale senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. Deze gerechten zitten vol bouw- en voedingsstoffen, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en warmt men binnen een paar minuten op. Voor senioren is een dagelijkse gezonde maaltijd enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om het geheugen op peil te houden. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor bijna elk dieet of leefstijl worden producten ontwikkeld. Het gaat hier bijvoorbeeld om gemalen, eiwitrijk, lactosevrij, zoutarm, en koolhydraatarm, vegetarisch, vetarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Mede door deze producten behouden ze een stukje zelfstandigheid. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel gemak.
 • Families met kinderen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, school en sport moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Boodschappen doen en koken is dan niet altijd even prettig. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Studenten: Studie, de fitness en feestjes met vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Elke dag iets gezonds klaarmaken is simpelweg niet altijd mogelijk. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het is vaak nog erg gezond ook. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Etten-Leur: waar kan ik uit kiezen?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Etten-Leur dan bestaan er drie opties: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke soort heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Hieronder lees je meer over de breedte van het assortiment, budget, kwaliteit en bezorgopties.

 1. De koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Etten-Leur? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. In de regel 1 of 2 keer per maand bij je thuisbezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt vers gekookt en warm bezorgd. Een uitkomst op het moment dat u geen keuken heeft en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
bezorgmaaltijd-etten-leur

Aanbod maaltijdservices vergelijken

In het volgende schema bieden we een weergave van grote bezorgers van warme maaltijden in Etten-Leur. Per organisatie tref je relevante zaken zoals aanbod en de kosten. Klik op de button van een instantie voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige maaltijdservices van magnetronmaaltijden

Hierna bekijk je een overzicht met lokaal georiënteerde instanties. Bijvoorbeeld supermarkten, zorginstellingen, slagerijen, welzijnsorganisaties, stichtingen. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook organisaties in Rucphen, Halderberge en Breda.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslagerij van CaulilStationsstraat 24872 TDEtten-Leur
Stichting Social CateringAbdis van Thornstraat 544901 ZBOosterhout
Keurslagerij LodewijkKapelstraat 334841 GEPrinsenbeek
BuurtzorgMarkt 20b4841 ACPrinsenbeek
ThebeWarandelaan 64904 PCOosterhout
De KnollentuinSt. Bavostraat 254891 CGRijsbergen
Margot bij de HandAbraham Bloemaerthoek 194907 RDOosterhout
Slagerij van GilsArkendonk 644907 XPOosterhout
Hendrikx keurslagerMolenstraat 1904881 GHZundert
Slagerij BilletMolenstraat 1124881 CVZundert
Overzicht met lokaal georiënteerde maaltijdvoorzieningen van opwarmmaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Stuur ons dan een bericht.

Maaltijden voor bedrijven in Etten-Leur

Ook bedrijven en kantoren bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Zo’n zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. In onderstaand blok vind je een aantal voorbeelden van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Kantoren of bedrijfspanden laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als er nog even door vergaderd moet worden. Als werkgever wil je dan graag je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook zorggroepen (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Meestal hebben ze een overeenkomst met populaire aanbieders van magnetronmaaltijden in Etten-Leur. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kun je in contact komen met leveranciers voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het eten zelf.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf bieden steeds vaker speciale kant-en-klaar maaltijden aan. Kinderen kunnen op die manier een lekkere en gezonde maaltijd gebruiken nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Ontdek de mogelijkheden: lekkere en voedzame gerechten snel op tafel!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijdbezorging aan huis

Hoe gezond zijn kant en klaar maaltijden?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Etten-Leur aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, niet te veel zout, voldoende volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en genoeg eiwit (25 gram). Op de omdoos vind je een overzicht met de ingrediënten en voedingswaarden. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
Het avondeten kent 3 onderdelen. Als eerste is dit natuurlijk veel groente. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. Afsluitend bevat je bord dan nog vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt oer-Hollandse gerechten, lekkere seizoensmaaltijden en culinaire inspiratie. Zoals Djaza tajine Fruta Roz of Nasi goreng, quorn, satésaus.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is kinderspel. Je plaatst de maaltijd ongeveer 25 minuten op 125 graden celsius in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 5 – 10 minuten op 550 – 800 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in Etten-Leur.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Etten-Leur?
De prijzen van de verschillende maaltijden zijn heel divers. Elke bezorgservice werkt met andere prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm heeft zijn uitwerking op de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,50. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (rond de €5,50. Voor een warme levering (tafeltje dekje) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Heb je graag iets voor en na? Kies dan ook een soep (vanaf €1,65) en desserts (vanaf €1,35).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Ten tweede is er de maaltijdservice Etten-Leur. Onder andere professionele keukens die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Ten derde zijn er ook nog zorginstellingen en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Etten-Leur?
Via de uitleg op www.etten-leur.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Daarbij heb je soms ook recht op zorg via de WLZ, onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst het inkomen en/of het vermogen.