Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Diemen

Ben jij op zoek naar een aanbieder voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Diemen? Via onze site verstrekken we alles wat je moet weten. We vertellen je wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Evenzeer behandelen we ook de aanwezige gerechten opties. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje leveranciers vergelijken. Tevens kan je ook onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. Het geheel smaakt er lekker en er is heel veel variatie in het aanbod. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Heb je vragen voor onze medewerkers? Check dan eerst de veelgestelde vragen. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioNoord-Holland
GemeenteDiemen
PlaatsDiemen
Postcode1111
Website gemeentewww.diemen.nl
kant-en-klaar-maaltijden-diemen

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Check alle aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Voor wie is de maaltijdservice in Diemen?

Vind jij koken niet leuk? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n smaakvolle kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en je bent geen tijd kwijt in de keuken. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Kies bijvoorbeeld voor: Gebonden goulashsoep & Spaghettischotel bolognese. Hieronder beschrijven we meerdere segmenten Nederlanders die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

 • Senioren en ouderen: Ouderen die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Met behulp van senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De kant-en-klaar producten zijn super gezond, worden vers bereid zonder veel e-nummers en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor bejaarden is een verantwoorde maaltijd essentieel. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of voor een beter geheugen en meer concentratie. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens worden er maatwerkproducten gemaakt. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan glutenvrij, lactosevrij, gemalen, eiwitrijk, en koolhydraatarm, vetarm, diabetes, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Daardoor hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij moeite met kauwen en slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel oplossingen.
 • Gezinnen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen vereisen een goede planning. Even snel een maaltijd maken schiet er dan wel eens bij in. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Jongvolwassenen: Werk, school, de sportschool en vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Zorgen voor gezond eten is vaak geen optie. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze zitten vol met groenten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Diemen: wat is het aanbod?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Diemen dan zijn er in feite 3 opties om uit te kiezen: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Iedere maaltijdvorm kent zijn eigen karakter en voordelen. Hieronder lees je meer over de breedte van het assortiment, tarieven, bewaaradviezen en bezorgopties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Diemen? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Normaliter per 6 of 12 stuks bij jou thuis afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm thuisbezorgd. Erg handig wanneer zelfstandig koken tot het verleden behoort en wanneer opwarmen ook niet gaat. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
bezorgmaaltijd-diemen

Vergelijk diverse maaltijdservices

In de volgende tabel doorzoek je eenvoudig een overzicht met grote leveranciers van warme maaltijden in Diemen. Per instantie vind je praktische info zoals assortiment en de kosten. Klik op een aanbieder om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke aanbieders van thuismaaltijden

In de volgende tabel verstrekken we een verzameling regionale instellingen. Onder andere welzijnsorganisaties, zorginstellingen, stichtingen, supermarkten, cateraars. Elders op deze website vind je ook organisaties in Appingedam, Loppersum en Het Hogeland.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager VedderDiemerdreef 1061111 JDDiemen
Samen Eten DuivendrechtDorpsplein 601115 CXDuivendrecht
Keurslagerij PouwReigersbos 1391107 EWAmsterdam
Zorgnet ThuisBestPaasheuvelweg 151105 BEAmsterdam
Zorgcirkel – De KeernBurgemeester Postweg 91121 JALandsmeer
Keurslager SchöninghGruttoplein 121113 HMDiemen
Zorgcirkel – Zoet invalMarktplein 121121 JBLandsmeer
Frans Kelders CuisinierDen Ilp 33A1127 PCDen Lip
Keurslager PiepenbrockKruidenhof 241112 PSDiemen
Huis van de Buurt ‘t KruidvatOuderkerkerlaan 301112 BEDiemen
Opsomming met lokaal georiënteerde organisaties van kant-en-klaar maaltijden. Wijzigen of aanvullen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Diemen

Met name ook bedrijven kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. De zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Verderop sommen we enkele voorbeelden op van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als werkgever wil je dan graag zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook zorgorganisaties (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Dikwijls hebben ze afspraken gemaakt met populaire organisaties voor magnetronmaaltijden in Diemen. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Veel thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via dergelijke instellingen kun je in contact komen met leveranciers voor de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het eten en het drinken.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) vragen steeds meer om kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen daardoor een smaakvolle en gezonde maaltijd nuttigen als u tot laat werkt.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Probeer het zelf: groenterijke gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: veel voorkomende vragen betreffende maaltijdbezorging aan huis

Hoe gezond zijn kant en klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten worden steeds gezonder. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Diemen zich aan moeten houden. Minimaal 150 gram aan verse groente, niet te veel zout, gebruikmakend van volkoren producten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de sticker op de doos staat vaak meer info over de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Het avondeten kent normaal gesproken 3 elementen. Om te beginnen zijn er de groenten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. Afsluitend heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Je kunt genieten van typische Hollandse recepten, lekkere seizoensmaaltijden en bijzondere recepten. Zoals Groentemix, kormasaus, basmatirijst en Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Dit kan in ongeveer 30 minuten op 100 – 120 graden in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 6 – 10 minuten op 550 – 800 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Diemen.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Diemen?
De kosten van de maaltijdservices zijn heel divers. Elke service hanteert zijn eigen prijzen. Met name het type maaltijd beïnvloedt de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,55. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (gemiddeld €5,75. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Wil je meer luxe? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,65) en dessert (vanaf €1,15).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. In aanvulling daarop kan je je wenden tot de maaltijdservice Diemen. Dit zijn vaak cateraars en/of gespecialiseerde keuken die als enige focus product maaltijden bereiden. Daarnaast is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Diemen?
Door middel van www.diemen.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. In aanvulling hierop zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk vanuit de WLZ, de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. uw huidige inkomen en uw spaargeld.