Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Bergen Noord-Holland

Wil je kant en klaar maaltijden bestellen in Bergen Noord-Holland? Op kantenklaarmaaltijden.com vind je relevante info. We omschrijven precies wat een maaltijdservice inhoudt, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Daarbij gaan we dieper in op de huidige type gerechten. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar instellingen vergelijken. Als laatste kan je ook onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. De smaak is echt prima en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Kom je er nog niet helemaal uit? Scroll dan eerst naar beneden naar antwoorden op de veel voorkomende vragen. Liever direct bestellen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioNoord-Holland
GemeenteBergen Noord-Holland
PlaatsBergen Noord-Holland
Postcode1817
Website gemeentewww.bergen-nh.nl
kant-en-klaar-maaltijden-bergen-noord-holland

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Bekijk alle aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Bergen Noord-Holland?

Haal jij geen plezier uit koken? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Zo’n gezonde kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en heb je geen grote keuken nodig. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Kies bijvoorbeeld voor: Wrap kip madras & Spaghetti, tonijn, kappertjes. Hieronder tref je verschillende groepen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Mensen op leeftijd: Oudere mensen hebben veel baat bij opwarmmaaltijden. Geholpen door deze senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. De menu’s zitten vol groenten, bevatten weinig e-nummers of zout en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor 70-plussers zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten extra belangrijk. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of voor een beter geheugen en meer concentratie. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor vrijwel ieder dieet worden producten ontwikkeld. U kunt denken aan leefstijlen als zoutarm, eiwitrijk, glutenvrij, gemalen, en vegetarisch, natriumarm, vetarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten kunnen ook extra genieten van kant-en-klaar maaltijden. Door die kant-en-klaar oplossingen behouden ze een stukje zelfstandigheid. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel praktische voordelen.
 • Gezinnen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Studie, werk en hobby’s vragen veel van onze tijd. In korte tijd een maaltijd bereiden lukt dan niet altijd. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Eenpersoonshuishoudens: Studie, sport en feestjes met vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Elke avond een gezonde maaltijd koken schiet er dan wel eens bij in. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en het is nog gezond ook. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Bergen Noord-Holland: wat is het aanbod?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Bergen Noord-Holland dan heb je eigenlijk drie varianten: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elke soort heeft zowel voor- als nadelen. De maaltijden verschillen als het gaat om aantal maaltijden, financiën, smaak en leveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Je bewaart het in de koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Bergen Noord-Holland? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Dikwijls per 6 of 12 stuks aan huis bezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt warm thuisbezorgd. Erg handig op het moment dat u geen beschikking heeft over een keuken en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
bezorgmaaltijd-bergen-noord-holland

Vergelijk diverse maaltijdservices

Hierna bieden we een database met landelijke keukens voor warme maaltijden in Bergen Noord-Holland. Per aanbieder tref je relevante zaken zoals aantal maaltijden en het tarief. Klik op een instelling voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke instellingen voor magnetronmaaltijden

In onderstaand schema check je een lijst met regionale aanbieders. Onder andere slagerijen, stichtingen, zorginstellingen, cateraars, welzijnsorganisaties. Op dit portaal vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Texel, Alkmaar en Castricum.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgBergerweg 80A1817 BKAlkmaar
Alkcare – De OldeburghHerenweg 911829 ACAlkmaar
Zorgcirkel – De HoeverstaeteTerborchhof 11816 LVAlkmaar
Keurslager GrootVan Ostadelaan 2761816 JHAlkmaar
SPAR F. de RuijterNyenburgh 991829 GCOudorp
Keurslager GrootJohanna Naberstraat 551827 LBAlkmaar
Eetwinkel De ReusNoordeinde 141843 JHGrootschermer
ViVa! – De LoetDe Loet 11851 CRHeiloo
Warme maaltijdvoorziening De HofstaeteDaalmeereiland 401827 KXAlkmaar
Alkcare – ‘t RekerheemHof van Luxemburg 631825 TCAlkmaar
Opsomming met regionale bedrijven van opwarmmaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Stuur ons dan een bericht.

Maaltijden voor bedrijven in Bergen Noord-Holland

Ook kantoren en bedrijven kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Zo’n zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Onderstaand vind je een aantal voorbeelden van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook verzorgingslocaties (dagbesteding en woonlocaties) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Meestal hebben ze een overeenkomst met populaire aanbieders van magnetronmaaltijden in Bergen Noord-Holland. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Veel thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kan soms een levering worden ingepland voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) vragen steeds meer om kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen daardoor een smaakvolle en gezonde maaltijd opeten voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Probeer het nu zelf: een smaakvol en voedzaam gerecht moeiteloos op tafel!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Bergen Noord-Holland normaliter aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, niet te veel zout, voldoende volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en voldoende eiwitten. Op de verpakking vind je informatie over voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
Een doorsnee-maaltijd bestaat uit 3 onderdelen. In de basis heb je natuurlijk de groenten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En natuurlijk heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Je kunt kiezen uit een Nederlandse stamppot, verse seizoensmaaltijden en Wereldgerechten. Zoals Gehaktschijf met appelcompote en Stamppot zuurkool met rookworst en jus.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Dit kan in ongeveer een half uur op 110 graden in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan zet je gewoon de magnetron aan. Normaal gesproken lukt dat al in 5 – 12 minuten op 600 – 850 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in Bergen Noord-Holland.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Bergen Noord-Holland?
De prijzen van de verschillende maaltijden kunnen enorm verschillen. Elke service heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Voornamelijk de maaltijdvorm heeft zijn uitwerking op de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,80. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (zo’n €5,75. Voor een warme levering (tafeltje dekje) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,75) en/of een toetje na (vanaf €1,15).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Ten tweede kan je je wenden tot de maaltijdservice Bergen Noord-Holland. Het gaat hier om grootschalige keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Daarnaast kun je soms ook terecht bij zorginstellingen en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Bergen Noord-Holland?
Via de uitleg op www.bergen-nh.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Tevens zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. De gemeente kijkt dan kritisch naar vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Egmond-Binnen
 • Egmond aan den Hoef
 • Egmond aan Zee
 • Groet
 • Schoorl
 • Bergen
 • Bergen aan Zee