Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Drimmelen

Ben jij op zoek naar een aanbieder voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Drimmelen? Op deze pagina verstrekken we alles wat je moet weten. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice is, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Daarbij gaan we dieper in op de diverse maaltijdopties. Je kunt natuurlijk ook direct instellingen vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je informeren naar zakelijke oplossing. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Het geheel smaakt er lekker er er zijn tientallen verschillende gerechten. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Heb je nog brandende vragen? Bekijk dan eerst onze paragraaf met vragen & antwoorden. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioNoord-Brabant
GemeenteDrimmelen
PlaatsDrimmelen
Postcode4921
Website gemeentewww.drimmelen.nl
kant-en-klaar-maaltijden-drimmelen

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Check interessante aanbiedingen en probeer een proefpakket

Hoe werkt de maaltijdservice in Drimmelen?

Vind jij koken niet leuk? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Een verse kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en kun je eenvoudig en snel warm eten. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Kies bijvoorbeeld voor: Stoofpotje rundvlees en/of Varkenslapjes in jus. In onderstaande tekst benoemen we diverse groepen mensen die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: Ouderen die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Via speciale senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De menu’s zitten vol groenten, bevatten weinig toevoegingen en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor 70-plussers zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten onmisbaar. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of om de hersenen gezond te houden. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor bijna elke allergie of voedingswens zijn er wel oplossing te vinden. U kunt denken aan leefstijlen als glutenvrij, lactosevrij, eiwitrijk, gemalen, en diabetes, vegetarisch, natriumarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken hebben ook veel baat bij kant-en-klaar maaltijden. Daardoor hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel pluspunten.
 • Families: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, hobbies en vrienden moeten gecombineerd worden. In korte tijd een maaltijd bereiden kan dan wel eens voor problemen zorgen. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Jongvolwassenen: Werk, school, hobbies en afspraken met vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Iedere dag boodschappen doen en koken zit er dan soms gewoon niet in. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Drimmelen: wat moet ik kiezen?

Als jij kijkt naar alternatieven voor gezonde thuismaaltijden in Drimmelen dan heb je feitelijk drie varianten: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elke soort heeft zijn eigen voordelen en nadelen. De verschillen zitten ‘m met name in aantal maaltijden, onkosten, versheid en leveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Drimmelen? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Normaliter elke week 1 keer bij je thuisbezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. De oplossing in situatie waarbij zelfstandig koken tot het verleden behoort en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
bezorgmaaltijd-drimmelen

Aanbod maaltijdservices vergelijken

In het volgende schema bieden we een overzicht met grote organisaties voor warme maaltijden in Drimmelen. Per aanbieder check je informatie als het actuele aanbod en de prijzen. Kies een maaltijdvoorziening voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige maaltijdservices van kant-en-klaar maaltijden

In het schema hierna verstrekken we een verzameling lokale bedrijven. Denk dan aan slagerijen, stichtingen, welzijnsorganisaties, supermarkten, zorginstellingen. Op dit portaal vind je ook aanbieders in Breda, Alphen-Chaam en Zundert.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager de WijsAdelstraat 144921 BRMade
Slagerij van de ZandeAmer 55032 AZTilburg
Vermeulen CateringHeistraat 254909 BDOosteind
Slagerij van GilsArkendonk 644907 XPOosterhout
SPAR AertsBurg. Van de Mortelplein 415037 PJTilburg
SmaakrijkHeemraadsingel 104944 VDRaamsdonk
MaaltijdenExpresBoomstraat 1615038 GRTilburg
De WeverDoctor Deelenlaan 65042 ADTilburg
Stichting Welzijn & Ondersteuning GeertruidenbergVenestraat 184931 BPGeertruidenberg
De WijngaerdCyclaamstraat 2a4921 JCMade
Database met gemeentelijke organisaties van thuismaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Stuur ons dan een bericht.

Maaltijden voor bedrijven in Drimmelen

Met name ook bedrijven bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. De zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. In onderstaand blok behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Bedrijven bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als bedrijf wil je dan natuurlijk de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook zorgorganisaties (o.a. woongroepen en dagbestedingen) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Vaak hebben ze afspraken gemaakt met grote organisaties voor magnetronmaaltijden in Drimmelen. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Ook thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via de thuiszorgbedrijven kun je in contact komen met leveranciers voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. Zij kunnen ook helpen bij het eten en het drinken.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. De kids kunnen zodoende een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd nemen als u tot laat werkt.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Ontdek de mogelijkheden: dagverse gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijdbezorging aan huis

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
Kant-en-klare gerechten worden steeds gezonder. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Drimmelen specifiek aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, niet te veel zout, voldoende volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vis of vlees en genoeg eiwit (25 gram). Op het etiket vind je de voedingswaarden en toevoegingen. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een gemiddelde maaltijd kent 3 aspecten. Als eerste hebben we de groenten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. En ter afsluiting heb je vlees/vis of een vervanger. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Je kunt genieten van een Nederlandse stamppot, verse gerechten met seizoensproducten en recepten van over de hele wereld. O.a. Donkey Kicks Chicken & Varkensvlees, erwten, aardappelpuree.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Dit doe je in circa 25 – 40 minuten op 120 graden celsius in de oven. Mocht je dit te lang duren dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 5 tot 10 minuten op 600 – 750 watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Drimmelen.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Drimmelen?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices variëren nogal. Elke service heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,55. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (gemiddeld €5,75. Voor tafeltje dekje (warme levering) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Wil je jezelf echt verwennen? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,45) en nagerecht (vanaf €1,35).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. In aanvulling daarop kan je je aanmelden bij een maaltijdservice Drimmelen. Voorbeelden zijn grootschalige keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Daarnaast bestaan er ook nog zorgorganisaties en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Drimmelen?
Aan de hand van www.drimmelen.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Ook heb je soms ook recht op zorg via de WLZ (wet langdurige zorg), onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij kijkt men naar het inkomen en spaartegoeden.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Lage Zwaluwe
 • Made
 • Hooge Zwaluwe
 • Wagenberg
 • Terheijden