Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Bunnik

Zoek je een leverancier voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Bunnik? Middels onze site bekijk je een uitgebreide beschrijving. We gaan bijvoorbeeld dieper in op wat een maaltijdservice inhoudt, en voor wie het geschikt is. Ook gaan we dieper in op de actuele maaltijd-mogelijkheden. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar maaltijdservices vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan zakelijke mogelijkheden bekijken. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Het geheel smaakt er lekker en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Heb je vragen voor onze medewerkers? Probeer dan eerst te zoeken binnen het hoofdstuk veelgestelde vragen. Liever direct bestellen? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioUtrecht
GemeenteBunnik
PlaatsBunnik
Postcode3984
Website gemeentewww.bunnik.nl
kant-en-klaar-maaltijden-bunnik

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Check actuele aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Bunnik?

Vind jij koken niet leuk? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een dagelijkse kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Zoals gerechten als: Stoofpotje rundvlees en Bruine bonensoep. Hieronder check je allerlei soorten groepen die geholpen zijn bij de maaltijdservice:

 • Bejaarden: 75-plussers die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Dankzij speciale senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. Deze maaltijden zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, zijn niet zo zout en vet en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor 70-plussers is gezond eten van belang. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of om gewicht te verliezen. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl worden er maatwerkproducten gemaakt. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan glutenvrij, lactosevrij, eiwitrijk, zoutarm, en vetarm, vegetarisch, natriumarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Daardoor kunnen ze zelfstandig eten en wonen. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel oplossingen.
 • Gezinnen met kinderen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. School, een drukke baan en sport/muziek hebben een grote impact op onze agenda. Boodschappen doen en koken is dan niet altijd even prettig. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Eenpersoonshuishoudens: Studeren, hobbies en familie en vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Elke dag iets gezonds klaarmaken is soms teveel gevraagd. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze zitten vol groenten en eiwitten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Bunnik: hoe werkt dat?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Bunnik dan heb je feitelijk drie alternatieven: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk soort gerecht heeft zijn eigen voordelen en nadelen. De verschillen zitten ‘m met name in hoe groot het aanbod is, prijs, versheid en leveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. De maaltijden bewaar je in de koelkast. Bij koelvers heb je veel variatie in het menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Bunnik? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Doorgaans wekelijks of om de week aan huis geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. De oplossing als u geen beschikking heeft over een keuken of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
bezorgmaaltijd-bunnik

Landelijke maaltijdservices vergelijken

Hieronder vind je een verzameling grote leveranciers van warme maaltijden in Bunnik. Per aanbieder bieden we relevante zaken zoals assortiment en de tarieven. Klik op de button van een organisatie om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde organisaties van bezorgmaaltijden

In de volgende tabel bieden we een verzameling lokaal georiënteerde instanties. Dat kunnen o.a. zijn: stichtingen, zorginstellingen, supermarkten, welzijnsorganisaties, cateraars. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook aanbieders in Woerden, Utrecht en De Ronde Venen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Vitras – Santé PartnersBeughof 223984 LPOdijk
Vitras – Santé PartnersHollandsspoor 33994 VTHouten
Slager Lotgeringvan Hardenbroeklaan 173981 ENBunnik
QuaRijn – BunninchemBurgemeester van der Weijerstraat 263981 EJBunnik
Tafeltje Dek Je SWOHHollandsspoor 373994 VTHouten
Keurslagerij van SchipOdijkseweg 57b3994 ASHouten
BuurtzorgStanderdmolen 103995 AAHouten
Keurslagerij StokmanHet Rond 333995 DKHouten
ZorgSpectrum – Het Houtens ErfStationserf 823991 KZHouten
BuurtzorgAmbachtstraat 363985 SCWerkhoven
Schema met plaatselijke aanbieders van opwarmmaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Bunnik

Met name ook bedrijven kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. De zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Bijgaand lichten we enkele situaties toe van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Bedrijven laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of wanneer een vergadering uitloopt. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Meestal hebben ze afspraken gemaakt met populaire keukens voor magnetronmaaltijden in Bunnik. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via de medewerkers kan soms een levering worden ingepland voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het toedienen van het eten.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen een gezonde en voedzame maaltijd nuttigen als u tot laat werkt.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Ontdek de voordelen: dagverse gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in dan voorheen. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Bunnik de basis aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, natriumarm, gebruikmakend van volkoren producten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de omdoos vind je vaak een tabel met voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
Een reguliere maaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Als eerste zijn er de groenten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En als laatste heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je kunt kiezen uit een Nederlandse stamppot, gerechten met producten van het seizoen en Wereldgerechten. O.a. Rundvlees met satésaus, Tjaptjoy en witte rijst of Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Je warmt dit op in ongeveer 25 minuten op 100 graden celsius in de oven. Mocht je dit te lang duren dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 5 – 12 minuten op 550 – 800 watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in Bunnik.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Bunnik?
De prijzen van de verschillende maaltijden zijn heel divers. Elke service heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Voornamelijk de maaltijdvorm heeft zijn doorwerking op de prijs. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,85. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (vanaf €5,85. Voor een warme levering (tafeltje dekje) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Wil je meer luxe? Kies dan ook een soep (vanaf €1,25) en toetje (vanaf €1,25).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Soms wordt er ook bezorgd. Ten tweede heb je natuurlijk de maaltijdservice Bunnik. Het gaat hier om grote keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Daarnaast onderscheiden we nog zorgorganisaties en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Bunnik?
Via de uitleg op www.bunnik.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Ook bestaan er andere regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Er wordt hierbij gekeken naar uw vermogen en inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Werkhoven
 • Odijk