Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Baarn

Opties achterhalen voor kant en klaar maaltijden bestellen in Baarn? Op deze pagina lees je alle belangrijke aspecten. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Tevens vertellen we meer over de aanwezige soorten gerechten. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan bedrijven vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. Dit eten is geschikt voor iedereen er er zijn tientallen verschillende gerechten. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Wil je nog meer weten? Surf dan eerst verder naar de veelgestelde vragen. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioUtrecht
GemeenteBaarn
PlaatsBaarn
Postcode3743
Website gemeentewww.baarn.nl
kant-en-klaar-maaltijden-baarn

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Vergelijk alle aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Wat biedt de maaltijdservice in Baarn?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Zoek je manieren om tijd te besparen? Zo’n smakelijke kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Selecteer bijvoorbeeld: Hachee met rode kool en gekookte aardappelen en/of Kip kerrie ananas met aardappel en mexicomix. Hierna vind je heel uiteenlopende groepen die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

 • Ouderen: Oudere mensen hebben veel baat bij opwarmmaaltijden. Via speciale senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. Deze maaltijden bevatten belangrijk voedingsstoffen, zijn niet zo zout en vet en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor 75-plussers is gezond eten essentieel. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of juist om op gewicht te komen en blijven. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl worden er maatwerk oplossingen geboden. Typische voorbeelden zijn eiwitrijk, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, en koolhydraatarm, vetarm, vegetarisch, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten kunnen ook extra genieten van kant-en-klaar maaltijden. Hierdoor blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Bij slik- of kauwproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel pluspunten.
 • Families met kinderen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, school en sport wisselen elkaar snel af. In korte tijd een maaltijd bereiden is dan niet altijd even prettig. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Jongvolwassenen: Werk, de fitness en afspraken met vrienden: we hebben het erg druk. Zorgen voor gezond eten lukt vaak gewoon niet. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Baarn: welke soorten zijn er?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Baarn dan bestaan er drie varianten: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elk soort gerecht heeft weer zijn eigen kenmerken. Hieronder lees je meer over aantal maaltijden, onkosten, kwaliteit en leveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Je bewaart het in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Baarn? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Meestal elke 2 weken afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Zeker praktisch op het moment dat u geen keuken heeft of als er lichamelijke beperkingen zijn. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-baarn

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In onderstaand schema tref je een overzicht met populaire organisaties voor warme maaltijden in Baarn. Per bedrijf verstrekken we informatie als het soort gerechten dat ze aanbieden en de prijzen. Tik op de button van een aanbieder om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke instanties van bezorgmaaltijden

Hierna bekijk je een weergave van regionale leveranciers. Onder andere welzijnsorganisaties, supermarkten, cateraars, stichtingen, slagerijen. Op dit platform vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Stichtse Vecht, De Ronde Venen en Bunnik.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Slagerij MatthijssenLaanstraat 102A3743 BHBaarn
Restaurant Het DalzichtDalplein 23762 BPSoest
Amaris – SchoonoordTromplaan 353742 ABBaarn
Restaurant van SantvoordeTroelstralaan 13741 VJBaarn
Stichting Welzijn Ouderen SoestMolenstraat 8c3764 TGSoest
De HavenOp de Ree 1613752 GMBunschoten
Slagerij PouwSoesterbergsestraat 553768 EBSoest
Welzijn BarneveldWilhelminastraat 123771 ARBarneveld
Keurslagerij de GraafBroerswetering 43752 AMBunschoten-Spakenburg
Maaltijdservice Piepers & PepersStationsplein 66 A3743 KMBaarn
Tabel met gemeentelijke instanties van thuismaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Baarn

Ook bedrijven en kantoren kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. De zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. In onderstaand blok lichten we enkele situaties toe van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken kunnen veel profijt hebben van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of wanneer een vergadering uitloopt. Als werkgever wil je dan graag attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook verzorgingslocaties (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Normaliter werken ze samen met professionele aanbieders van magnetronmaaltijden in Baarn. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • De grotere thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via de thuiszorgbedrijven kun je in contact komen met leveranciers voor het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen daardoor een lekkere en voedzame maaltijd krijgen nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Probeer het zelf: groenterijke gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten dan voorheen. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Baarn normaliter aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, zoutbeperkt, zo veel mogelijk met volkoren producten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en ten minste 25 gram eiwit. Op de sticker op de doos vind je vaak een tabel met voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Een reguliere maaltijd bestaat uit 3 componenten. Om te beginnen hebben we de groenten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. En als laatste heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Zo zijn er 100% Hollandse kost, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en recepten van over de hele wereld. O.a. Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst en Kibbeling met kruidendip.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet ingewikkeld. Dit doe je in circa 25 minuten op 110 graden in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 5 – 12 minuten op 500 – 650 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) warm bezorgd in Baarn.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Baarn?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices zijn heel wisselend. Elke bezorgdienst werkt met andere prijzen. In het bijzonder het type maaltijd heeft effect op de kosten. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,80. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (om en nabij de €6,50. Voor een tafeltje dekje maaltijd geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Heb je graag iets voor en na? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,30) en dessert (vanaf €1,35).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Verder kan je gebruik maken van de maaltijdservice Baarn. Voorbeelden zijn speciaal ingerichte keukens die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Ten derde kun je soms ook terecht bij (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Baarn?
Via de uitleg op www.baarn.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. In aanvulling hierop zijn er landelijk regelingen vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij kijkt men naar uw vermogen en inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Lage Vuursche