Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Eemnes

Wil jij vandaag nog verse kant en klaar maaltijden bestellen in Eemnes? Op kantenklaarmaaltijden.com bieden we alle belangrijke aspecten. We omschrijven precies wat een maaltijdservice concreet kan bieden, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Evenzeer behandelen we ook de verschillende maaltijdopties. Snel bestellen? Je kunt hier ook leveranciers vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je informeren naar zakelijke oplossing. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. De smaak is echt prima en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Heb je vragen voor onze medewerkers? Check dan eerst de veelgestelde vragen. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioUtrecht
GemeenteEemnes
PlaatsEemnes
Postcode3755
Website gemeentewww.eemnes.nl
kant-en-klaar-maaltijden-eemnes

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Bekijk interessante aanbiedingen en probeer een proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Eemnes?

Haal jij geen plezier uit koken? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een dagelijkse kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Kies bijvoorbeeld voor: Tortellini gevuld met kaas en Bloemkool cordonbleu schotel. Hieronder bekijk je allerlei soorten groepen die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

 • Bejaarden: Senioren bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Met behulp van senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. Deze kant-en-klaar producten zijn super gezond, worden vers bereid zonder veel e-nummers en zijn simpel op te warmen. Voor 70-plussers zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten extra belangrijk. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of voor een beter geheugen en meer concentratie. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens zijn er wel oplossing te vinden. Denk bijvoorbeeld aanlactosevrij, glutenvrij, eiwitrijk, zoutarm, en koolhydraatarm, diabetes, vetarm, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Door die kant-en-klaar oplossingen kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel praktische voordelen.
 • Jonge gezinnen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen vereisen een goede planning. Boodschappen doen en koken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Jongvolwassenen: School, werken, hobbies en afspraken met vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Elke dag iets gezonds klaarmaken zit er dan soms gewoon niet in. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Er gaan lekker veel groenten in en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Eemnes: welke soorten zijn er?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Eemnes dan zijn er in feite drie keuzes: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk soort gerecht heeft zijn eigen voordelen en nadelen. De verschillen hebben te maken met aantal maaltijden, kosten, smaak en bezorgintervallen.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Je kunt deze bewaren in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Eemnes? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Dikwijls elke 2 weken aan huis geleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. De oplossing in situatie waarbij het koken niet meer gaat en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
bezorgmaaltijd-eemnes

Vergelijk diverse maaltijdservices

In het volgende schema bieden we een overzicht met populaire leveranciers van warme maaltijden in Eemnes. Per organisatie tref je details als aantal maaltijden en de kosten. Klik op de knop van een leverancier om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke bezorgservices van kant-en-klaar maaltijden

In de volgende tabel bekijk je een overzicht met lokale leveranciers. Bijvoorbeeld slagerijen, welzijnsorganisaties, zorginstellingen, stichtingen, cateraars. Op deze site vind je ook aanbieders in Zeist, Bunnik en Baarn.

LeverancierAdresPostcodePlaats
De HavenOp de Ree 1613752 GMBunschoten
Welzijn BarneveldWilhelminastraat 123771 ARBarneveld
Keurslagerij de GraafBroerswetering 43752 AMBunschoten-Spakenburg
Maaltijdservice Piepers & PepersStationsplein 66 A3743 KMBaarn
Keurslager JoostenLangstraat 463771 BGBarneveld
Slagerij PouwSoesterbergsestraat 553768 EBSoest
Welzijn BarneveldNieuwe Markt 63771 CBBarneveld
Restaurant de MeentJohan de Wittlaan 123771 HPBarneveld
Stichting Welzijn Ouderen SoestMolenstraat 8c3764 TGSoest
Restaurant Het DalzichtDalplein 23762 BPSoest
Weergave met gemeentelijke bezorgservices van opwarmmaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Eemnes

Ook bedrijven en kantoren kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. De zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Bijgaand vind je een aantal voorbeelden van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Kantoren maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. In een dergelijke situatie wil je uiteraard zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook zorggroepen (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. In veel gevallen werken ze samen met populaire aanbieders van magnetronmaaltijden in Eemnes. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • De grotere thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via de medewerkers kan soms een levering worden ingepland voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen zo een lekkere en voedzame maaltijd krijgen (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Ontdek de mogelijkheden: dagverse gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: belangrijke thema’s rondom maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
Kant-en-klare gerechten worden steeds gezonder. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Eemnes de basis aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, zoutbeperkt, gebruikmakend van volkoren producten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de beschrijving vind je een overzicht met voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
De basissamenstelling van een gerecht wordt gevormd door 3 onderdelen. In de basis heb je natuurlijk de groenten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. Afsluitend heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Zo zijn er Typisch Nederlandse maaltijden, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en inspirerende recepten. Bijv. Rookworst met stamppot boerenkool of Flensjes met fruit.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Je warmt dit op in ongeveer 30 – 40 minuten op 120 °C in de oven. Duurt dit te lang? Dan kan je ook de magnetron gebruiken. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 4 – 10 minuten op 500 – 800 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Eemnes.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Eemnes?
De kosten van de maaltijdservices liggen ver uit elkaar. Elke leverancier heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Voornamelijk de maaltijdvorm heeft effect op de kosten. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,90. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (zo’n €6,50. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,45) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,20).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Ten tweede kan je je aanmelden bij een maaltijdservice Eemnes. Onder andere professionele keukens die als enige focus product maaltijden bereiden. Tevens zijn er ook nog zorgaanbieders en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Eemnes?
Aan de hand van www.eemnes.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Daarbij zijn er landelijk regelingen via de WLZ (wet langdurige zorg), de Zvw (Zorgverzekeringswet) en wellicht de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.