Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Texel

Zoek je een leverancier voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Texel? Op kantenklaarmaaltijden.com bekijk je relevante info. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en wie er gebruik van kan maken. Ook gaan we dieper in op de aanwezige soorten maaltijden. Je kunt natuurlijk ook direct bedrijven vergelijken. Tevens kan je ook zakelijke mogelijkheden bekijken. De opwarmmaaltijden kennen heel veel pluspunten. De gerechten zijn erg voedzaam en het assortiment is gigantische groot. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Heb je nog brandende vragen? Bekijk dan eerst de vragensectie (FAQ). Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioNoord-Holland
GemeenteTexel
PlaatsTexel
Postcode1791
Website gemeentewww.texel.nl
kant-en-klaar-maaltijden-texel

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Bekijk interessante aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in Texel?

Vind jij koken niet leuk? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Zo’n smakelijke kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en kun je eenvoudig en snel warm eten. Het wordt steeds populairder. Zoals gerechten als: Stamppot knolselderij met rucola & Risotto, roomsaus boschampignons, kip. In onderstaande tekst tref je verschillende groepen die steeds vaker kiezen voor een maaltijdservice:

 • Mensen op leeftijd: 75-plussers hebben veel baat bij opwarmmaaltijden. Door het bestellen van senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De producten zijn erg voedzaam, zijn niet zo zout en vet en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor senioren zijn voedzame gerechten enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of om gewicht te verliezen. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën zijn er specifieke keuzes te maken. Denk bijvoorbeeld aanzoutarm, gemalen, eiwitrijk, lactosevrij, en natriumarm, koolhydraatarm, vetarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Mede door deze producten kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel mogelijkheden.
 • Families met kinderen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Werk, feestjes en hobbies wisselen elkaar snel af. Even tussendoor koken is dan niet altijd even prettig. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Studenten: Een drukke baan, muziek en afspraken met vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken is soms teveel gevraagd. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Er gaan lekker veel groenten in en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Texel: wat is het aanbod?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Texel dan zijn er in feite drie keuzemogelijkheden: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elke soort maaltijd kent zijn eigen karakter en voordelen. We vertellen je hieronder meer over aantal maaltijden, prijzen, houdbaarheid en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Na levering zet je het in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Texel? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Na bezorging zet je het in de vriezer. Vaak elke 2 weken bij jou thuis afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. Zeer geschikt in situatie waarbij u geen beschikking heeft over een keuken en wanneer opwarmen ook niet gaat. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
bezorgmaaltijd-texel

Landelijke maaltijdservices vergelijken

Hieronder doorzoek je eenvoudig een lijst met populaire bezorgers van warme maaltijden in Texel. Per bezorgservice bieden we details als het type maaltijden en vanafprijs. Selecteer een aanbieder voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale maaltijdservices van kant-en-klaar maaltijden

In de tabel hierna doorzoek je eenvoudig een overzicht met kleinschalige leveranciers. Dat zijn bijv. cateraars, stichtingen, supermarkten, welzijnsorganisaties, slagerijen. Op dit portaal vind je ook organisaties in Opmeer, Langedijk en Hollands Kroon.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Eethuys GollardsVerzetstraat 311791 DSDen Burg
SPAR MaaltijdserviceRoggeslootweg 141795 JVDe Cocksdorp
SPAR MaaltijdserviceEikenhout 324 C1787 RAJulianadorp
Keurslager KoelemanSchoolweg 271787 AVJulianadorp
SPAR GoengaDe Naal 11797 AXDen Hoorn
SPAR KootKerkstraat 31794 AMOosterend
KookzorgCatsstraat 21813 ZCAlkmaar
Restaurants – NiKoDillenburgstraat 11814 JVAlkmaar
SPAR KalverboerVlamkast 151792 CROudeschild
De BuuretonBeatrixlaan 431791 GADen Burg
Overzicht met lokaal georiënteerde leveranciers van senioren maaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Texel

Ook bedrijven en kantoren hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Een zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. In het gedeelte hieronder sommen we enkele voorbeelden op van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Kantoren laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als het personeel ‘s avond overwerkt. In een dergelijke situatie wil je uiteraard de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook zorginstellingen (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Dikwijls hebben ze een overeenkomst met bekende bezorgers van magnetronmaaltijden in Texel. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Diverse thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze zorgorganisaties kan je afspraken maken voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) komen ouders vaak tegemoet met gezonde kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen een gezonde en voedzame maaltijd opeten alvorens ze naar huis gaan.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Ervaar het gemak: voedzame gerechten moeiteloos op tafel!


FAQ: belangrijke thema’s rondom maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
Kant-en-klare gerechten hebben zich de laatste jaren ontwikkeld. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Texel zich aan moeten houden. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), natriumarm, zo veel mogelijk met volkoren producten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op het etiket vind je de voedingswaarden en toevoegingen. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
De basissamenstelling van een gerecht bestaat uit 3 onderdelen. Allereerst is dit natuurlijk veel groente. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. Afsluitend bevat je bord dan nog vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Je kunt kiezen uit typische Hollandse recepten, lekkere seizoensmaaltijden en Wereldgerechten. Bijvoorbeeld Lasagna bolognese en Lamsvleesworstje, ratatouille, pandanrijst.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Je plaatst de maaltijd ongeveer een half uur op 100 graden celsius in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan kan je ook de magnetron gebruiken. Normaal gesproken lukt dat al in 6 – 10 minuten op 500 – 650 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk warm bezorgd in Texel.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Texel?
De prijzen van de gerechten zijn heel divers. Elke service heeft weer andere prijzen. Met name het type maaltijd zie je terug in de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,70. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (rond de €6,50. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Wil je ook een voor- en nagerecht? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,50) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,25).

Waar kan ik maaltijden kopen?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Daarnaast kan je je wenden tot de maaltijdservice Texel. Denk dan aan grote keukens die door heel Nederland aan huis bezorgen. Tenslotte hebben we nog de zorgaanbieders en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Texel?
Op www.texel.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Verder kun je soms aanspraak maken op regelingen via de WLZ (wet langdurige zorg), de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. De gemeente kijkt dan kritisch naar uw vermogen en inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Den Hoorn
 • De Koog
 • De Cocksdorp
 • Oudeschild
 • Den Burg
 • De Waal