Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Oisterwijk

Zoek je een leverancier voor kant en klaar maaltijden bestellen in Oisterwijk? Aan de hand van deze site tref je aanvullende details. We leggen je uit wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Eveneens behandelen we ook de verschillende soorten maaltijden. Je kan ook snel verder gaan naar voorzieningen vergelijken. Tevens kan je ook onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. De opwarmmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Ze smaken ontzettend goed en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Heb je vragen voor onze medewerkers? Onderzoek dan eerst onze paragraaf met vragen & antwoorden. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioNoord-Brabant
GemeenteOisterwijk
PlaatsOisterwijk
Postcode5061
Website gemeentewww.oisterwijk.nl
kant-en-klaar-maaltijden-oisterwijk

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Bekijk de scherpe aanbiedingen en probeer een proefpakket

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Oisterwijk?

Houd je niet van koken? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Zo’n lekkere kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en heb je geen grote keuken nodig. Het wordt steeds populairder. Kies bijvoorbeeld voor: Thaise curry of Hindoestaans lamsvlees, komijn en pilav rijst. In onderstaand blok check je allerlei soorten groepen die geholpen zijn bij de maaltijdservice:

 • Mensen op leeftijd: Senioren die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Door het bestellen van senioren maaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. Deze etenswaren zijn super gezond, bevatten weinig e-nummers of zout en warmt men binnen een paar minuten op. Voor bejaarden zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten van belang. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen of om gewicht te verliezen. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor elke dieetwens of leefstijl worden er maatwerkproducten gemaakt. U kunt denken aan zoutarm, lactosevrij, gemalen, eiwitrijk, en diabetes, vegetarisch, koolhydraatarm, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hebben ook veel baat bij kant-en-klaar maaltijden. Door die service hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij slik- of kauwproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook vaak uitkomst.
 • Families met kinderen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Studie, werk en hobby’s wisselen elkaar snel af. Even tussendoor koken lukt dan niet altijd. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Afgestudeerden: Studie, hobbies en vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken is soms teveel gevraagd. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het is nog gezond ook. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Oisterwijk: wat is het aanbod?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Oisterwijk dan heb je eigenlijk drie keuzes: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elke maaltijdvorm heeft zowel voor- als nadelen. De verschillen hebben te maken met assortiment, onkosten, bewaaradviezen en leveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Oisterwijk? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Vaak elke week 1 keer afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. De oplossing indien zelfstandig koken tot het verleden behoort en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
bezorgmaaltijd-oisterwijk

Aanbod maaltijdservices vergelijken

In het volgende schema verstrekken we een lijst met erkende organisaties voor warme maaltijden in Oisterwijk. Per organisatie tref je specificaties zoals het type maaltijden en de prijzen. Druk op de knop van een bezorgservice voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde instanties van kant-en-klaar maaltijden

Hieronder tref je een weergave van kleinschalige bezorgservices. Dit kunnen zijn stichtingen, cateraars, slagerijen, zorginstellingen, supermarkten. Elders op deze website vind je ook aanbieders in Oosterhout, Drimmelen en Tilburg.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Slagerij La CucinaGemullehoekenweg 55061 MAOisterwijk
Joris Zorg – VestakkerGanzeakkers 55091 CRMiddelbeers
ThebeKerkstraat 45051 LBGoirle
Van RoesselDorpsstraat 635051 CJGoirle
Keurslager LaureijsDorpsplein 245094 GJLage Mierde
ZuidZorg WijkzorgDoornboomstraat 345091 CBOost- West- en Middelbee
SPAR MaaltijdserviceEuropaplein 455101 VWDongen
Eethuis van HolstKardinaal van Rossumstraat 655104 HLDongen
Maaltijd Service de HilverGelderstraat 275081 AAHilvarenbeek
Keurslager van HoofKreitenmolenstraat 275071 BAUdenhout
Opsomming met gemeentelijke instellingen van senioren maaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Oisterwijk

Juist bedrijven kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld bij avondwerk. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Zo’n zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als er nog even door vergaderd moet worden. Als bedrijf kun je dan via de cateraar je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook veel zorginstellingen (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. In de regel werken ze samen met populaire leveranciers van magnetronmaaltijden in Oisterwijk. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via deze instanties kan je informeren naar de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). In specifiek situaties helpen ze ook bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) komen ouders vaak tegemoet met gezonde kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen zo een verse en gezonde maaltijd krijgen nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Probeer het nu zelf: de lekkerste en meest voedzame menu’s moeiteloos op tafel!


FAQ: veel voorkomende vragen betreffende maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Oisterwijk normaliter aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, maximaal 2 gram zout, het liefst gekookt met volkoren artikelen, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de sticker op de doos vind je vaak een tabel met voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
De basissamenstelling van een gerecht kent 3 afzonderlijke onderdelen. Allereerst heb je natuurlijk de groenten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). Afsluitend bevat je bord dan nog iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je kunt genieten van 100% Hollandse kost, verse seizoensmaaltijden en culinaire inspiratie. Denk aan Kip kerrie ananas schotel en Kipfilet in uienjus, Andijviestamppot.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Optie 1 is ongeveer 25 minuten op 110 graden celsius in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan zet je gewoon de magnetron aan. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 5 tot 10 minuten op 550 – 750 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) warm bezorgd in Oisterwijk.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Oisterwijk?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices kunnen enorm verschillen. Elke service heeft weer andere prijzen. Met name het type gerecht zie je terug in de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,65. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (circa €6,55. Voor een warme levering (tafeltje dekje) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Heb je graag iets voor en na? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,75) en dessert (vanaf €1,45).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Ten tweede kan je kiezen voor de maaltijdservice Oisterwijk. Dit zijn vaak professionele keukens die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Daarnaast zijn er ook nog potentiële instanties zoals (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Oisterwijk?
Door middel van www.oisterwijk.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Verder zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het inkomen en spaartegoeden.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Moergestel
 • Heukelom