Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Den Helder

Zoek jij opties voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Den Helder? Op kantenklaarmaaltijden.com bekijk je meer informatie. We gaan bijvoorbeeld dieper in op wat een maaltijdservice inhoudt, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Ook bespreken we de huidige type maaltijden. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje aanbieders vergelijken. Als laatste kan je ook opties voor zakelijke maaltijden overwegen. De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. De gerechten zijn erg voedzaam en het staat binnen mum van tijd op tafel. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Wil je nog meer weten? Probeer dan eerst te zoeken binnen de vragensectie (FAQ). Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioNoord-Holland
GemeenteDen Helder
PlaatsDen Helder
Postcode1782
Website gemeentewww.denhelder.nl
kant-en-klaar-maaltijden-den-helder

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Bekijk alle aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Den Helder?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Zo’n smaakvolle kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Zoals eten als: Runderhachee, witte rijst, bloemkool en/of Een pizza hawai. In de box hieronder benoemen we enkele voorbeelden van groepen mensen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Senioren en ouderen: 70-plussers kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Dankzij speciale senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. De gerechten zijn tegenwoordig erg gezond, worden vers bereid zonder veel e-nummers en kan men eenvoudig opwarmen. Voor 75-plussers is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd essentieel. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of om de hersenen te beschermen. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor elke dieetwens of leefstijl worden producten ontwikkeld. U kunt denken aan leefstijlen als glutenvrij, gemalen, lactosevrij, eiwitrijk, en diabetes, natriumarm, koolhydraatarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken ervaren kant-en-klaar maaltijden ook als gemakkelijk. Door die kant-en-klaar oplossingen kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel pluspunten.
 • Families: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, feestjes en hobbies moeten gecombineerd worden. In korte tijd een maaltijd bereiden is dan soms even teveel gevraagd. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Afgestudeerden: Werk, school, de sportschool en feestjes met vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Elke dag iets gezonds klaarmaken is soms teveel gevraagd. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het is vaak nog erg gezond ook. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Den Helder: waar kan ik uit kiezen?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Den Helder dan heb je 3 alternatieven: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke soort heeft zijn eigen voordelen en nadelen. De maaltijden verschillen als het gaat om de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, financiën, houdbaarheid en aflevermogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Je kunt deze bewaren in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Den Helder? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Dit garandeert de smaak en versheid. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Meestal elke 2 weken afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt warm opgediend bij je in de woonkamer. Een uitkomst als het koken niet meer gaat of als er lichamelijke beperkingen zijn. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
bezorgmaaltijd-den-helder

Aanbod maaltijdservices vergelijken

In het schema hieronder verstrekken we een weergave van grote aanbieders van warme maaltijden in Den Helder. Per bedrijf check je specificaties zoals aanbod en de prijzen. Kies een bezorgservice voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke bezorgservices van senioren maaltijden

In de tabel hierna check je een database met lokale bedrijven. Denk dan aan welzijnsorganisaties, slagerijen, stichtingen, cateraars, supermarkten. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook organisaties in Heerhugowaard, Opmeer en Schagen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Restaurant Tijd – Ten AnkerTimorlaan 1391782 DNDen Helder
Restaurant De Soos – GolfstroomWalviswaardersweg 641785 RKDen Helder
Restaurant locatie WesthoekWestgracht 72K1781 NHDen Helder
Omring ThuiszorgPrins Hendriklaan 21781 KADen Helder
Slagerij de WitVrede en Vrijheid 101785 SMDen Helder
Restaurant De Groene VechtVechtstraat 2501784 TGDen Helder
Eethuys BuitenveldLandbouwstraat 661787 AMJulianadorp
Keurslager KoelemanSchoolweg 271787 AVJulianadorp
Restaurant Den KooghDoctorandus F. Bijlweg 41784 MCDen Helder
Tellus – De LichtboeiIJsselmeerstraat 21784 MADen Helder
Database met gemeentelijke maaltijdservices van kant-en-klaar maaltijden. Aanvullen of wijzigen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Den Helder

Ook zakelijke klanten hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Een zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Hieronder beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren kunnen veel profijt hebben van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als onderneming wil je natuurlijk een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook zorggroepen (woonlocaties en dagbesteding) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Normaliter hebben ze afspraken gemaakt met professionele aanbieders van magnetronmaaltijden in Den Helder. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kun je in contact komen met leveranciers voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het eten en het drinken.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf bieden steeds vaker speciale kant-en-klaar maaltijden aan. De kids kunnen dan een smakelijke en gezonde maaltijd nuttigen rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Profiteer van het gemak: dagverse gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Staan kant-en-klaar maaltijden gezond bekend?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Den Helder zich aan moeten houden. 150 – 200 gram groente, maximaal 2 gram zout, gebruikmakend van volkoren producten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de beschrijving vind je informatie over de precieze voedingswaarden. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een doorsnee-maaltijd kent 3 onderdelen. Om te beginnen zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. Ten derde heb je vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je hebt de keuze uit 100% Hollandse kost, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en bijzondere recepten. Onder andere Preischotel met aardappelschijfjes in kaassaus & Rode bieten met een speklap en jus.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Dit kan in ongeveer 35 minuten op 110 °C in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan kan het ook in de magnetron. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 5 – 10 minuten op 600 – 750 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht warm bezorgd in Den Helder.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Den Helder?
De prijzen van de verschillende maaltijden zijn heel wisselend. Elke aanbieder heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Met name het type maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,60. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (zo’n €6,35. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Wil je jezelf echt verwennen? Kies dan ook een soep (vanaf €1,60) en dessert (vanaf €1,15).

Welk type leveranciers zijn er?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Daarnaast is er de maaltijdservice Den Helder. Denk dan aan grote keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Ten derde bestaan er ook nog zorggroepen en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Den Helder?
Aan de hand van www.denhelder.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Ook kun je soms aanspraak maken op regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het inkomen en/of het vermogen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Huisduinen
 • Julianadorp