Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Hilversum

Zoek je een leverancier voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Hilversum? Middels onze site verstrekken we alles wat je moet weten. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice inhoudt, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Ook gaan we verder in op de aanwezige maaltijd-mogelijkheden. Je kan ook snel verder gaan naar maaltijdvoorzieningen vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. Het geheel smaakt er lekker en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Zijn er onduidelijkheden? Surf dan eerst verder naar de meestgestelde vragen. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioNoord-Holland
GemeenteHilversum
PlaatsHilversum
Postcode1217
Website gemeentewww.hilversum.nl
kant-en-klaar-maaltijden-hilversum

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Check de huidige aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Hilversum?

Ben jij geen goede kok? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n verse kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Zoals eten als: Twentse Humkes maaltijdsoep en/of Doperwtenpuree. In de box hieronder beschrijven we diverse groepen mensen die regelmatig gebruik maken van een maaltijdservice:

 • Mensen op leeftijd: Oudere mensen hebben veel baat bij opwarmmaaltijden. Met behulp van senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De producten zijn tegenwoordig erg gezond, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor 70-plussers is gezond eten een uitkomst. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of om de werking van hersenen te stimuleren. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl worden er maatwerkproducten gemaakt. Typische voorbeelden zijn glutenvrij, eiwitrijk, zoutarm, gemalen, en diabetes, vegetarisch, natriumarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Daardoor is er minder directe zorg noodzakelijk. Bij moeite met kauwen en slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel oplossingen.
 • Families met kinderen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. School, een drukke baan en sport/muziek moeten gecombineerd worden. Boodschappen doen en koken is dan niet altijd even prettig. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Alleenstaanden: Studeren, muziek en vrienden: we hebben het erg druk. Elke dag iets gezonds klaarmaken zit er dan soms gewoon niet in. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Hilversum: hoe werkt dat?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Hilversum dan heb je feitelijk drie keuzes: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elk type kent zijn eigen karakter en voordelen. De verschillen zitten ‘m met name in aanbod, prijzen, smaak en aflevermogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Na levering leg je alles in je koelkast. Bij koelvers heb je veel variatie in het menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Hilversum? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. Na bezorging zet je het in de vriezer. Normaliter wekelijks of om de week afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Erg handig wanneer u geen beschikking heeft over een keuken of als er lichamelijke beperkingen zijn. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
bezorgmaaltijd-hilversum

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het volgende schema bekijk je een verzameling erkende bezorgers van warme maaltijden in Hilversum. Per bedrijf vind je relevante zaken zoals het huidige assortiment en vanafprijs. Klik op de knop van een instelling voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde leveranciers van bezorgmaaltijden

In onderstaand schema tref je een weergave van regionale instanties. Denk dan aan stichtingen, slagerijen, supermarkten, zorginstellingen, welzijnsorganisaties. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook bedrijven en organisaties in Landsmeer, Edam-Volendam en Amstelveen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Floor PoelierKapittelweg 1251216 HXHilversum
BuurtzorgKortenhoefsedijk 85K 1C1241 LSKortenhoef
Gooise Tafel MaaltijdserviceNieuwe Havenweg 20-C1216 BSHilversum
Amaris – ZuiderheideDiependaalselaan 3371215 KGHilversum
Cafe/restaurant De KleppermanNaarderstraat 811251 BGLaren
EmtinckhofEikenlaan 511231 BGLoosdrecht
Restaurant LarenhoveEemnesserweg 421251 NDLaren
Tergooi Restaurant BlaricumRijksstraatweg 11261 ANBlaricum
BuurtzorgSint Annepad 121231 ATLoosdrecht
De ZorgsteenLiebergerweg 5861223 PXHilversum
Opsomming met lokale organisaties van thuismaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Hilversum

Ook kantoren en bedrijven kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Zo’n zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Verderop behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook zorgcentrums (o.a. woongroepen en dagbestedingen) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. In de regel maken zij hiervoor afspraken met professionele bezorgers van magnetronmaaltijden in Hilversum. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via de medewerkers kun je tips en info aanvragen voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het eten en het drinken.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd nuttigen nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Probeer het zelf: de lekkerste en meest voedzame menu’s binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis?

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Hilversum normaliter aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), natriumarm, het liefst gekookt met volkoren artikelen, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking vind je een overzicht met voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
Een reguliere maaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Allereerst hebben we de groenten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En natuurlijk heb je vlees/vis/vleesvervangers. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt een Nederlandse stamppot, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en bijzondere recepten. O.a. Kip tandoori & Kip Andorra schotel.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Dit kan in ongeveer 25 minuten op 100 – 120 graden celsius in de oven. Mocht je dit te lang duren dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Bij een doorsnee-maaltijd doe je dit in circa 4 tot 8 minuten op 600 – 800 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) warm bezorgd in Hilversum.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Hilversum?
De prijzen van de verschillende maaltijden lopen flink uiteen. Elke bezorgdienst heeft weer andere prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest zie je terug in de prijs. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,90. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (gemiddeld €6,35. Voor een tafeltje dekje maaltijd betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Wil je meer luxe? Kies dan ook een soep (vanaf €1,40) en dessert (vanaf €1,30).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Daarnaast kan je bestellen bij de maaltijdservice Hilversum. Onder andere grote keukens die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Daarnaast onderscheiden we nog zorginstellingen en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Hilversum?
Via www.hilversum.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. Daarnaast bestaan er andere regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. De gemeente kijkt dan kritisch naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.