Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Zandvoort

Direct mogelijkheden bekijken voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Zandvoort? Op kantenklaarmaaltijden.com bekijk je alles wat je moet weten. We leggen je uit wat een maaltijdservice inhoudt, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Eveneens bespreken we de actuele gerecht-mogelijkheden. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar leveranciers vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan opties voor zakelijke maaltijden overwegen. De opwarmmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Het eten is erg smaakvol en het staat binnen mum van tijd op tafel. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Is er nog wat onduidelijk? Probeer dan eerst te zoeken binnen het hoofdstuk veelgestelde vragen. Wil je vandaag nog bestellen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioNoord-Holland
GemeenteZandvoort
PlaatsZandvoort
Postcode2042
Website gemeentewww.zandvoort.nl
kant-en-klaar-maaltijden-zandvoort

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Check actuele aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Zandvoort?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een verse kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Het wordt steeds populairder. Selecteer bijvoorbeeld: Tomatensoep met balletjes en/of Bruine bonen maaltijdsoep. In de volgende paragraaf bekijk je meerdere segmenten Nederlanders die steeds vaker kiezen voor een maaltijdservice:

 • Mensen op leeftijd: Ouderen in Nederland kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Geholpen door deze senioren maaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. De maaltijden zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, bevatten weinig toevoegingen en zijn simpel op te warmen. Voor ouderen is gezond eten extra belangrijk. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of om gewicht te verliezen. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor elke dieetwens of leefstijl worden er maatwerk oplossingen geboden. U kunt denken aan eiwitrijk, gemalen, glutenvrij, zoutarm, en koolhydraatarm, natriumarm, vegetarisch, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten ervaren kant-en-klaar maaltijden ook als gemakkelijk. Door die kant-en-klaar oplossingen blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel gemak.
 • Gezinnen met kinderen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, school en sport moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is dan soms even teveel gevraagd. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Starters: Een drukke baan, de fitness en vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Iedere avond voor jezelf koken kan dan vaak lastig zijn. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en het is nog gezond ook. Ze worden bereid met verse ingrediënten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Zandvoort: welke soorten zijn er?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Zandvoort dan zijn er in feite drie keuzemogelijkheden: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke type maaltijd heeft zo zijn voors en tegens. De verschillen zitten ‘m met name in assortiment, budget, kwaliteit en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Je bewaart het in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Zandvoort? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Na bezorging zet je het in de vriezer. Normaal per 6 of 12 stuks bij je thuisbezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Zeer geschikt wanneer u niet meer kunt koken of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
bezorgmaaltijd-zandvoort

Aanbod maaltijdservices vergelijken

Hieronder verstrekken we een database met bekende bedrijven voor warme maaltijden in Zandvoort. Per aanbieder bieden we relevante zaken zoals het type maaltijden en budget. Klik op een aanbieder voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke bezorgservices van magnetronmaaltijden

In onderstaand schema doorzoek je eenvoudig een lijst met regionale instanties. Denk dan aan slagerijen, supermarkten, zorginstellingen, welzijnsorganisaties, cateraars. Op dit portaal vind je ook organisaties in Bergen Noord-Holland, Beverwijk en Velsen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
De Eetclub – PluspuntFlemingstraat 552041 VWZandvoort
Home InsteadCruquiusweg 12102 LSHeemstede
Keurslagerij van der GeestRivièradreef 462037 AHHaarlem
Bi-zonder Maaltijdservice en CateringOliemolenplaats 72034 KMHaarlem
BuurtzorgCamplaan 412103 GVHeemstede
Slagerij KuijkJan van Goyenstraat 242102 CBHeemstede
SPAR AdemaTe Winkelhof 252105 TAHeemstede
VersmarktAmstellaan 72105 VDHeemstede
Keurslager van der GeestRaadhuisstraat 942101 HJHeemstede
De Rijp – KennemerhartBloemendaalseweg 1342061 SCBloemendaal
Schema met lokale leveranciers van opwarmmaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Zandvoort

Juist bedrijven hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. De zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. In onderstaand blok vind je een aantal voorbeelden van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Bedrijven laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. In dit soort situaties wil je graag attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook verzorgingslocaties (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Vaak hebben ze een overeenkomst met populaire bedrijven voor magnetronmaaltijden in Zandvoort. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • De grotere thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze instanties kan soms een levering worden ingepland voor de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). Soms bieden zij ook ondersteuning bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd nuttigen voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Probeer het nu zelf: lekkere en voedzame gerechten moeiteloos op tafel!


FAQ: alle veelgestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Zandvoort de basis aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, maximaal 2 gram zout, bij voorkeur met volkoren graanproducten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en voldoende eiwitten. Op het etiket op de verpakking vind je informatie over voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Een gemiddelde maaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Allereerst zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). En ter afsluiting heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Er is keuze uit een Nederlandse stamppot, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en culinaire verrassingen. O.a. Varkenssaucijs in jus en Stamppot Hutspot met worst.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Je warmt dit op in ongeveer 25 – 40 minuten op 125 graden in de oven. Duurt dit te lang? Dan kan je ook de magnetron gebruiken. Bij een doorsnee-maaltijd doe je dit in circa 6 tot 10 minuten op 600 – 750 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Zandvoort.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Zandvoort?
De prijzen van de gerechten zijn heel wisselend. Elke aanbieder heeft weer andere prijzen en voorwaarden. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn doorwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,90. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (rond de €5,95. Voor een tafeltje dekje maaltijd moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Wil je een complete maaltijd? Kies dan ook een soep (vanaf €1,40) en nagerecht (vanaf €1,30).

Welk type leveranciers zijn er?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Verder kan je bestellen bij de maaltijdservice Zandvoort. Voorbeelden zijn grote keukens die op bestelling wekelijks maaltijden bezorgen aan huis. Daarnaast onderscheiden we nog zorginstellingen en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Zandvoort?
Op www.zandvoort.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over maaltijdhulp die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Verder zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk via de WLZ (wet langdurige zorg), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. De gemeente kijkt dan kritisch naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Bentveld