Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Velsen

Zoek je een leverancier voor kant en klaar maaltijden bestellen in Velsen? Middels onze site check je een uitgebreide beschrijving. We omschrijven precies wat een maaltijdservice inhoudt, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Daarbij gaan we verder in op de verschillende soorten maaltijden. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar maaltijdservices vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij zakelijke mogelijkheden bekijken. De opwarmmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Ze smaken ontzettend goed en je warmt ze eenvoudig en snel op. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Zijn er onduidelijkheden? Onderzoek dan eerst de veelgestelde vragen. Liever direct bestellen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioNoord-Holland
GemeenteVelsen
PlaatsVelsen
Postcode1971
Website gemeentewww.velsen.nl
kant-en-klaar-maaltijden-velsen

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Check de lopende aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Velsen?

Vind jij koken niet leuk? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een gezonde kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Het wordt steeds populairder. Zoals gerechten als: Pittige sperzieboontjes en Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst. Hieronder benoemen we diverse groepen mensen die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

 • Bejaarden: Ouderen in Nederland kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Geholpen door deze senioren maaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. De menu’s zijn erg voedzaam, bevatten weinig toevoegingen en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor de oudere doelgroep is een dagelijkse gezonde maaltijd van belang. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of om gewicht te verliezen. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl zijn er wel oplossing te vinden. U kunt denken aan zoutarm, lactosevrij, eiwitrijk, glutenvrij, en diabetes, natriumarm, vegetarisch, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken ervaren kant-en-klaar maaltijden ook als gemakkelijk. Door die kant-en-klaar oplossingen kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel gemak.
 • Families: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, hobbies, sporten en studeren moeten gecombineerd worden. Even tussendoor koken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Starters: Studie, hobby’s en familie en vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Iedere dag boodschappen doen en koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze zitten vol groenten en eiwitten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Velsen: hoe werkt dat?

Als jij kijkt naar alternatieven voor gezonde thuismaaltijden in Velsen dan zijn er drie keuzemogelijkheden: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elke vorm heeft positieven en negatieven kanten. De maaltijden verschillen als het gaat om assortiment, prijs, bewaaradviezen en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. De maaltijden bewaar je in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Velsen? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Dit garandeert de smaak en versheid. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Vaak om de week bij je thuisbezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt vers gekookt en warm bezorgd. De oplossing wanneer zelfstandig koken tot het verleden behoort en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
bezorgmaaltijd-velsen

Aanbod maaltijdservices vergelijken

Hieronder doorzoek je eenvoudig een overzicht met populaire aanbieders van warme maaltijden in Velsen. Per bezorgservice check je specificaties zoals aantal maaltijden en het tarief. Selecteer een organisatie voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke bedrijven van kant-en-klaar maaltijden

In het schema hieronder bieden we een weergave van lokaal georiënteerde instellingen. Denk dan aan zorginstellingen, welzijnsorganisaties, stichtingen, supermarkten, cateraars. Op deze site vind je ook leveranciers in Castricum, Uitgeest en Beverwijk.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgRijksstraatweg 113 A1969 LDHeemskerk
Keurslager van HaasterSter Bastion 421991 PNVelserbroek
Viva! – WaterrijckLessestraat 81966 SGHeemskerk
Viva! – WesterheemWesterheem 901964 EJHeemskerk
VersmenuL.Springerstraat 161992 BWVelserbroek
BuurtzorgDriehuizerkerkweg 1131985 HBDriehuis
Tafeltje Dekje HaarlemGedempte Oude Gracht 1382011 GXHaarlem
Keurslager KeirsgieterDe Ruijterweg 282014 AWHaarlem
Slagerij GroenendaalCepheusstraat 311973 VRIJmuiden
BuurtzorgTrompstraat 1531972 ADIJmuiden
Schema met lokale maaltijdvoorzieningen van kant-en-klaar maaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Stuur ons dan een bericht.

Maaltijden voor bedrijven in Velsen

Ook bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Een zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. In het gedeelte hieronder lichten we enkele situaties toe van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als er klanten over de vloer komen. Als bedrijf kun je dan via de cateraar je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook verzorgingslocaties (o.a. woongroepen en dagbestedingen) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. In de regel is dit contractueel geregeld met landelijke keukens voor magnetronmaaltijden in Velsen. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via dergelijke instellingen kun je in contact komen met leveranciers voor de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) vragen steeds meer om kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen dan een gezonde en voedzame maaltijd nemen nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Ontdek de mogelijkheden: de lekkerste en meest voedzame menu’s zonder moeite op te warmen!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Velsen aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, zoutbeperkt, focus op graan- en volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de omdoos staat vaak meer info over de precieze voedingswaarden. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Een reguliere maaltijd kent 3 aspecten. Om te beginnen hebben we de groenten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. Afsluitend heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Zo zijn er oer-Hollandse gerechten, lekkere seizoensmaaltijden en inspirerende recepten. Denk aan Speklapjes met jus en preistamppot of Lamsvlees in saus.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Dit doe je in circa 35 minuten op 100 °C in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan kan het ook in de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 6 tot 10 minuten op 500 – 800 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Velsen.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Velsen?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices zijn heel divers. Elke aanbieder hanteert zijn eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd zie je terug in de prijs. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,55. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (gemiddeld €6,00. Voor een warme levering (tafeltje dekje) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,70) en desserts (vanaf €1,35).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. Allereerst heb je supers en verswinkels. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Verder kan je je wenden tot de maaltijdservice Velsen. Dat zijn bijvoorbeeld professionele keukens die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Daarnaast bestaan er ook nog zorggroepen en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Velsen?
Door middel van www.velsen.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Daarnaast kun je soms aanspraak maken op regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Santpoort-Zuid
 • Santpoort-Noord
 • Velsen-Zuid
 • Velsen-Noord
 • IJmuiden
 • Velserbroek
 • Driehuis