Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Putten

Direct mogelijkheden bekijken voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Putten? Aan de hand van deze site bieden we aanvullende details. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Eveneens gaan we dieper in op de aanwezige maaltijd-mogelijkheden. Je kunt natuurlijk ook direct voorzieningen vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je opties voor zakelijke maaltijden overwegen. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Het eten is erg smaakvol en het staat binnen mum van tijd op tafel. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Heb je vragen voor onze medewerkers? Scroll dan eerst naar beneden naar onze paragraaf met vragen & antwoorden. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioGelderland
GemeentePutten
PlaatsPutten
Postcode3881
Website gemeentewww.putten.nl
kant-en-klaar-maaltijden-putten

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Vergelijk de scherpe aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Wat biedt de maaltijdservice in Putten?

Houd je niet van koken? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Een verse kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Selecteer bijvoorbeeld: Rookworst met stamppot zuurkool of Vispotje in botersaus. In de volgende paragraaf lees je informatie over meerdere segmenten Nederlanders die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

 • Senioren: 70-plussers laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Door het bestellen van senioren maaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. Deze maaltijden bevatten belangrijk voedingsstoffen, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor bejaarden is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd extra belangrijk. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen en ook om mentaal gezond te blijven. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor elke dieetwens of leefstijl worden er maatwerkproducten gemaakt. U kunt denken aan leefstijlen als gemalen, zoutarm, glutenvrij, eiwitrijk, en vetarm, diabetes, koolhydraatarm, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking kunnen ook extra genieten van kant-en-klaar maaltijden. Door die kant-en-klaar oplossingen hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel gemak.
 • Drukke gezinnen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Studie, werk en hobby’s vereisen een goede planning. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is dan soms even teveel gevraagd. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Afgestudeerden: Werk, school, hobby’s en andere bezigheden: we hebben het erg druk. Iedere avond voor jezelf koken lukt vaak gewoon niet. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en het is vaak nog erg gezond ook. Ze zitten vol groenten en eiwitten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Putten: hoe werkt dat?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Putten dan heb je eigenlijk 3 alternatieven: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke vorm heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Zo verschillen de op het gebied van: assortiment, prijs, houdbaarheid en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Na levering leg je alles in je koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Putten? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Na bezorging zet je het in de vriezer. Gewoonlijk per 6 of 12 stuks aan huis bezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Zeer geschikt als u niet meer kunt koken en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
bezorgmaaltijd-putten

Vergelijk diverse maaltijdservices

Hieronder tref je een verzameling professionele bedrijven voor warme maaltijden in Putten. Per organisatie bieden we uitleg over aantal maaltijden en het tarief. Selecteer een instantie voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke instellingen voor magnetronmaaltijden

In het schema hierna tref je een weergave van lokaal georiënteerde maaltijdvoorzieningen. Dat kunnen o.a. zijn: welzijnsorganisaties, slagerijen, stichtingen, zorginstellingen, supermarkten. Op deze website vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Amersfoort, Leusden en Ermelo.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Welzijn PuttenBrinkstraat 913881 BPPutten
Slagerij van EngelenSpeulderweg 33886 LAGarderen
De Ober CateringHogebrinkerweg 103871 KNHoevelaken
Keurslagerij SteltenpoolWesterdorpsstraat 93871 ATHoevelaken
Keurslager BaarsKerkstraat 153891 ETZeewolde
SPAR MaaltijdserviceSmidstraat 13886 AXGarderen
Restaurant MuchaDe Sterke Arm 13901 EKVeenendaal
Vitras – Santé PartnersNijverheidslaan 3T3903 ALVeenendaal
Slagerij SchuitemanDorpsstraat 233886 ARGarderen
Keurslager GeerseGarderenseweg 23882 AHPutten
Opsomming met gemeentelijke instellingen van thuismaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Putten

Juist bedrijven maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Zo’n zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Onderstaand behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Kantoren of bedrijfspanden laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als er klanten over de vloer komen. Als bedrijf wil je dan natuurlijk attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook zorgcentra (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. In de regel zijn daarvoor afspraken gemaakt met populaire keukens voor magnetronmaaltijden in Putten. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via deze zorgbedrijven kan soms een levering worden ingepland voor het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties vragen steeds meer om kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen zo een smaakvolle en gezonde maaltijd nemen rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Ervaar het gemak: een smaakvol en voedzaam gerecht moeiteloos op tafel!


FAQ: belangrijke thema’s rondom maaltijdbezorging aan huis

Staan kant-en-klaar maaltijden gezond bekend?
Het imago van kant-en-klare gerechten is flink opgepoetst. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Putten de basis aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, natriumarm, zo veel mogelijk met volkoren producten, max. 100 gram aan vlees of vis en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de beschrijving staat vaak meer info over de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
Een avondmaaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Allereerst een ruime portie groenten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. Ten derde heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Er is keuze uit typische Hollandse recepten, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en culinaire inspiratie. Bijv. Pastaschotel van tortelline met kaasvulling & Hachee met rodekool en witte rijst.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer 30 minuten op 120 °C in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 6 – 12 minuten op 600 – 800 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Putten.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Putten?
De tarieven van maaltijden aan huis lopen flink uiteen. Elke bezorgservice werkt met andere prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn weerslag op de prijs. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,90. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (om en nabij de €6,55. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Heb je graag iets voor en na? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,50) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,35).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Verder kan je kiezen voor de maaltijdservice Putten. We hebben het dan over cateraars en/of gespecialiseerde keuken die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Tevens bestaan er ook nog zorginstellingen en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Putten?
Via de info op www.putten.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Verder kun je soms aanspraak maken op regelingen vanuit de WLZ, de zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. De gemeente kijkt dan kritisch naar vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.