Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Heemstede

Wil je verse kant en klaar maaltijden bestellen in Heemstede? Hieronder check je aanvullende details. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Evenzeer leggen we alles uit over de actuele type gerechten. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar voorzieningen vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij opties voor zakelijke maaltijden overwegen. De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. De gerechten zijn erg voedzaam en het staat binnen mum van tijd op tafel. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Kom je er nog niet helemaal uit? Probeer dan eerst te zoeken binnen antwoorden op de veel voorkomende vragen. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioNoord-Holland
GemeenteHeemstede
PlaatsHeemstede
Postcode2101
Website gemeentewww.heemstede.nl
kant-en-klaar-maaltijden-heemstede

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Vergelijk de scherpe aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Heemstede?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een dagelijkse kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Probeer onder andere: Boerengehaktschotel of Gehaktbal, andijvie à la crème, aardappelpuree. Hieronder beschrijven we enkele voorbeelden van groepen mensen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Ouderen: Ouderen krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Aan de hand van senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. Deze producten zitten vol bouw- en voedingsstoffen, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor 70-plussers zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of juist om op gewicht te komen en blijven. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl worden er maatwerkproducten gemaakt. U kunt denken aan leefstijlen als glutenvrij, gemalen, eiwitrijk, lactosevrij, en vetarm, koolhydraatarm, diabetes, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken ervaren kant-en-klaar maaltijden ook als gemakkelijk. Op deze manier is er minder directe zorg noodzakelijk. Bij slik- of kauwproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel oplossingen.
 • Jonge gezinnen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, feestjes en hobbies moeten gecombineerd worden. Boodschappen doen en koken is dan soms even teveel gevraagd. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Afgestudeerden: Studeren, hobby’s en andere vrijetijdsbestedingen: er komt dagelijks heel veel op ons af. Elke dag iets gezonds klaarmaken is soms teveel gevraagd. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Heemstede: hoe werkt dat?

Als jij kijkt naar alternatieven voor gezonde thuismaaltijden in Heemstede dan zijn er drie opties: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elke maaltijdvorm heeft zowel voor- als nadelen. Hieronder lees je meer over hoe groot het aanbod is, prijzen, bewaaradviezen en leveropties.

 1. Een koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Je bewaart het in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Heemstede? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Doorgaans elke 2 weken aan huis bezorgd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. Een uitkomst in situatie waarbij u niet meer kunt koken en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
bezorgmaaltijd-heemstede

Vergelijk verschillende maaltijdservices

In onderstaand schema bekijk je een weergave van landelijke bedrijven voor warme maaltijden in Heemstede. Per aanbieder bekijk je informatie als aanbod en de tarieven. Tik op de button van een bezorgservice voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale instellingen voor magnetronmaaltijden

In de tabel hierna bekijk je een opsomming van lokale instellingen. Dat kunnen o.a. zijn: supermarkten, stichtingen, cateraars, slagerijen, welzijnsorganisaties. Elders op deze website vind je ook adresgegevens van partijen in Heemskerk, Velsen en Zandvoort.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager van der GeestRaadhuisstraat 942101 HJHeemstede
SPAR AdemaTe Winkelhof 252105 TAHeemstede
De Rijp – KennemerhartBloemendaalseweg 1342061 SCBloemendaal
De Eetclub – PluspuntFlemingstraat 552041 VWZandvoort
VersmarktAmstellaan 72105 VDHeemstede
BuurtzorgCamplaan 412103 GVHeemstede
Restaurant SonnemansZandvoortselaan 2632116 ENBentveld
SPAR de BruynZwarteweg 442121 BCBennebroek
Home InsteadCruquiusweg 12102 LSHeemstede
Slagerij KuijkJan van Goyenstraat 242102 CBHeemstede
Overzicht met plaatselijke maaltijdvoorzieningen van opwarmmaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Stuur ons dan een bericht.

Maaltijden voor bedrijven in Heemstede

Juist bedrijven kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Zo’n zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Kantoren bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of wanneer een vergadering uitloopt. Als werkgever wil je dan graag zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook zorggroepen (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. In de regel werken ze samen met populaire bezorgers van magnetronmaaltijden in Heemstede. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via de thuiszorgbedrijven kan je advies inwinnen over het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf bieden vaak kant-en-klaar maaltijden als extra service. De kids kunnen dan een lekkere en voedzame maaltijd nemen rond half 6 in de avond.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Ontdek de mogelijkheden: de lekkerste en meest voedzame menu’s binnen enkele minuten klaar!


FAQ: veel voorkomende vragen betreffende maaltijdbezorging aan huis

Staan kant-en-klaar maaltijden gezond bekend?
Het imago van kant-en-klare gerechten is flink opgepoetst. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten dan voorheen. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Heemstede in Nederland aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, zoutbeperkt, bij voorkeur met volkoren graanproducten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de beschrijving vind je vaak een tabel met de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
Een avondmaaltijd bestaat uit 3 onderdelen. In de basis zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. En natuurlijk heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Het assortiment kan per week verschillen. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt Hollandse maaltijden, verse seizoensmaaltijden en recepten van over de hele wereld. Zoals Gehakt in kappertjessaus & Kalkoen in witlofschotel met kaassaus.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is kinderspel. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer 20 minuten op 110 – 125 °C in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 5 tot 10 minuten op 600 – 850 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Heemstede.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Heemstede?
De prijzen van de verschillende maaltijden variëren nogal. Elke maaltijdbezorger heeft andere prijzen en bezorgkosten. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn uitwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,85. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (zo’n €6,45. Voor tafeltje dekje (warme levering) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je meer luxe? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,45) en desserts (vanaf €1,40).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Verder kan je bestellen bij de maaltijdservice Heemstede. Dit zijn vaak professionele keukens die op bestelling wekelijks maaltijden bezorgen aan huis. Ten derde bestaan er ook nog zorgaanbieders en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Heemstede?
Via www.heemstede.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. In aanvulling hierop zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk vanuit de WLZ, de zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het spaarvermogen en actuele inkomen.