Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Blaricum

Wil jij vandaag nog verse kant en klaar maaltijden bestellen in Blaricum? Aan de hand van deze site bekijk je relevante info. We leggen je uit wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en wie er gebruik van kan maken. Ook vertellen we meer over de diverse soorten maaltijden. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar leveranciers vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. De opwarmmaaltijden kennen heel veel pluspunten. De smaak is echt prima en er is heel veel variatie in het aanbod. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Wil je nog meer weten? Bekijk dan eerst de meestgestelde vragen. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioNoord-Holland
GemeenteBlaricum
PlaatsBlaricum
Postcode1261
Website gemeentewww.blaricum.nl
kant-en-klaar-maaltijden-blaricum

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Check de huidige aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Hoe werkt de maaltijdservice in Blaricum?

Ben jij geen goede kok? Zoek je manieren om tijd te besparen? Zo’n lekkere kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en je hoeft niet zelf te koken. Het wordt steeds populairder. Populair zijn bijvoorbeeld: Kipfilet mosterdsaus en Nasi kip saté. Hieronder tref je meerdere segmenten Nederlanders die veel profijt hebben van een maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: Oudere mensen laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Dankzij speciale senioren maaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De etenswaren zijn erg voedzaam, bevatten weinig e-nummers of zout en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor 75-plussers zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten extra belangrijk. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om gewicht te verliezen. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl zijn er specifieke keuzes te maken. U kunt denken aan lactosevrij, gemalen, eiwitrijk, glutenvrij, en vetarm, vegetarisch, natriumarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook vaak uitkomst.
 • Families: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Een baan, sport en studie moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Even snel een maaltijd maken lukt dan niet altijd. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Starters: Studeren, muziek en feestjes met vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Iedere avond voor jezelf koken lukt vaak gewoon niet. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en het is nog gezond ook. Ze worden bereid met verse ingrediënten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Blaricum: wat is het aanbod?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Blaricum dan zijn er in feite 3 varianten: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elk soort gerecht heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Let goed op de verschillen in de breedte van het assortiment, budget, herkomst producten en afleveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Je bewaart het in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Blaricum? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Normaal 2 of 3 keer per maand bij jou thuis afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm thuisbezorgd. Ideaal als u niet meer kunt koken en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
bezorgmaaltijd-blaricum

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het volgende schema verstrekken we een lijst met populaire bezorgers van warme maaltijden in Blaricum. Per instantie doorzoek je eenvoudig praktische info zoals aanbod en de kosten. Selecteer een organisatie voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige instanties van bezorgmaaltijden

Hieronder bekijk je een verzameling regionale organisaties. Bijvoorbeeld welzijnsorganisaties, zorginstellingen, cateraars, slagerijen, stichtingen. Elders op deze website vind je ook leveranciers in Waterland, Amstelveen en Hilversum.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Tergooi Restaurant BlaricumRijksstraatweg 11261 ANBlaricum
Amaris – voor AnkerOranje Nassauplein 1001272 KVHuizen
Restaurant LarenhoveEemnesserweg 421251 NDLaren
Cafe/restaurant De KleppermanNaarderstraat 811251 BGLaren
Francien’s Catering & Maaltijd servicesOnderwei 461273 TCHuizen
BuurtzorgDe Ruyterstraat 71271 SRHuizen
Restaurant De ParelAkkerweg 571276 BBHuizen
Keurslager PouwStationsplein 461315 KTAlmere
Restaurant TorenhofTorenlaan 221261 GDBlaricum
Restaurant Trattoria da BrunoDorpsstraat 11261 ESBlaricum
Schema met kleinschalige organisaties van magnetronmaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Blaricum

Met name ook bedrijven kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Een zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. In onderstaand blok lichten we enkele situaties toe van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als er nog even door vergaderd moet worden. In dit soort situaties wil je graag jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorgcentrums (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Dikwijls is dit contractueel geregeld met professionele organisaties voor magnetronmaaltijden in Blaricum. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Diverse thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kan je informeren naar het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. Zij kunnen ook helpen bij het eten zelf.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen op die manier een lekkere en gezonde maaltijd nemen rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Ervaar het gemak: groenterijke gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: vaak gestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Blaricum specifiek aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, weinig zout (max 2 gram), gebruikmakend van volkoren producten, max. 100 gram aan vlees of vis en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de sticker op de doos vind je vaak een tabel met de precieze voedingswaarden. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Een reguliere maaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Allereerst een ruime portie groenten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En natuurlijk heb je vlees/vis/vleesvervangers. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt oer-Hollandse gerechten, lekkere seizoensmaaltijden en Wereldgerechten. O.a. Schnitzel champignonsaus of Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Je warmt dit op in ongeveer 30 minuten op 110 – 125 graden in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan kan het ook in de magnetron. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 6 – 10 minuten op 550 – 750 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht warm bezorgd in Blaricum.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Blaricum?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren variëren nogal. Elke aanbieder heeft weer andere prijzen. Met name het type gerecht heeft zijn uitwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,55. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (om en nabij de €6,10. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Wil je een complete maaltijd? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,65) en nagerecht (vanaf €1,30).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. In aanvulling daarop heb je natuurlijk de maaltijdservice Blaricum. Dat zijn bijvoorbeeld grootschalige keukens die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Daarnaast zijn er ook nog zorginstellingen en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Blaricum?
Op de website www.blaricum.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Verder heb je soms ook recht op zorg via de WLZ, de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij kijkt men naar uw vermogen en inkomen.