Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Haarlemmermeer

Wil je lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Haarlemmermeer? Aan de hand van deze site verstrekken we alles wat je moet weten. We omschrijven precies wat een maaltijdservice is, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Daarbij vertellen we meer over de beschikbare gerecht-mogelijkheden. Snel bestellen? Je kunt hier ook bedrijven vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. Dit eten is geschikt voor iedereen en het staat binnen mum van tijd op tafel. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Heb je vragen voor onze medewerkers? Probeer dan eerst te zoeken binnen onze paragraaf met vragen & antwoorden. Wil je vandaag nog bestellen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioNoord-Holland
GemeenteHaarlemmermeer
PlaatsHaarlemmermeer
Postcode2132
Website gemeentewww.haarlemmermeer.nl
kant-en-klaar-maaltijden-haarlemmermeer

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Vergelijk actuele aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Voor wie is de maaltijdservice in Haarlemmermeer?

Haal jij geen plezier uit koken? Zoek je manieren om tijd te besparen? Een gezonde kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Selecteer bijvoorbeeld: Penne, champignonragout, broccoli & Schnitzel champignonsaus. In de volgende paragraaf bekijk je voorbeelden van doelgroepen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: 70-plussers bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Met behulp van senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. De gerechten bevatten belangrijk voedingsstoffen, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en warmt men binnen een paar minuten op. Voor ouderen is gezond eten een uitkomst. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen en ook om mentaal gezond te blijven. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens is wat opgenomen in het assortiment. U kunt denken aan gemalen, glutenvrij, eiwitrijk, lactosevrij, en natriumarm, diabetes, koolhydraatarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Mede door deze producten blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel gemak.
 • Drukke gezinnen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Studie, werk en hobby’s vragen veel van onze tijd. In korte tijd een maaltijd bereiden is dan soms even teveel gevraagd. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Starters: Werk, school, de fitness en feestjes met vrienden: we hebben het erg druk. Iedere avond voor jezelf koken zit er dan soms gewoon niet in. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en het is nog gezond ook. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Haarlemmermeer: waar kan ik uit kiezen?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Haarlemmermeer dan zijn er 3 alternatieven: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elk soort gerecht heeft positieven en negatieven kanten. Zo verschillen de op het gebied van: aantal maaltijden, tarieven, versheid en leveropties.

 1. Een koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Je bewaart het in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Haarlemmermeer? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Gewoonlijk 2 of 3 keer per maand bij jou thuis afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm thuisbezorgd. Zeker praktisch als zelfstandig koken tot het verleden behoort en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
bezorgmaaltijd-haarlemmermeer

Vergelijk verschillende maaltijdservices

In het schema hierna verstrekken we een database met grote bezorgers van warme maaltijden in Haarlemmermeer. Per instantie verstrekken we uitleg over aanbod en de kosten. Klik op een bedrijf om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale maaltijdservices van opwarmmaaltijden

In het schema hieronder vind je een weergave van gemeentelijke organisaties. Dit kunnen zijn stichtingen, slagerijen, cateraars, welzijnsorganisaties, supermarkten. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook aanbieders in Velsen, Haarlem en Bloemendaal.

LeverancierAdresPostcodePlaats
De BuurtBrasserieBurgemeester Pabstlaan 2602131 XWHoofddorp
Keurslager KroezenMarkenburg 1012135 DSHoofddorp
PCSOH ’t KruispuntKruislaan 542131 WEHoofddorp
SPAR de BruynZwarteweg 442121 BCBennebroek
BuurtzorgMarkenburg 1412135 DXHoofddorp
Keurslager van BourgondiënMuiderbos 1702134 SWHoofddorp
Thuis met RobertjanCruquiusdijk 792142 ESCruquius
PCSOH WesterkimZaaiersstraat 12151 CKNieuw-Vennep
Slagerij ReusAalburgplein 592134 CNHoofddorp
Slagerij WierdaSkagerrak 2122133 DWHoofddorp
Schema met plaatselijke leveranciers van magnetronmaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Haarlemmermeer

Ook bedrijven en kantoren kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld bij avondwerk. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Een zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Onderstaand sommen we enkele voorbeelden op van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Kantoren of bedrijfspanden laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. In een dergelijke situatie wil je uiteraard zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. In de regel maken zij hiervoor afspraken met landelijke aanbieders van magnetronmaaltijden in Haarlemmermeer. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Diverse thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze zorgbedrijven kan je advies inwinnen over het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf bieden vaak kant-en-klaar maaltijden als extra service. Kinderen kunnen zo een gezonde en voedzame maaltijd nemen rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Profiteer van het gemak: dagverse gerechten snel op tafel!


FAQ: veel voorkomende vragen betreffende maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
Het imago van kant-en-klare gerechten is flink opgepoetst. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Haarlemmermeer normaliter aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, zoutbeperkt, het liefst gekookt met volkoren artikelen, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en genoeg eiwit (25 gram). Op de verpakking vind je informatie over voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Een doorsnee-maaltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. Allereerst een ruime portie groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. Afsluitend bevat je bord dan nog vlees/vis of een vervanger. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt een Nederlandse stamppot, recepten met producten van het seizoen en Wereldgerechten. Bijv. Stamppot spinazie a la creme of Raapstelen stamppot.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Dit kan in ongeveer een half uur op 100 – 120 graden in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan kan het ook in de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 4 – 10 minuten op 600 – 800 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Haarlemmermeer.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Haarlemmermeer?
De tarieven van maaltijden aan huis variëren nogal. Elke aanbieder heeft andere prijzen en bezorgkosten. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn weerslag op de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,85. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (circa €5,50. Voor tafeltje dekje (warme levering) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je meer luxe? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,60) en nagerecht (vanaf €1,20).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Soms wordt er ook bezorgd. In aanvulling daarop is er de maaltijdservice Haarlemmermeer. Denk dan aan grootschalige keukens die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Tevens zijn er ook nog (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Haarlemmermeer?
Door middel van www.haarlemmermeer.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Daarnaast zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk via de WLZ (wet langdurige zorg), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst het inkomen en/of het vermogen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Rozenburg
 • Lisserbroek
 • Buitenkaag
 • Abbenes
 • Weteringbrug
 • Leimuiderbrug
 • Burgerveen
 • Nieuw-Vennep
 • Beinsdorp
 • Boesingheliede
 • Spaarnwoude
 • Haarlemmerliede
 • Spaarndam
 • Cruquius
 • Vijfhuizen
 • Zwaanshoek
 • Hoofddorp
 • Oude Meer
 • Aalsmeerderbrug
 • Rijsenhout
 • Schiphol-Rijk
 • Badhoevedorp
 • Lijnden
 • Schiphol
 • Zwanenburg
 • Halfweg