Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Vledderveen

Wil je lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Vledderveen? Hieronder check je tips en adviezen. We omschrijven precies wat een maaltijdservice precies is, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Evenzeer bespreken we de aanwezige gerechten opties. Je kunt natuurlijk ook direct aanbieders vergelijken. Als laatste kan je ook info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. Dit eten is geschikt voor iedereen er er zijn tientallen verschillende gerechten. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Wil je nog meer weten? Scroll dan eerst naar beneden naar onze paragraaf met vragen & antwoorden. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioGroningen
GemeenteStadskanaal
PlaatsVledderveen
Postcode9585
Website gemeentewww.stadskanaal.nl
kant-en-klaar-maaltijden-vledderveen

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Vergelijk de huidige aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Hoe werkt de maaltijdservice in Vledderveen?

Houd je niet van koken? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een dagelijkse kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en je hoeft niet zelf te koken. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Zoals gerechten als: Broccoli kaassaus en Blinde vink, bietjes, gekookte aardappelen. Hierna check je diverse groepen mensen die regelmatig gebruik maken van een maaltijdservice:

 • Senioren: Oudere mensen die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Met behulp van senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. De kant-en-klaar producten zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, zijn niet zo zout en vet en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor 75-plussers is een dagelijkse gezonde maaltijd van belang. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of om het geheugen op peil te houden. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl zijn er specifieke keuzes te maken. Het gaat hier bijvoorbeeld om eiwitrijk, zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, en vegetarisch, natriumarm, vetarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hebben ook veel baat bij kant-en-klaar maaltijden. Mede door deze producten hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel gemak.
 • Jonge gezinnen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Werk, school en sport vereisen een goede planning. Een verse maaltijd op tafel zetten schiet er dan wel eens bij in. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Studenten: Studeren, hobby’s en andere bezigheden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Zorgen voor gezond eten is simpelweg niet altijd mogelijk. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze zitten vol groenten en eiwitten en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Vledderveen: wat is het aanbod?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Vledderveen dan heb je eigenlijk 3 keuzemogelijkheden: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elke soort heeft positieven en negatieven kanten. We vertellen je hieronder meer over hoe groot het aanbod is, kosten, smaak en bezorgintervallen.

 1. De koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Vledderveen? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Dikwijls 2 of 3 keer per maand aan huis bezorgd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Zeker praktisch op het moment dat u zelf niet meer kunt koken en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
bezorgmaaltijd-vledderveen

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In de tabel hierna bieden we een database met erkende aanbieders van warme maaltijden in Vledderveen. Per organisatie doorzoek je eenvoudig uitleg over het soort gerechten dat ze aanbieden en het tarief. Klik op de button van een instantie voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale maaltijdservices van kant-en-klaar maaltijden

In de volgende tabel tref je een opsomming van lokale maaltijdvoorzieningen. Dat zijn bijv. cateraars, welzijnsorganisaties, slagerijen, zorginstellingen, supermarkten. Elders op deze website vind je ook leveranciers in 2e Exloërmond, 1e Exloërmond en Musselkanaal.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgWillem Diemerplein 59581 DGMusselkanaal
Restaurant De BurchtVan der Duyn van Maasdamweg 2509602 VTHoogezand
BuurtzorgVijverstraat 49B9561 KPTer Apel
BuurtzorgWilhelminastraat 559541 ANVlagtwedde
Keurslager SmitGorecht-Oost 299603 AAHoogezand
Keurslagerij BoltjesSluiskade 499601 LAHoogezand
Restaurant Zonnehuis Sint JozefNoorderstraat 1429611 ANSappemeer
BuurtzorgNoorderstraat 388a9611 AWSappemeer
TSN ThuiszorgHoofdstraat 1509601 EMHoogezand
BuurtzorgLuringstraat 33 A9591 BBOnstwedde
Overzicht met kleinschalige bedrijven van magnetronmaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Vledderveen

Ook zakelijke klanten hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Zo’n zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Onderstaand beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als werkgever wil je dan graag zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook zorgcentra (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Normaliter is dit contractueel geregeld met erkende leveranciers van magnetronmaaltijden in Vledderveen. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via de thuiszorgbedrijven kan je advies inwinnen over het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. In specifiek situaties helpen ze ook bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) kunnen ouders ontlasten met kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen een verse en gezonde maaltijd krijgen rond half 6 in de avond.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Profiteer van het gemak: een smaakvol en voedzaam gerecht in een handomdraai klaar!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Staan kant-en-klaar maaltijden gezond bekend?
Kant-en-klare gerechten worden steeds gezonder. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Vledderveen in Nederland aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, niet te veel zout, het liefst gekookt met volkoren artikelen, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket staat vaak meer info over voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een reguliere maaltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. Allereerst is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En natuurlijk heb je vlees/vis of een vervanger. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt 100% Hollandse kost, verse seizoensmaaltijden en inspirerende recepten. Bijv. Prei-gehaktschotel en Alaska-koolvis in mosterdsaus.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Dit kan in ongeveer 35 minuten op 100 °C in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Bij een doorsnee-maaltijd doe je dit in circa 6 tot 10 minuten op 600 – 750 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Vledderveen.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Vledderveen?
De kosten van de maaltijdservices zijn heel divers. Elke maaltijdbezorger heeft weer andere prijzen en voorwaarden. In het bijzonder het type maaltijd heeft effect op de kosten. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,55. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (gemiddeld €6,00. Voor een warme levering (tafeltje dekje) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je jezelf echt verwennen? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,25) en nagerecht (vanaf €1,25).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Ten tweede kan je bestellen bij de maaltijdservice Vledderveen. Denk dan aan grootschalige keukens die op bestelling wekelijks maaltijden bezorgen aan huis. Als laatste hebben we nog de zorginstellingen en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Stadskanaal?
Via www.stadskanaal.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Tevens zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk via de WLZ (wet langdurige zorg), de Zvw (Zorgverzekeringswet) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het inkomen en spaartegoeden.