Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Beverwijk

Direct mogelijkheden bekijken voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Beverwijk? Op deze pagina bieden we relevante info. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice concreet kan bieden, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Tevens vertellen we meer over de aanwezige gerechten opties. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar maaltijdvoorzieningen vergelijken. Als laatste kan je ook zakelijke mogelijkheden bekijken. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. De smaak is echt prima er er zijn tientallen verschillende gerechten. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Heb je vragen voor onze medewerkers? Scroll dan eerst naar beneden naar de meestgestelde vragen. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioNoord-Holland
GemeenteBeverwijk
PlaatsBeverwijk
Postcode1948
Website gemeentewww.beverwijk.nl
kant-en-klaar-maaltijden-beverwijk

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Check de scherpe aanbiedingen en probeer een proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Beverwijk?

Vind jij koken niet leuk? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Een lekkere kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en je hoeft niet zelf te koken. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Zoals maaltijden als: Bami goreng speciaal, kip in satésaus of Zomerzuurkool met casselerrib. In het gedeelte hierna vind je voorbeelden van doelgroepen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Ouderen en bejaarden: Senioren laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Geholpen door deze senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. De producten bevatten belangrijk voedingsstoffen, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor 75-plussers is een dagelijkse gezonde maaltijd een uitkomst. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen of om het geheugen op peil te houden. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor veel diëten en allergieën worden producten ontwikkeld. Typische voorbeelden zijn gemalen, eiwitrijk, lactosevrij, zoutarm, en diabetes, vegetarisch, koolhydraatarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Door die kant-en-klaar oplossingen hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij moeite met kauwen en slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook vaak uitkomst.
 • Jonge gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Studie, werk en hobby’s moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Boodschappen doen en koken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Eenpersoonshuishoudens: Werk, school, sport en feestjes met vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Elke avond een gezonde maaltijd koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Er zitten lekker veel groenten in en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Beverwijk: welke soorten zijn er?

Als jij kijkt naar alternatieven voor gezonde thuismaaltijden in Beverwijk dan heb je eigenlijk drie varianten: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elke soort maaltijd heeft zijn eigen voordelen en nadelen. De maaltijden verschillen als het gaat om hoe groot het aanbod is, budget, smaak en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Beverwijk? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. In de regel wekelijks of om de week aan huis bezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt vers gekookt en warm bezorgd. Zeer geschikt wanneer u niet meer kunt koken of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
bezorgmaaltijd-beverwijk

Vergelijk verschillende maaltijdservices

Hierna check je een verzameling populaire bezorgers van warme maaltijden in Beverwijk. Per instantie check je details als het actuele aanbod en de prijzen. Klik op een instelling voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke organisaties van thuismaaltijden

In de volgende tabel tref je een database met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Dat kunnen o.a. zijn: supermarkten, slagerijen, welzijnsorganisaties, stichtingen, zorginstellingen. Op dit platform vind je ook bedrijven en organisaties in Alkmaar, Heiloo en Uitgeest.

LeverancierAdresPostcodePlaats
ViVa! – Huis ter WijckPlesmanweg 11945 WKBeverwijk
Viva! – Sint AgnesZamenhof 651962 GAHeemskerk
Beverwijk – ViVa! ElsantaPresident Kennedyplein 2251945 SGBeverwijk
Keurslagerij DekkerWijkerbaan 4a1945 SEBeverwijk
Viva! – WesterheemWesterheem 901964 EJHeemskerk
ViVa! – MeerstateMozartstraat 911962 ABHeemskerk
Viva! – WaterrijckLessestraat 81966 SGHeemskerk
BuurtzorgRijksstraatweg 113 A1969 LDHeemskerk
BuurtzorgRelweg 11 A1949 EBWijk aan Zee
SPAR PolisteVerl. Voorstraat 561949 CNWijk Aan Zee
Overzicht met plaatselijke maaltijdvoorzieningen van bezorgmaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Beverwijk

Juist bedrijven kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Een zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. In het gedeelte hieronder behandelen we diverse opties van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of wanneer een vergadering uitloopt. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook zorggroepen (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Vaak hebben ze een overeenkomst met landelijke bezorgers van magnetronmaaltijden in Beverwijk. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Veel thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze zorgbedrijven kun je in contact komen met leveranciers voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het eten zelf.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen zodoende een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd gebruiken rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Ervaar het gemak: lekkere en voedzame gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: vaak gestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Hoe zit het met de gezondheid van kant-en-klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen dan voorheen. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Beverwijk in Nederland aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, niet te veel zout, focus op graan- en volkoren ingrediënten, max. 100 gram aan vlees of vis en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket staat meestal een tabel met voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
Een avondmaaltijd kent 3 onderdelen. In de basis is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). Ten derde heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Het assortiment kan per week verschillen. Je kunt genieten van Typisch Nederlandse maaltijden, gerechten met producten van het seizoen en culinaire verrassingen. Bijvoorbeeld Rundvlees, rode bietjes, aardappelpuree of Broccolisoep.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Dit kan in ongeveer 30 – 40 minuten op 100 – 120 graden celsius in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 6 – 10 minuten op 600 – 800 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Beverwijk.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Beverwijk?
De kosten van de maaltijdservices lopen flink uiteen. Elke maaltijdbezorger heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Met name het type maaltijd heeft zijn weerslag op de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,65. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (om en nabij de €5,85. Voor een warme levering (tafeltje dekje) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Wil je jezelf echt verwennen? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,60) en toetje (vanaf €1,15).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Verder is er de maaltijdservice Beverwijk. Voorbeelden zijn cateraars en/of gespecialiseerde keuken die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Tevens hebben we nog de zorgverleners en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Beverwijk?
Via de uitleg op www.beverwijk.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Daarnaast zijn er mogelijkheden via de WLZ (wet langdurige zorg), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. De gemeente kijkt dan kritisch naar het spaarvermogen en actuele inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Wijk aan Zee