Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Stadskanaal

Wil jij vandaag nog verse kant en klaar maaltijden bestellen in Stadskanaal? Hieronder bekijk je alle belangrijke aspecten. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en wie er gebruik van kan maken. Eveneens leggen we alles uit over de huidige maaltijdopties. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar bedrijven vergelijken. Als laatste kan je ook info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. Dit eten is geschikt voor iedereen en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Heb je nog brandende vragen? Scroll dan eerst naar beneden naar de vragensectie (FAQ). Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioGroningen
GemeenteStadskanaal
PlaatsStadskanaal
Postcode9501
Website gemeentewww.stadskanaal.nl
kant-en-klaar-maaltijden-stadskanaal

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Bekijk actuele aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Voor wie is de maaltijdservice in Stadskanaal?

Ben jij geen goede kok? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een lekkere kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en je bent geen tijd kwijt in de keuken. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Zoals maaltijden als: Beef teriyaki, Tjap tjoy, Gele rijst & Maaltijdpoffertjes. Hieronder benoemen we voorbeelden van doelgroepen die regelmatig gebruik maken van een maaltijdservice:

 • Mensen op leeftijd: Senioren kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Geholpen door deze senioren maaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. Deze kant-en-klaar producten bevatten belangrijk voedingsstoffen, worden vers bereid zonder veel e-nummers en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor 70-plussers is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd van belang. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven en ook om mentaal gezond te blijven. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor bijna elk dieet of leefstijl zijn er specifieke keuzes te maken. Typische voorbeelden zijn lactosevrij, zoutarm, gemalen, glutenvrij, en vegetarisch, diabetes, koolhydraatarm, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Door die kant-en-klaar oplossingen hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel oplossingen.
 • Jonge gezinnen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, feestjes en hobbies moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Een verse maaltijd op tafel zetten kan dan wel eens voor problemen zorgen. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Jongvolwassenen: Studie, de fitness en afspraken met vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Elke avond een gezonde maaltijd koken is vaak geen optie. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze zitten vol met groenten en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Stadskanaal: wat is het aanbod?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Stadskanaal dan heb je 3 alternatieven: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elk type heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Hieronder lees je meer over aantal maaltijden, kosten, bewaaradviezen en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Na levering leg je alles in je koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Stadskanaal? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Na bezorging zet je het in de vriezer. Normaal 1 of 2 keer per maand aan huis geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm thuisbezorgd. Erg handig in situatie waarbij zelfstandig koken tot het verleden behoort en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
bezorgmaaltijd-stadskanaal

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In onderstaand schema bieden we een database met professionele bezorgers van warme maaltijden in Stadskanaal. Per instantie vind je specificaties zoals het actuele aanbod en een prijsindicatie. Klik op de button van een instantie voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke maaltijdvoorzieningen van bezorgmaaltijden

In onderstaand schema bekijk je een verzameling lokale leveranciers. Dit kunnen zijn slagerijen, zorginstellingen, cateraars, stichtingen, welzijnsorganisaties. Op deze website vind je ook organisaties in Noordenveld, Assen en Aa en Hunze.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgAziëlaan 229501 AAStadskanaal
TSN ThuiszorgBlokwieke 49501 EXStadskanaal
BuurtzorgOude Rijksweg 26a9481 CBVries
Woonzorgcentrum MozaiekLudinge 139471 JDZuidlaren
SPAR PompVan Boekerenweg 19501 GDStadskanaal
BCM OuderenzorgWiekedreef 29501 EAStadskanaal
EetwinkelGasselterweg 29514 BLGasselternijveen
BuurtzorgCeresstraat 49514 CAGasselternijveen
Keurslager KleinHoofdstraat 379501 CMStadskanaal
Restaurant Maarsheerd – BCMMaarsdreef 19501 AMStadskanaal
Overzicht met lokale bezorgservices van opwarmmaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Stadskanaal

Ook bedrijven en kantoren maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. De zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Onderstaand vind je een aantal voorbeelden van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Bedrijven laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Bijvoorbeeld bij een cursus of als het personeel ‘s avond overwerkt. In dit soort situaties wil je graag jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook veel zorginstellingen (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Normaliter zijn daarvoor afspraken gemaakt met populaire bezorgers van magnetronmaaltijden in Stadskanaal. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Veel thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kun je tips en info aanvragen voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. In specifiek situaties helpen ze ook bij het eten zelf.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) bieden steeds vaker speciale kant-en-klaar maaltijden aan. De kids kunnen zodoende een smakelijke en gezonde maaltijd eten als u tot laat werkt.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Ontdek de mogelijkheden: dagverse gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: alle veelgestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Stadskanaal de basis aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, natriumarm, bij voorkeur met volkoren graanproducten, maximaal 100 gram vis of vlees en genoeg eiwit (25 gram). Op het etiket op de verpakking staat meestal een tabel met de voedingswaarden en toevoegingen. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
Het avondeten kent 3 afzonderlijke onderdelen. Om te beginnen is dit natuurlijk veel groente. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. En ter afsluiting heb je vlees/vis/vleesvervangers. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Je kunt kiezen uit 100% Hollandse kost, lekkere seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. Zoals Kipragout champignons & Sharmila khodra fe sharmila.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is simpel. Dit kan in ongeveer 25 – 40 minuten op 125 °C in de oven. Duurt dit te lang? Dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 4 – 10 minuten op 500 – 800 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk warm bezorgd in Stadskanaal.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Stadskanaal?
De prijzen van de verschillende maaltijden zijn heel divers. Elke service hanteert zijn eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd heeft effect op de kosten. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,70. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (om en nabij de €6,10. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,50) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,40).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Daarnaast is er de maaltijdservice Stadskanaal. Dit zijn vaak speciaal ingerichte keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Ook zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorginstellingen en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Stadskanaal?
Via de uitleg op www.stadskanaal.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. In aanvulling hierop kun je soms aanspraak maken op regelingen via de WLZ, de Zvw (Zorgverzekeringswet) en wellicht de bijzondere bijstand. Daarbij kijkt men naar vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Vledderveen
 • Onstwedde
 • Musselkanaal
 • Mussel