Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Soest

Wil jij vandaag nog verse kant en klaar maaltijden bestellen in Soest? Op kantenklaarmaaltijden.com bekijk je een uitgebreide beschrijving. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice precies is, en wie er gebruik van kan maken. Verder behandelen we ook de beschikbare maaltijd-mogelijkheden. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje organisaties vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij informeren naar zakelijke oplossing. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. De smaak is echt prima er er zijn tientallen verschillende gerechten. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Wil je nog meer weten? Check dan eerst de meestgestelde vragen. Liever direct bestellen? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioUtrecht
GemeenteSoest
PlaatsSoest
Postcode3762
Website gemeentewww.soest.nl
kant-en-klaar-maaltijden-soest

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Check de huidige aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Soest?

Haal jij geen plezier uit koken? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een verse kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Het wordt steeds populairder. Zoals maaltijden als: Nasi Indisch rundvlees of Pittige Thaise soep. In het gedeelte hierna vind je verschillende groepen die steeds vaker kiezen voor een maaltijdservice:

 • Ouderen: Ouderen hebben veel baat bij opwarmmaaltijden. Via speciale senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. Deze kant-en-klaar producten zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, bevatten weinig toevoegingen en warmt men binnen een paar minuten op. Voor de oudere doelgroep zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten essentieel. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of juist om op gewicht te komen en blijven. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor bijna elke allergie of voedingswens is er een geschikte maaltijd. U kunt denken aan gemalen, zoutarm, lactosevrij, eiwitrijk, en natriumarm, vetarm, vegetarisch, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Door die service behouden ze een stukje zelfstandigheid. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel praktische voordelen.
 • Families met kinderen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Werk, feestjes en hobbies vereisen een goede planning. Even tussendoor koken is dan soms even teveel gevraagd. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Afgestudeerden: Werk, hobby’s en afspraken met vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Elke avond een gezonde maaltijd koken is vaak geen optie. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze zitten vol groenten en eiwitten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Soest: hoe werkt dat?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Soest dan zijn er 3 opties om uit te kiezen: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elke soort heeft weer zijn eigen kenmerken. Zo verschillen de op het gebied van: aantal maaltijden, prijzen, bewaaradviezen en bezorging.

 1. Een koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Soest? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Meestal 1 of 2 keer per maand bij je thuisbezorgd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. Zeker praktisch wanneer u niet meer kunt koken en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-soest

Landelijke maaltijdservices vergelijken

Hierna vind je een opsomming van professionele keukens voor warme maaltijden in Soest. Per bedrijf bieden we details als aantal maaltijden en budget. Selecteer een leverancier voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige leveranciers van magnetronmaaltijden

In de volgende tabel tref je een lijst met lokaal georiënteerde organisaties. Onder andere slagerijen, zorginstellingen, stichtingen, supermarkten, welzijnsorganisaties. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook adresgegevens van partijen in Bunnik, De Bilt en Bunschoten.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Restaurant Het DalzichtDalplein 23762 BPSoest
Keurslager JoostenLangstraat 463771 BGBarneveld
De HavenOp de Ree 1613752 GMBunschoten
Keurslagerij de GraafBroerswetering 43752 AMBunschoten-Spakenburg
Welzijn BarneveldNieuwe Markt 63771 CBBarneveld
Welzijn BarneveldWilhelminastraat 123771 ARBarneveld
Restaurant de MeentJohan de Wittlaan 123771 HPBarneveld
SPAR KennisKorenbloemstraat 103772 GKBarneveld
Slagerij PouwSoesterbergsestraat 553768 EBSoest
Stichting Welzijn Ouderen SoestMolenstraat 8c3764 TGSoest
Database met gemeentelijke organisaties van magnetronmaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Soest

Ook kantoren en bedrijven kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Een zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dit kan incidenteel maar ook structureel. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Verderop behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als er nog even door vergaderd moet worden. Als bedrijf kun je dan via de cateraar een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook verzorgingslocaties (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. In de regel hebben ze afspraken gemaakt met bekende bedrijven voor magnetronmaaltijden in Soest. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Ook thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via dergelijke instellingen kan je advies inwinnen over het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) kunnen ouders ontlasten met kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen zodoende een gezonde en voedzame maaltijd eten alvorens ze naar huis gaan.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Ontdek de mogelijkheden: lekkere en voedzame gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: vaak gestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Hoe gezond zijn kant en klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Soest normaliter aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, niet te veel zout, voldoende volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en ten minste 25 gram eiwit. Op de beschrijving vind je vaak een tabel met voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
Het avondeten kent normaal gesproken 3 elementen. In de basis zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En ter afsluiting heb je vlees/vis of een vervanger. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Je kunt kiezen uit Hollandse maaltijden, lekkere seizoensmaaltijden en recepten van over de hele wereld. O.a. Spaghetti, tonijn, kappertjes en Kervelroomsoep.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Je warmt dit op in ongeveer 25 minuten op 100 – 120 graden celsius in de oven. Als dit te lang duurt dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 6 – 10 minuten op 600 – 750 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk warm bezorgd in Soest.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Soest?
De prijzen van de gerechten liggen ver uit elkaar. Elke maaltijdbezorger heeft weer andere prijzen. Vooral het soort maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,75. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (circa €6,10. Voor een tafeltje dekje maaltijd geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je ook een voor- en nagerecht? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,30) en/of een toetje na (vanaf €1,00).

Welke soorten leveranciers zijn er?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Verder kan je je wenden tot de maaltijdservice Soest. We hebben het dan over grootschalige keukens die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Ten derde bestaan er ook nog zorginstellingen en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Soest?
Door middel van www.soest.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Ook zijn er mogelijkheden via de WLZ (wet langdurige zorg), de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Soesterberg