Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Haarlem

Wil jij vandaag nog verse kant en klaar maaltijden bestellen in Haarlem? Op deze pagina vind je meer informatie. We omschrijven precies wat een maaltijdservice concreet kan bieden, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Verder bespreken we de verschillende gerechten opties. Je kunt natuurlijk ook direct maaltijdvoorzieningen vergelijken. Als laatste kan je ook mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Ze smaken ontzettend goed er er zijn tientallen verschillende gerechten. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Zijn er onduidelijkheden? Surf dan eerst verder naar onze paragraaf met vragen & antwoorden. Wil je vandaag nog bestellen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioNoord-Holland
GemeenteHaarlem
PlaatsHaarlem
Postcode2011
Website gemeentewww.haarlem.nl
kant-en-klaar-maaltijden-haarlem

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Bekijk interessante aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Hoe werkt de maaltijdservice in Haarlem?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een smakelijke kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en je hoeft niet zelf te koken. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Kies bijvoorbeeld voor: Kippenbout in jus & Stamppot boerenkool. Hieronder bekijk je meerdere segmenten Nederlanders die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

 • Bejaarden: Oudere mensen bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Met behulp van senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. Deze etenswaren zijn tegenwoordig erg gezond, zijn niet zo zout en vet en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor 70-plussers is een verantwoorde maaltijd onmisbaar. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of voor een beter geheugen en meer concentratie. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor elke dieetwens of leefstijl worden er maatwerk oplossingen geboden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, eiwitrijk, en diabetes, natriumarm, vetarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Mede door deze producten is er minder directe zorg noodzakelijk. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel gemak.
 • Gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, feestjes en hobbies moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is dan niet altijd even prettig. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Eenpersoonshuishoudens: Werk, sport en vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Elke dag iets gezonds klaarmaken schiet er dan wel eens bij in. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze zitten vol groenten en eiwitten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Haarlem: waar kan ik uit kiezen?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Haarlem dan heb je feitelijk drie opties om uit te kiezen: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elk soort gerecht heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. De verschillen hebben te maken met aanbod, prijzen, houdbaarheid en aflevermogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Bij koelvers heb je veel variatie in het menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Haarlem? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Meestal 1 of 2 keer per maand bij jou thuis afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. Zeker praktisch op het moment dat zelfstandig koken tot het verleden behoort en wanneer opwarmen ook niet gaat. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
bezorgmaaltijd-haarlem

Vergelijk verschillende maaltijdservices

In onderstaand schema bieden we een overzicht met bekende bedrijven voor warme maaltijden in Haarlem. Per aanbieder bieden we informatie als het huidige assortiment en de kosten. Klik op de button van een bezorgservice voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke instellingen voor thuismaaltijden

In de volgende tabel bekijk je een lijst met plaatselijke bezorgservices. Dit kunnen zijn welzijnsorganisaties, stichtingen, zorginstellingen, slagerijen, supermarkten. Op dit platform vind je ook adresgegevens van partijen in Uitgeest, Bergen Noord-Holland en Heemskerk.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Tafeltje Dekje HaarlemGedempte Oude Gracht 1382011 GXHaarlem
VERS HaarlemA. Hofmanweg 1A2031 BHHaarlem
VersmenuL.Springerstraat 161992 BWVelserbroek
Keurslager van HaasterSter Bastion 421991 PNVelserbroek
Kievit MaaltijdserviceWaarderweg 94 B2031 BRHaarlem
BuurtzorgAmbonstraat 2A2022 DMHaarlem
Hollandse MaaltijdserviceGoedkoopweg 162031 ELHaarlem
TSN ThuiszorgRichard Holkade 142033 PZHaarlem
FlexicuraLeidsevaart 5902014 HTHaarlem
Keurslager KeirsgieterDe Ruijterweg 282014 AWHaarlem
Schema met gemeentelijke aanbieders van opwarmmaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Haarlem

Ook kantoren en bedrijven kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. De zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. In het gedeelte hieronder behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. In een dergelijke situatie wil je uiteraard attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook veel zorginstellingen (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Vaak werken ze samen met landelijke keukens voor magnetronmaaltijden in Haarlem. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Ook thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kan soms een levering worden ingepland voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het toedienen van het eten.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) komen ouders vaak tegemoet met gezonde kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen een smakelijke en gezonde maaltijd gebruiken nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen?

Probeer het nu zelf: een smaakvol en voedzaam gerecht binnen enkele minuten klaar!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Staan kant-en-klaar maaltijden gezond bekend?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Haarlem specifiek aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, slechts beperkt zout, bij voorkeur met volkoren graanproducten, maximaal 100 gram vis of vlees en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de omdoos vind je een overzicht met de ingrediënten en voedingswaarden. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
Een doorsnee-maaltijd bestaat uit 3 componenten. Ten eerste zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). En natuurlijk heb je vlees/vis of een vervanger. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Er is keuze uit Typisch Nederlandse maaltijden, verse seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. Zoals Kruudmoes met gortepap of Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer 35 minuten op 110 graden in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 4 tot 8 minuten op 600 – 750 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk warm bezorgd in Haarlem.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Haarlem?
De kosten van de maaltijdservices kunnen enorm verschillen. Elke leverancier werkt met andere prijzen. Met name het type maaltijd zie je terug in de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,80. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (vanaf €5,85. Voor een tafeltje dekje maaltijd geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,55) en desserts (vanaf €1,50).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Verder kan je je wenden tot de maaltijdservice Haarlem. Het betreft grote keukens die als enige focus product maaltijden bereiden. Tevens bestaan er ook nog zorgorganisaties en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Haarlem?
Aan de hand van www.haarlem.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Verder heb je soms ook recht op zorg vanuit de WLZ, onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. uw huidige inkomen en uw spaargeld.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Spaarndam