Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Vught

Opties achterhalen voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Vught? Aan de hand van deze site check je meer informatie. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice precies is, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Verder behandelen we ook de beschikbare soorten gerechten. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan organisaties vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan zakelijke mogelijkheden bekijken. De opwarmmaaltijden kennen heel veel pluspunten. De gerechten zijn erg voedzaam en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Heb je vragen voor onze medewerkers? Probeer dan eerst te zoeken binnen de vragensectie (FAQ). Liever direct bestellen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioNoord-Brabant
GemeenteVught
PlaatsVught
Postcode5261
Website gemeentewww.vught.nl
kant-en-klaar-maaltijden-vught

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Check alle aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Hoe werkt de maaltijdservice in Vught?

Ben jij geen goede kok? Zoek je manieren om tijd te besparen? Een smakelijke kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Zoals gerechten als: Kipstukjes in mosterdsaus en Twentse gehaktbal, bloemkool, gekookte aard.. In de volgende paragraaf benoemen we heel uiteenlopende groepen die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

 • Mensen op leeftijd: Oudere mensen kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Via speciale senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De kant-en-klaar producten zitten vol bouw- en voedingsstoffen, worden vers bereid zonder veel e-nummers en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor 70-plussers is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om gewicht te verliezen. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor vrijwel ieder dieet worden er maatwerk oplossingen geboden. U kunt denken aan gemalen, lactosevrij, glutenvrij, eiwitrijk, en diabetes, natriumarm, vetarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Daardoor is er minder directe zorg noodzakelijk. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel oplossingen.
 • Drukke gezinnen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, hobbies, sporten en studeren hebben een grote impact op onze agenda. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is simpelweg niet elke avond mogelijk. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Eenpersoonshuishoudens: School, werken, hobbies en andere vrijetijdsbestedingen: soms wordt er veel van je gevraagd. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het is vaak nog erg gezond ook. Er gaan lekker veel groenten in en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Vught: waar kan ik uit kiezen?

Als jij kijkt naar alternatieven voor gezonde thuismaaltijden in Vught dan zijn er 3 keuzemogelijkheden: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elk type heeft zo zijn voors en tegens. De maaltijden verschillen als het gaat om aantal maaltijden, financiën, versheid en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Vught? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Doorgaans 2 of 3 keer per maand bij jou thuis afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm opgediend bij je in de woonkamer. Erg handig als zelfstandig koken tot het verleden behoort en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
bezorgmaaltijd-vught

Vergelijk verschillende maaltijdservices

In onderstaand schema bieden we een overzicht met bekende aanbieders van warme maaltijden in Vught. Per bedrijf vind je specificaties zoals aantal maaltijden en de kosten. Tik op de button van een maaltijdvoorziening voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale leveranciers van magnetronmaaltijden

In de tabel hierna doorzoek je eenvoudig een overzicht met gemeentelijke aanbieders. Voorbeelden zijn stichtingen, zorginstellingen, cateraars, welzijnsorganisaties, supermarkten. Op dit platform vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Gilze en Rijen, Waalwijk en s-Hertogenbosch.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Ton KantersRaadhuisstraat 3F5261 EHVught
Maaltijdservice SchuurmansBramerslandstraat 15275 HEDen Dungen
Keurslager HolMercuriusplein 625258 AXBerlicum
Lisette KooktStriensestraat 315241 AWRosmalen
Zorggroep Elde MaasduinenPostbus 745280 ABBoxtel
Keurslager CooijmansNieuwstraat 735271 ACSint-Michielsgestel
Keurslagerij OosterhofOosterhof 45283 BVBoxtel
SPAR KuijpersLooiershof 405296 NSEsch
Stichting VughterstedeMolenrijnselaan 485262 TNVught
Slagerij JacobsMoleneindplein 1165262 CMVught
Opsomming met kleinschalige instellingen van magnetronmaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Vught

Ook kantoren en bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Zo’n zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. In het gedeelte hieronder lichten we enkele situaties toe van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Kantoren kunnen veel profijt hebben van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als er nog even door vergaderd moet worden. Als werkgever wil je dan graag je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook zorginstellingen (dagbesteding en woonlocaties) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Vaak maken zij hiervoor afspraken met landelijke bezorgers van magnetronmaaltijden in Vught. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via de thuiszorgbedrijven kan je informeren naar het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. Zij kunnen ook helpen bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. De kinderen kunnen zodoende een smaakvolle en gezonde maaltijd eten (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Ontdek de voordelen: lekkere en voedzame gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: alle veelgestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Hoe gezond zijn kant en klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Vught de basis aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, zoutbeperkt, bij voorkeur met volkoren graanproducten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op het etiket staat vaak meer info over de exacte voedingswaarden. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Het avondeten kent 3 onderdelen. Allereerst zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. Ten derde heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Er is keuze uit 100% Hollandse kost, verse gerechten met seizoensproducten en Wereldgerechten. Onder andere Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst en Gestoofde spitskool.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Dit doe je in circa 30 minuten op 125 graden in de oven. Mocht je dit te lang duren dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 5 – 10 minuten op 500 – 650 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Vught.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Vught?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices zijn heel divers. Elke service heeft andere prijzen en bezorgkosten. Vooral het soort maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,55. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (om en nabij de €6,10. Voor een tafeltje dekje maaltijd betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,40) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,35).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Als tweede mogelijkheid kan je kiezen voor de maaltijdservice Vught. Het gaat hier om grootschalige keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Als laatste bestaan er ook nog zorggroepen en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Vught?
Op www.vught.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Ook zijn er landelijk regelingen vanuit de WLZ, de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst uw huidige inkomen en uw spaargeld.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Cromvoirt