Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Bunschoten

Opties achterhalen voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Bunschoten? Via deze website lees je alle belangrijke aspecten. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en wie er gebruik van kan maken. Eveneens behandelen we ook de beschikbare soorten maaltijden. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan aanbieders vergelijken. Als laatste kan je ook zakelijke mogelijkheden bekijken. De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. De smaak is echt prima en het assortiment is gigantische groot. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Kom je er nog niet helemaal uit? Probeer dan eerst te zoeken binnen de veelgestelde vragen. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioUtrecht
GemeenteBunschoten
PlaatsBunschoten
Postcode3752
Website gemeentewww.bunschoten.nl
kant-en-klaar-maaltijden-bunschoten

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Bekijk de lopende aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Voor wie is de maaltijdservice in Bunschoten?

Houd je niet van koken? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Zo’n verse kant en klaar maaltijd wordt vaak als positief ervaren. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en jij bespaart veel tijd in de keuken. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Selecteer bijvoorbeeld: Runderbouillon en Ajam pangang, nasi goreng. In de box hieronder beschrijven we verschillende groepen die regelmatig gebruik maken van een maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: Oudere mensen krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Aan de hand van senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De etenswaren zitten vol groenten, bevatten weinig e-nummers of zout en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor ouderen is een dagelijkse gezonde maaltijd van belang. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of voor een beter geheugen en meer concentratie. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor veel diëten en allergieën is er een geschikte maaltijd. Het gaat hier bijvoorbeeld om glutenvrij, zoutarm, gemalen, eiwitrijk, en vegetarisch, vetarm, koolhydraatarm, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken ervaren kant-en-klaar maaltijden ook als gemakkelijk. Daardoor is er minder directe zorg noodzakelijk. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel pluspunten.
 • Families: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Werk, hobbies en vrienden vereisen een goede planning. Een gezonde maaltijd klaarmaken lukt dan niet altijd. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Jongvolwassenen: School, werken, sport en andere bezigheden: soms wordt er veel van je gevraagd. Zorgen voor gezond eten kan dan vaak lastig zijn. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Bunschoten: welke soorten zijn er?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Bunschoten dan heb je eigenlijk drie varianten: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elke soort maaltijd heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. Zo verschillen de op het gebied van: aantal maaltijden, prijzen, smaak en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Bunschoten? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Gewoonlijk om de week aan huis bezorgd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm opgediend bij je in de woonkamer. Een uitkomst in situatie waarbij u geen beschikking heeft over een keuken en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-bunschoten

Vergelijk verschillende maaltijdservices

In de tabel hierna check je een lijst met grote bedrijven voor warme maaltijden in Bunschoten. Per organisatie doorzoek je eenvoudig details als het actuele aanbod en het tarief. Tik op de knop van een instelling voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke leveranciers van kant-en-klaar maaltijden

In onderstaand schema bieden we een database met regionale instellingen. Voorbeelden zijn stichtingen, zorginstellingen, slagerijen, welzijnsorganisaties, cateraars. Elders op deze website vind je ook leveranciers in De Ronde Venen, Zeist en De Bilt.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslagerij de GraafBroerswetering 43752 AMBunschoten-Spakenburg
Slagerij PouwSoesterbergsestraat 553768 EBSoest
Maaltijdservice Piepers & PepersStationsplein 66 A3743 KMBaarn
Slagerij MatthijssenLaanstraat 102A3743 BHBaarn
Welzijn BarneveldWilhelminastraat 123771 ARBarneveld
Stichting Welzijn Ouderen SoestMolenstraat 8c3764 TGSoest
Keurslager JoostenLangstraat 463771 BGBarneveld
Welzijn BarneveldNieuwe Markt 63771 CBBarneveld
Restaurant Het DalzichtDalplein 23762 BPSoest
De HavenOp de Ree 1613752 GMBunschoten
Tabel met lokale maaltijdvoorzieningen van thuismaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Bunschoten

Ook bedrijven en kantoren maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. Zo’n zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Hierna behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Organisaties laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als onderneming wil je natuurlijk attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook veel zorginstellingen (o.a. woongroepen en dagbestedingen) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Normaliter hebben ze een overeenkomst met professionele leveranciers van magnetronmaaltijden in Bunschoten. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via dergelijke instellingen kan je advies inwinnen over het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) kunnen ouders ontlasten met kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen een smakelijke en gezonde maaltijd opeten rond een uur of 17:00.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Probeer het nu zelf: dagverse gerechten snel op tafel!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis?

Staan kant-en-klaar maaltijden gezond bekend?
Kant-en-klare gerechten worden steeds gezonder. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Bunschoten in Nederland aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, natriumarm, focus op graan- en volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vis of vlees en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op het etiket op de verpakking vind je informatie over de exacte voedingswaarden. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
Een doorsnee-maaltijd kent 3 aspecten. Allereerst is dit natuurlijk veel groente. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En ter afsluiting heb je vlees/vis/vleesvervangers. Het assortiment kan per week verschillen. Je hebt de keuze uit 100% Hollandse kost, lekkere seizoensmaaltijden en bijzondere recepten. O.a. Kreeftensoep en Zalmfilet in mosterdsaus.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Dit kan in ongeveer 30 minuten op 100 – 120 °C in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 5 tot 10 minuten op 600 – 800 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in Bunschoten.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Bunschoten?
De prijzen van de verschillende maaltijden liggen ver uit elkaar. Elke maaltijdbezorger hanteert zijn eigen prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm zie je terug in de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,85. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (vanaf €5,85. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Heb je graag iets voor en na? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,60) en desserts (vanaf €1,30).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. In aanvulling daarop is er de maaltijdservice Bunschoten. Onder andere grote keukens die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Als laatste is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorgverleners en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Bunschoten?
Op www.bunschoten.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Ook zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk die gebaseerd zijn op de WLZ, de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Daarbij kijkt men naar uw vermogen en inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Eemdijk
 • Bunschoten-Spakenburg