Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Loon op Zand

Ben jij op zoek naar een aanbieder voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Loon op Zand? Op kantenklaarmaaltijden.com check je aanvullende details. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice concreet kan bieden, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Eveneens gaan we dieper in op de aanwezige gerechten opties. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar aanbieders vergelijken. Tevens kan je ook info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. De smaak is echt prima en het assortiment is gigantische groot. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Zijn er onduidelijkheden? Probeer dan eerst te zoeken binnen antwoorden op de veel voorkomende vragen. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioNoord-Brabant
GemeenteLoon op Zand
PlaatsLoon op Zand
Postcode5171
Website gemeentewww.loonopzand.nl
kant-en-klaar-maaltijden-loon-op-zand

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Check actuele aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in Loon op Zand?

Houd je niet van koken? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een lekkere kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en kun je eenvoudig en snel warm eten. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Zoals gerechten als: Lamscurry met sperziebonen, pikante cajun rijst en Rookworst met vleesjus, stamppot andijvie. Hierna vind je heel uiteenlopende groepen die steeds vaker kiezen voor een maaltijdservice:

 • Senioren en ouderen: 75-plussers bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Door het bestellen van senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. Deze etenswaren zitten vol bouw- en voedingsstoffen, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor senioren zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten van belang. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of om de werking van hersenen te stimuleren. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl worden producten ontwikkeld. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan eiwitrijk, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, en natriumarm, koolhydraatarm, vegetarisch, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Daardoor kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Bij moeite met kauwen en slikken bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel pluspunten.
 • Jonge gezinnen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen vereisen een goede planning. Boodschappen doen en koken is dan niet altijd even prettig. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Starters: Werk, school, de sportschool en feestjes met vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en het is nog gezond ook. Er zitten lekker veel groenten in en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Loon op Zand: hoe werkt dat?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Loon op Zand dan zijn er 3 opties: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Iedere maaltijdvorm heeft weer zijn eigen kenmerken. De maaltijden verschillen als het gaat om de breedte van het assortiment, onkosten, herkomst producten en aflevermogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Loon op Zand? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Gewoonlijk elke week 1 keer bij jou thuis afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. De oplossing op het moment dat het koken niet meer gaat en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
bezorgmaaltijd-loon-op-zand

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het volgende schema tref je een overzicht met populaire bezorgers van warme maaltijden in Loon op Zand. Per organisatie tref je informatie als aantal maaltijden en de tarieven. Tik op de button van een instelling voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale bezorgservices van kant-en-klaar maaltijden

In de tabel hierna vind je een database met lokale organisaties. Voorbeelden zijn stichtingen, zorginstellingen, cateraars, slagerijen, welzijnsorganisaties. Op dit portaal vind je ook adresgegevens van partijen in Hilvarenbeek, Dongen en Gilze en Rijen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager van VugtGrotestraat 1335151 BKDrunen
Beppie`s MaaltijdserviceMuntelstraat 35211 PTDen Bosch
Actief ZorgIndustrieweg 485145 PWWaalwijk
Slagerij MutsaersDoctor Kuyperlaan 1795142 TCWaalwijk
Van Neynsel De GrevelingenGrevelingen 665215 ES‘s-Hertogenbosch
Keurslager SlendersSchapenmarkt 85211 ETs-Hertogenbosch
Van Neynsel EemwijkEemweg 1145215 HR‘s-Hertogenbosch
Keurslagerij VerhoevenHelftheuvelpassage 2325224 APDen Bosch
Keurslagerij MartensOranjeplein 315175 BELoon op Zand
Lekker Gewoon Uit LoonGerlachusstraat 755175 AKLoon op Zand
Schema met lokale aanbieders van kant-en-klaar maaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Loon op Zand

Ook zakelijke klanten maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Een zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. In onderstaand blok behandelen we een aantal voorbeelden van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Kantoren laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als er klanten over de vloer komen. Als bedrijf kun je dan via de cateraar de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook zorginstellingen (o.a. woongroepen en dagbestedingen) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Dikwijls hebben ze een overeenkomst met populaire leveranciers van magnetronmaaltijden in Loon op Zand. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Veel thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via de medewerkers kun je in contact komen met leveranciers voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het eten zelf.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen een smakelijke en gezonde maaltijd nemen voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Probeer het nu zelf: een smaakvol en voedzaam gerecht binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis?

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Loon op Zand de basis aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, zoutbeperkt, zo veel mogelijk met volkoren producten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en voldoende eiwitten. Op de verpakking vind je voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Het avondeten kent 3 aspecten. In de basis zijn er de groenten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. Afsluitend bevat je bord dan nog iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Je hebt de keuze uit typische Hollandse recepten, seizoensmaaltijden en bijzondere recepten. Zoals Zomerzuurkool met casselerrib of Hamlapje in jus.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Je warmt dit op in ongeveer 25 – 40 minuten op 120 graden celsius in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 6 – 10 minuten op 550 – 750 watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk warm bezorgd in Loon op Zand.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Loon op Zand?
De prijzen van de verschillende maaltijden zijn heel wisselend. Elke leverancier heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Met name het type gerecht heeft zijn doorwerking op de prijs. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,85. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (circa €6,50. Voor een tafeltje dekje maaltijd moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Wil je ook een voor- en nagerecht? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,35) en toetje (vanaf €1,30).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Allereerst heb je supers en verswinkels. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. In aanvulling daarop kan je bestellen bij de maaltijdservice Loon op Zand. Onder andere grote keukens die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Ook onderscheiden we nog zorgaanbieders en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Loon op Zand?
Aan de hand van www.loonopzand.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. In aanvulling hierop zijn er landelijk regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. De gemeente kijkt dan kritisch naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • De Moer
 • Kaatsheuvel