Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Amstelveen

Ben jij op zoek naar een aanbieder voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Amstelveen? Op deze pagina check je relevante info. We gaan bijvoorbeeld dieper in op wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en voor wie het geschikt is. Eveneens gaan we verder in op de diverse type maaltijden. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar organisaties vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij opties voor zakelijke maaltijden overwegen. De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. De smaak is echt prima er er zijn tientallen verschillende gerechten. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Kom je er nog niet helemaal uit? Check dan eerst de veelgestelde vragen. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioNoord-Holland
GemeenteAmstelveen
PlaatsAmstelveen
Postcode1182
Website gemeentewww.amstelveen.nl
kant-en-klaar-maaltijden-amstelveen

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Bekijk de huidige aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Hoe werkt de maaltijdservice in Amstelveen?

Vind jij koken niet leuk? Zoek je manieren om tijd te besparen? Zo’n smakelijke kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Zoals maaltijden als: Aardappelgratin en/of Runderlapje, snijbonen, gekookte aardappelen. In onderstaand blok vind je enkele voorbeelden van groepen mensen die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

 • Bejaarden: Ouderen in Nederland die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Dankzij speciale senioren maaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. Deze maaltijden zijn super gezond, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor de oudere doelgroep is gezond eten essentieel. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen en ook om mentaal gezond te blijven. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor vrijwel ieder dieet worden er maatwerkproducten gemaakt. Typische voorbeelden zijn lactosevrij, glutenvrij, eiwitrijk, gemalen, en vegetarisch, koolhydraatarm, diabetes, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken hebben ook veel baat bij kant-en-klaar maaltijden. Daardoor kunnen ze zelfstandig eten en wonen. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel pluspunten.
 • Gezinnen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Een baan, sport en studie vereisen een goede planning. In korte tijd een maaltijd bereiden kan dan wel eens voor problemen zorgen. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Studenten: Een drukke baan, de sportschool en vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Elke dag iets gezonds klaarmaken schiet er dan wel eens bij in. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze zitten vol met groenten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Amstelveen: wat is het aanbod?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Amstelveen dan zijn er in feite drie varianten: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke soort maaltijd kent zijn eigen karakter en voordelen. Hieronder lees je meer over de breedte van het assortiment, prijzen, kwaliteit en bezorgintervallen.

 1. Een koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Je bewaart het in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Amstelveen? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Meestal per box van 6 gerechten op locatie geleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt warm opgediend bij je in de woonkamer. Zeer geschikt als u geen beschikking heeft over een keuken en wanneer opwarmen ook niet gaat. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
bezorgmaaltijd-amstelveen

Vergelijk verschillende maaltijdservices

In het schema hierna bieden we een overzicht met grote bedrijven voor warme maaltijden in Amstelveen. Per leverancier vind je uitleg over het type maaltijden en budget. Druk op de button van een bedrijf om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke leveranciers van kant-en-klaar maaltijden

In het schema hierna bieden we een database met lokaal georiënteerde maaltijdvoorzieningen. Dit kunnen zijn stichtingen, cateraars, zorginstellingen, welzijnsorganisaties, supermarkten. Op deze website vind je ook aanbieders in Amsterdam, Diemen en Edam-Volendam.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Slagerij StronkhorstAmsterdamseweg 1261182 HHAmstelveen
Keurslager VerhoefBrink 681188 NDAmstelveen
Zorgcentra MeerlandenKamerlingh Onneslaan 1311171 AEBadhoevedorp
Slagerij KonijnZwanenburgerdijk 4671161 NWZwanenburg
Keurslager StronkhorstDorpsstraat 361191 BKOuderkerk aan de Amstel
Slagerij BobeldijkWestwijkplein 861187 LVAmstelveen
Seniorenrestaurant OuderkerkDiederick van Haarlemstraat 31191 BPOuderkerk aan de Amstel
Zonnehuis TheresiaTheresiastraat 3121191 JTOuderkerk aan de Amstel
Zonnehuis BeatrixGroenelaan 71186 AAAmstelveen
Keurslager KolkKostverlorenhof 171183 EAAmstelveen
Database met lokale instellingen van thuismaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Amstelveen

Juist bedrijven kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. De zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. In onderstaand blok beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Kantoren of bedrijfspanden laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als er klanten over de vloer komen. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook zorggroepen (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. In veel gevallen zijn daarvoor afspraken gemaakt met bekende bedrijven voor magnetronmaaltijden in Amstelveen. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Veel thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via deze zorgorganisaties kan je afspraken maken voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) vragen steeds meer om kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen zodoende een smaakvolle en gezonde maaltijd gebruiken (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Ontdek de voordelen: een smaakvol en voedzaam gerecht snel op tafel!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijdbezorging aan huis

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Amstelveen in Nederland aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, zoutbeperkt, het liefst gekookt met volkoren artikelen, max. 100 gram aan vlees of vis en ten minste 25 gram eiwit. Op de beschrijving vind je voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
Het avondeten bestaat uit 3 onderdelen. Om te beginnen is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. Ten derde heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Zo zijn er Hollandse maaltijden, recepten met producten van het seizoen en inspirerende recepten. Zoals Speklapje in jus en Stamppot zuurkool met rookworst en jus.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Optie 1 is ongeveer 25 – 40 minuten op 110 – 125 °C in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 5 – 10 minuten op 600 – 750 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in Amstelveen.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Amstelveen?
De prijzen van de gerechten lopen flink uiteen. Elke bezorgservice heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Met name het type gerecht zie je terug in de prijs. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,80. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (vanaf €6,35. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je een complete maaltijd? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,65) en nagerecht (vanaf €1,15).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Als tweede mogelijkheid heb je natuurlijk de maaltijdservice Amstelveen. Het gaat hier om professionele keukens die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Als laatste hebben we nog de zorggroepen en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Amstelveen?
Via de info op www.amstelveen.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor maaltijdhulp die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Verder zijn er landelijk regelingen vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het inkomen en spaartegoeden.