Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Woudenberg

Wil je alles weten over kant en klaar maaltijden bestellen in Woudenberg? Middels onze site vind je een uitgebreide beschrijving. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice is, en wie er gebruik van kan maken. Ook gaan we dieper in op de aanwezige maaltijdopties. Snel bestellen? Je kunt hier ook aanbieders vergelijken. Tevens kan je ook informeren naar zakelijke oplossing. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. De gerechten zijn erg voedzaam en het assortiment is gigantische groot. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Heb je vragen voor onze medewerkers? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioUtrecht
GemeenteWoudenberg
PlaatsWoudenberg
Postcode3931
Website gemeentewww.woudenberg.nl
kant-en-klaar-maaltijden-woudenberg

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Bekijk de scherpe aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Voor wie is de maaltijdservice in Woudenberg?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n smaakvolle kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en jij bespaart veel tijd in de keuken. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Zoals maaltijden als: Drumsticks, sperziebonen, gebakken rijst en/of Hamburger, ui en champignons. In het gedeelte hierna lees je informatie over diverse groepen mensen die gebruikmaken van de maaltijdservice:

 • Senioren en ouderen: Oudere mensen hebben veel baat bij opwarmmaaltijden. Met behulp van senioren maaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. Deze etenswaren zijn erg voedzaam, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en warmt men binnen een paar minuten op. Voor ouderen zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten essentieel. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om gewicht te verliezen. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl worden er maatwerkproducten gemaakt. U kunt denken aan leefstijlen als zoutarm, lactosevrij, eiwitrijk, gemalen, en vegetarisch, diabetes, vetarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Hierdoor kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel oplossingen.
 • Jonge gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Studie, werk en hobby’s moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Een verse maaltijd op tafel zetten schiet er dan wel eens bij in. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Afgestudeerden: Werk, school, muziek en afspraken met vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken zit er dan soms gewoon niet in. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en het is vaak nog erg gezond ook. Er zitten lekker veel groenten in en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Woudenberg: wat moet ik kiezen?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Woudenberg dan bestaan er 3 keuzes: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk type heeft zowel voor- als nadelen. Zo verschillen de op het gebied van: assortiment, financiën, versheid en leveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Je bewaart het in de koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Woudenberg? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Normaliter 1 of 2 keer per maand bij je thuisbezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. De oplossing als u zelf niet meer kunt koken of als er lichamelijke beperkingen zijn. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
bezorgmaaltijd-woudenberg

Vergelijk diverse maaltijdservices

In het schema hieronder verstrekken we een lijst met bekende organisaties voor warme maaltijden in Woudenberg. Per instantie bekijk je informatie als het huidige assortiment en een prijsindicatie. Tik op de button van een bezorgservice voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke organisaties van kant-en-klaar maaltijden

Hierna check je een overzicht met regionale leveranciers. Onder andere slagerijen, stichtingen, zorginstellingen, cateraars, supermarkten. Elders op deze website vind je ook organisaties in Putten, Zeewolde en Rhenen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgDorpsstraat 163931 EGWoudenberg
Slager BenKampweg 383941 HJDoorn
Catering RenswoudeBarneveldsestraat 493927 CBRenswoude
Uw Maaltijd onze ZorgBeukenlaan 663925 JLScherpenzeel
QuaRijn – BeatrixJacob van Ruysdaellaan 173941 ZEDoorn
Stichting Tafeltje-Dek-JeJan Steenlaan 143941 CMDoorn
SPAR MaaltijdserviceDorpsstraat 293945 BKCothen
Maaltijdservice Kromme RijnstreekGraaf van Lynden van Sandenburgweg 13945 PACothen
Charim – GroenewoudeKersentuin 13931 SRWoudenberg
De kleine schansSchans 293931 KJWoudenberg
Schema met gemeentelijke bezorgservices van kant-en-klaar maaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Woudenberg

Met name ook bedrijven bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. De zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken kunnen veel profijt hebben van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of wanneer een vergadering uitloopt. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook zorggroepen (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Meestal werken ze samen met grote bedrijven voor magnetronmaaltijden in Woudenberg. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Ook thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via dergelijke instellingen kun je tips en info aanvragen voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) komen ouders vaak tegemoet met gezonde kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen zo een verse en gezonde maaltijd eten wanneer u bijvoorbeeld wat later bent.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Ontdek de voordelen: een smaakvol en voedzaam gerecht zonder moeite op te warmen!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Woudenberg specifiek aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, slechts beperkt zout, zo veel mogelijk met volkoren producten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de sticker op de doos vind je vaak een tabel met de precieze voedingswaarden. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een avondmaaltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. Allereerst een ruime portie groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. Afsluitend heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Je hebt de keuze uit Hollandse maaltijden, gerechten met producten van het seizoen en bijzondere recepten. Bijvoorbeeld Kip kerrie ananas met risotto & Rode bieten met een speklap en jus.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Dit doe je in circa 30 minuten op 120 graden celsius in de oven. Als dit te lang duurt dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 4 – 10 minuten op 550 – 750 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Woudenberg.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Woudenberg?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren zijn heel wisselend. Elke maaltijdbezorger heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest beïnvloedt de prijs. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,70. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (rond de €6,35. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Wil je een complete maaltijd? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,65) en nagerecht (vanaf €1,25).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. Je kunt natuurlijk terecht bij de supermarkt of een verswinkel. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Ook is er de maaltijdservice Woudenberg. Het betreft cateringbedrijven en grote keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Als laatste zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorgorganisaties en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Woudenberg?
Via de uitleg op www.woudenberg.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Daarnaast heb je soms ook recht op zorg vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Er wordt hierbij gekeken naar het inkomen en spaartegoeden.