Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Hilvarenbeek

Ben jij op zoek naar een aanbieder voor kant en klaar maaltijden bestellen in Hilvarenbeek? Via deze website bieden we aanvullende details. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en voor wie het geschikt is. Ook behandelen we ook de aanwezige gerechten opties. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar voorzieningen vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij informeren naar zakelijke oplossing. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. Ze smaken ontzettend goed en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Kom je er nog niet helemaal uit? Check dan eerst de FAQ (populaire vragen). Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioNoord-Brabant
GemeenteHilvarenbeek
PlaatsHilvarenbeek
Postcode5081
Website gemeentewww.hilvarenbeek.nl
kant-en-klaar-maaltijden-hilvarenbeek

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Vergelijk alle aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in Hilvarenbeek?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een lekkere kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en je hoeft niet zelf te koken. Het wordt steeds populairder. Populair zijn bijvoorbeeld: Macaroni met kaas en/of Gehakt in kappertjessaus. Hieronder tref je heel uiteenlopende groepen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Ouderen en bejaarden: Ouderen in Nederland laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Dankzij speciale senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De gerechten zitten vol bouw- en voedingsstoffen, zijn niet zo zout en vet en zijn simpel op te warmen. Voor de oudere doelgroep is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd onmisbaar. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om gewicht te verliezen. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor veel diëten en allergieën is er een geschikte maaltijd. U kunt denken aan leefstijlen als eiwitrijk, glutenvrij, lactosevrij, gemalen, en koolhydraatarm, natriumarm, vetarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Door die kant-en-klaar oplossingen hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel praktische voordelen.
 • Jonge gezinnen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Studie, werk en hobby’s vragen veel van onze tijd. Boodschappen doen en koken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Alleenstaanden: Een drukke baan, sport en familie en vrienden: we hebben het erg druk. Zorgen voor gezond eten kan dan vaak lastig zijn. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en het is vaak nog erg gezond ook. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Hilvarenbeek: welke zijn geschikt?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Hilvarenbeek dan heb je drie alternatieven: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elke soort maaltijd heeft zowel voor- als nadelen. Let goed op de verschillen in assortiment, prijs, kwaliteit en afleveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Na levering zet je het in de koelkast. Bij koelvers heb je veel variatie in het menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Hilvarenbeek? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Na bezorging zet je het in de vriezer. In de regel per box van 6 gerechten bij je thuisbezorgd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Erg handig wanneer het koken niet meer gaat en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
bezorgmaaltijd-hilvarenbeek

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In onderstaand schema doorzoek je eenvoudig een verzameling populaire leveranciers van warme maaltijden in Hilvarenbeek. Per instantie check je details als het huidige assortiment en de tarieven. Klik op een instantie voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke bedrijven van magnetronmaaltijden

In het schema hieronder bieden we een weergave van kleinschalige bedrijven. Bijvoorbeeld stichtingen, welzijnsorganisaties, supermarkten, cateraars, slagerijen. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook organisaties in Geertruidenberg, Tilburg en Oisterwijk.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Maaltijd Service de HilverGelderstraat 275081 AAHilvarenbeek
SPAR MaaltijdserviceEuropaplein 455101 VWDongen
Keurslager van HoofKreitenmolenstraat 275071 BAUdenhout
Slagerij La CucinaGemullehoekenweg 55061 MAOisterwijk
Eethuis van HolstKardinaal van Rossumstraat 655104 HLDongen
Keurslager LaureijsDorpsplein 245094 GJLage Mierde
Keurslager van StrienHoofdstraat 645109 ADs Gravenmoer
Het VershoekskeCor van der Bokstraat 35111 VCBaarle-Nassau
Joris Zorg – VestakkerGanzeakkers 55091 CRMiddelbeers
ZuidZorg WijkzorgDoornboomstraat 345091 CBOost- West- en Middelbee
Database met gemeentelijke bedrijven van thuismaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Hilvarenbeek

Ook kantoren en bedrijven bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Een zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Hierna beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als werkgever wil je dan graag zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook zorginstellingen (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Vaak zijn daarvoor afspraken gemaakt met bekende aanbieders van magnetronmaaltijden in Hilvarenbeek. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Diverse thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via dergelijke instellingen kan je informeren naar het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen dan een smaakvolle en gezonde maaltijd eten rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Ervaar het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s zonder moeite op te warmen!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis?

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Hilvarenbeek zich aan moeten houden. 150 – 200 gram groente, natriumarm, bij voorkeur met volkoren graanproducten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en ten minste 25 gram eiwit. Op de beschrijving vind je informatie over voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
Een reguliere maaltijd bestaat uit 3 componenten. Allereerst is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. Afsluitend heb je vlees/vis of een vervanger. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Er is keuze uit 100% Hollandse kost, verse gerechten met seizoensproducten en recepten van over de hele wereld. O.a. Thais gestoofde vis, wilde rijst, doperwten of Nasi goreng speciaal, kip in satésaus.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Dit kan in ongeveer een half uur op 100 graden in de oven. Mocht je dit te lang duren dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 4 – 10 minuten op 550 – 750 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Hilvarenbeek.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Hilvarenbeek?
De prijzen van de gerechten zijn heel wisselend. Elke bezorgservice hanteert zijn eigen prijzen. Met name het type gerecht zie je terug in de prijs. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,65. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (zo’n €5,50. Voor tafeltje dekje (warme levering) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je een complete maaltijd? Kies dan ook een soep (vanaf €1,75) en toetje (vanaf €1,10).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. In aanvulling daarop kan je je wenden tot de maaltijdservice Hilvarenbeek. Denk dan aan speciaal ingerichte keukens die door heel Nederland aan huis bezorgen. Tevens zijn er ook nog zorgorganisaties en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Hilvarenbeek?
Aan de hand van www.hilvarenbeek.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Daarnaast zijn er mogelijkheden vanuit de WLZ, de zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Er wordt hierbij gekeken naar het inkomen en spaartegoeden.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Diessen
 • Esbeek
 • Biest-Houtakker
 • Haghorst