Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Uitgeest

Wil je alles weten over lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Uitgeest? Middels onze site bekijk je meer informatie. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice precies is, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Ook behandelen we ook de verschillende gerecht-mogelijkheden. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan voorzieningen vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. Het eten is erg smaakvol en het assortiment is gigantische groot. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Heb je nog brandende vragen? Check dan eerst antwoorden op de veel voorkomende vragen. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioNoord-Holland
GemeenteUitgeest
PlaatsUitgeest
Postcode1911
Website gemeentewww.uitgeest.nl
kant-en-klaar-maaltijden-uitgeest

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Vergelijk actuele aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Hoe werkt de maaltijdservice in Uitgeest?

Houd je niet van koken? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Zo’n verse kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Zoals gerechten als: Wrap kip madras en Macaroni carbonara met stukjes kip. Hieronder check je enkele voorbeelden van groepen mensen die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

 • Senioren en ouderen: Senioren bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Door het bestellen van senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. Deze producten zijn erg voedzaam, bevatten weinig e-nummers of zout en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor senioren is een verantwoorde maaltijd onmisbaar. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of om de hersenen te beschermen. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens zijn er wel oplossing te vinden. Het gaat hier bijvoorbeeld om zoutarm, glutenvrij, eiwitrijk, lactosevrij, en vetarm, diabetes, koolhydraatarm, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Door die kant-en-klaar oplossingen hoeft er minder zorg ingekocht te worden. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel oplossingen.
 • Drukke gezinnen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen vereisen een goede planning. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is dan soms even teveel gevraagd. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Alleenstaanden: Werk, school, hobbies en vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken is soms teveel gevraagd. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze zitten vol met groenten en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Uitgeest: wat zijn de mogelijkheden?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Uitgeest dan zijn er in feite 3 alternatieven: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elk type kent zijn eigen karakter en voordelen. De maaltijden verschillen als het gaat om hoe groot het aanbod is, financiën, smaak en afleveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. De maaltijden bewaar je in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Uitgeest? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Normaliter 2 of 3 keer per maand op locatie geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. Zeer geschikt in situatie waarbij u niet meer kunt koken en wanneer opwarmen ook niet gaat. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
bezorgmaaltijd-uitgeest

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In de volgende tabel bieden we een overzicht met grote bedrijven voor warme maaltijden in Uitgeest. Per instantie verstrekken we praktische info zoals het actuele aanbod en budget. Druk op de button van een organisatie om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige leveranciers van bezorgmaaltijden

In het schema hieronder vind je een opsomming van lokale bedrijven. Bijvoorbeeld cateraars, supermarkten, slagerijen, welzijnsorganisaties, zorginstellingen. Op deze site vind je ook organisaties in Den Helder, Texel en Heiloo.

LeverancierAdresPostcodePlaats
ViVa! – GeesterheemDokter Brugmanstraat 151911 ENUitgeest
ViVa! – StrammerzoomMozartlaan 1B1921 XCAkersloot
ViVa! – De CamerenLage Weide 31906 XALimmen
Slagerij van der PoelGeesterduin 331902 EJCastricum
Zorgcirkel – AgnesRooseveltstraat 11931 VNEgmond aan Zee
BuffettenpaleisMolenlei 131921 CXAkersloot
Keurslagerij BurgerNieuwe Egmonderstraatweg 1-7A1934 PAEgmond aan den Hoef
Viva! – LommerlustPeperstraat 171941 GABeverwijk
Tafeltje dekje CastricumPontweg Noord 41921 CBAkersloot
Keurslager HooglandJulianaweg 311921 BDAkersloot
Schema met lokale bedrijven van senioren maaltijden. Aanvullen of wijzigen? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Uitgeest

Ook kantoren en bedrijven maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. De zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. In het gedeelte hieronder lichten we enkele situaties toe van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Kantoren maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als het personeel ‘s avond overwerkt. In een dergelijke situatie wil je uiteraard je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook zorggroepen (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. In veel gevallen zijn daarvoor afspraken gemaakt met bekende keukens voor magnetronmaaltijden in Uitgeest. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via deze instanties kun je in contact komen met leveranciers voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het eten zelf.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties vragen steeds meer om kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen zodoende een gezonde en voedzame maaltijd nuttigen als u tot laat werkt.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Ervaar het gemak: een smaakvol en voedzaam gerecht snel op tafel!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis?

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
Het imago van kant-en-klare gerechten is flink opgepoetst. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Uitgeest specifiek aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, zoutbeperkt, voldoende volkoren ingrediënten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en voldoende eiwitten. Op het etiket staat meestal een tabel met de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
Een avondmaaltijd kent 3 onderdelen. In de basis is dit natuurlijk veel groente. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En natuurlijk heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Het assortiment kan per week verschillen. Je hebt de keuze uit een Nederlandse stamppot, seizoensmaaltijden en Wereldgerechten. Bijv. Zalmfilet in botersaus en Babi ketjap met mihoen goreng.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Je warmt dit op in ongeveer 30 – 40 minuten op 125 graden celsius in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan kan je ook de magnetron gebruiken. Normaal gesproken lukt dat al in 6 tot 12 minuten op 600 – 800 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in Uitgeest.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Uitgeest?
De prijzen van de verschillende maaltijden zijn heel divers. Elke aanbieder werkt met andere prijzen. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn weerslag op de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,85. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (vanaf €6,45. Voor een tafeltje dekje maaltijd betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,40) en toetje (vanaf €0,90).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Verder kan je kiezen voor de maaltijdservice Uitgeest. Onder andere grootschalige keukens die door heel Nederland aan huis bezorgen. Als laatste onderscheiden we nog (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Uitgeest?
Aan de hand van www.uitgeest.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Daarbij zijn er landelijk regelingen via de WLZ (wet langdurige zorg), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. uw huidige inkomen en uw spaargeld.