Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Egmond-Binnen

Wil jij vandaag nog verse kant en klaar maaltijden bestellen in Egmond-Binnen? Op kantenklaarmaaltijden.com check je meer informatie. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice precies is, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Ook gaan we verder in op de aanwezige soorten gerechten. Je kan ook snel verder gaan naar leveranciers vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij opties voor zakelijke maaltijden overwegen. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. Dit eten is geschikt voor iedereen en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Heb je nog brandende vragen? Check dan eerst de FAQ (populaire vragen). Liever direct bestellen? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioNoord-Holland
GemeenteBergen Noord-Holland
PlaatsEgmond-Binnen
Postcode1935
Website gemeentewww.bergen-nh.nl
kant-en-klaar-maaltijden-egmond-binnen

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Check de lopende aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Hoe werkt de maaltijdservice in Egmond-Binnen?

Ben jij geen goede kok? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een smaakvolle kant en klaar maaltijd wordt vaak als positief ervaren. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en jij bespaart veel tijd in de keuken. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Zoals eten als: Kip kerrie ananas met risotto en/of Gestoofde peertjes. In het gedeelte hierna check je meerdere segmenten Nederlanders die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

 • Senioren / bejaarden: Senioren hebben veel baat bij opwarmmaaltijden. Geholpen door deze senioren maaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. De gerechten zijn tegenwoordig erg gezond, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor ouderen is een verantwoorde maaltijd enorm belangrijk. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of om de hersenen te beschermen. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens worden producten ontwikkeld. Typische voorbeelden zijn glutenvrij, lactosevrij, eiwitrijk, zoutarm, en natriumarm, diabetes, koolhydraatarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Mede door deze producten hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel oplossingen.
 • Drukke gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. School, een drukke baan en sport/muziek vereisen een goede planning. Naar de winkel gaan en boodschappen doen lukt dan niet altijd. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Afgestudeerden: Werk, muziek en afspraken met vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Iedere dag boodschappen doen en koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het is nog gezond ook. Ze zitten vol groenten en eiwitten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Egmond-Binnen: welke soorten zijn er?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Egmond-Binnen dan zijn er in feite drie keuzes: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elk soort gerecht kent zijn eigen karakter en voordelen. Zo verschillen de op het gebied van: hoe groot het aanbod is, prijs, bewaaradviezen en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. De maaltijden bewaar je in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Egmond-Binnen? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Normaliter om de week bij jou thuis afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Een uitkomst op het moment dat u zelf niet meer kunt koken of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
bezorgmaaltijd-egmond-binnen

Aanbod maaltijdservices vergelijken

Hieronder doorzoek je eenvoudig een lijst met landelijke bedrijven voor warme maaltijden in Egmond-Binnen. Per aanbieder tref je uitleg over assortiment en een prijsindicatie. Druk op de button van een aanbieder voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde bedrijven van magnetronmaaltijden

Hieronder check je een lijst met lokale bedrijven. Dit kunnen zijn slagerijen, welzijnsorganisaties, supermarkten, zorginstellingen, stichtingen. Elders op deze website vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Groet, Limmen en Egmond aan Zee.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslagerij BurgerNieuwe Egmonderstraatweg 1-7A1934 PAEgmond aan den Hoef
Beverwijk – ViVa! ElsantaPresident Kennedyplein 2251945 SGBeverwijk
Zorgcirkel – AgnesRooseveltstraat 11931 VNEgmond aan Zee
ViVa! – StrammerzoomMozartlaan 1B1921 XCAkersloot
ViVa! – Huis ter WijckPlesmanweg 11945 WKBeverwijk
Keurslagerij DekkerWijkerbaan 4a1945 SEBeverwijk
SPAR PolisteVerl. Voorstraat 561949 CNWijk Aan Zee
BuurtzorgRelweg 11 A1949 EBWijk aan Zee
Handgraaf MaaltijdenLeliestraat 21943 LKBeverwijk
Viva! – LommerlustPeperstraat 171941 GABeverwijk
Overzicht met regionale maaltijdservices van bezorgmaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Egmond-Binnen

Juist bedrijven kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. De zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Hierna lichten we enkele situaties toe van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of wanneer een vergadering uitloopt. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook verzorgingslocaties (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. In veel gevallen hebben ze een overeenkomst met erkende keukens voor magnetronmaaltijden in Egmond-Binnen. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Diverse thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via dergelijke instellingen kan je informeren naar het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. Zij kunnen ook helpen bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen zodoende een verse en gezonde maaltijd opeten rond half 6 in de avond.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Probeer het nu zelf: de lekkerste en meest voedzame menu’s moeiteloos op tafel!


FAQ: belangrijke thema’s rondom maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Egmond-Binnen zich aan moeten houden. Altijd zo’n 150 gram groente, maximaal 2 gram zout, zo veel mogelijk met volkoren producten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de sticker op de doos staat meestal een tabel met de ingrediënten en voedingswaarden. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
De basissamenstelling van een gerecht bestaat uit 3 onderdelen. Allereerst is dit natuurlijk veel groente. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. Ten derde heb je vlees/vis/vleesvervangers. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt Hollandse maaltijden, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en culinaire inspiratie. Zoals Stoofpotje peer, rundvlees en puree of Chili con carne, gehakt, rijst.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer 30 – 40 minuten op 100 °C in de oven. Als dit te lang duurt dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 6 – 10 minuten op 600 – 800 watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk warm bezorgd in Egmond-Binnen.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Egmond-Binnen?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren kunnen enorm verschillen. Elke bezorgdienst werkt met andere prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest beïnvloedt de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,60. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (gemiddeld €5,85. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je meer luxe? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,30) en toetje (vanaf €1,45).

Waar kan ik maaltijden kopen?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Ten tweede kan je kiezen voor de maaltijdservice Egmond-Binnen. Dit zijn vaak grote keukens die door heel Nederland aan huis bezorgen. Ten derde is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorginstellingen en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Bergen Noord-Holland?
Via de uitleg op www.bergen-nh.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Tevens kun je soms aanspraak maken op regelingen vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Er wordt hierbij gekeken naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.