Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Ermelo

Opties achterhalen voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Ermelo? Op kantenklaarmaaltijden.com bieden we tips en adviezen. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice is, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Evenzeer gaan we verder in op de beschikbare type maaltijden. Je kan ook snel verder gaan naar leveranciers vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je zakelijke mogelijkheden bekijken. De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. De gerechten zijn erg voedzaam en het assortiment is gigantische groot. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Heb je vragen voor onze medewerkers? Bekijk dan eerst onze paragraaf met vragen & antwoorden. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioGelderland
GemeenteErmelo
PlaatsErmelo
Postcode3851
Website gemeentewww.ermelo.nl
kant-en-klaar-maaltijden-ermelo

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Bekijk de huidige aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Wat biedt de maaltijdservice in Ermelo?

Vind jij koken niet leuk? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een lekkere kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Zoals eten als: Stamppot Hutspot met worst of Rookworst met stamppot zuurkool. Hierna tref je voorbeelden van doelgroepen die steeds vaker kiezen voor een maaltijdservice:

 • Ouderen / senioren: Oudere mensen die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Via speciale senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. De menu’s zijn tegenwoordig erg gezond, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor 75-plussers zijn voedzame gerechten onmisbaar. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of voor een beter geheugen en meer concentratie. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl is wat opgenomen in het assortiment. Typische voorbeelden zijn lactosevrij, zoutarm, gemalen, eiwitrijk, en vetarm, vegetarisch, diabetes, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Door die service behouden ze een stukje zelfstandigheid. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel pluspunten.
 • Families: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, school en sport moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Even snel een maaltijd maken lukt dan niet altijd. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Eenpersoonshuishoudens: Studeren, hobby’s en feestjes met vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Elke dag iets gezonds klaarmaken kan dan vaak lastig zijn. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze zitten vol groenten en eiwitten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Ermelo: welke soorten zijn er?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Ermelo dan heb je 3 keuzes: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke soort maaltijd heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. De verschillen hebben te maken met de breedte van het assortiment, onkosten, bewaaradviezen en aflevermogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Ermelo? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Gewoonlijk wekelijks of om de week afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Zeker praktisch wanneer u geen keuken heeft of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
bezorgmaaltijd-ermelo

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

Hieronder bekijk je een lijst met erkende organisaties voor warme maaltijden in Ermelo. Per leverancier tref je specificaties zoals aanbod en de prijzen. Klik op de knop van een leverancier voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke organisaties van opwarmmaaltijden

In onderstaand schema doorzoek je eenvoudig een opsomming van plaatselijke leveranciers. Onder andere cateraars, supermarkten, zorginstellingen, slagerijen, welzijnsorganisaties. Op deze website vind je ook adresgegevens van partijen in Soest, Barneveld en Leusden.

LeverancierAdresPostcodePlaats
AanTafel.todaySteynlaan 933851 BPErmelo
Amaris – ArkemheenVetkamp 253862 JMNijkerk
SPAR van DrieZuiderzeestraatweg 1433849 ADHierden
YoolzDaltonstraat 173846 BXHarderwijk
SPAR WorstVan Noortstraat 29A3864 ESNijkerkerveen
Hugo KooktMeidoornlaan 33852 GVErmelo
BuurtzorgOosterdorpsstraat 33871 AEHoevelaken
Keurslagerij SteltenpoolWesterdorpsstraat 93871 ATHoevelaken
BuurtzorgJulianalaan 25A3851 RAErmelo
Peacocks @ HomeStationsstraat 1433851 NGErmelo
Schema met lokale instellingen van thuismaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Ermelo

Met name ook bedrijven hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. De zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Hieronder lichten we enkele situaties toe van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Kantoren of bedrijfspanden maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als bedrijf kun je dan via de cateraar je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Normaliter hebben ze afspraken gemaakt met grote aanbieders van magnetronmaaltijden in Ermelo. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • De grotere thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kan je afspraken maken voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) kunnen ouders ontlasten met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen daardoor een smaakvolle en gezonde maaltijd nuttigen alvorens ze naar huis gaan.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Probeer het zelf: de lekkerste en meest voedzame menu’s binnen enkele minuten klaar!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis?

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
Kant-en-klare gerechten worden steeds gezonder. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Ermelo in de regel aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, niet te veel zout, het liefst gekookt met volkoren artikelen, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking vind je een overzicht met de precieze voedingswaarden. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
De basissamenstelling van een gerecht bestaat uit 3 componenten. In de basis is dit natuurlijk veel groente. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. Afsluitend bevat je bord dan nog iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Zo zijn er oer-Hollandse gerechten, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en bijzondere recepten. Denk aan Tortellini gevuld met kaas of Babi pangang met bami goreng.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet ingewikkeld. Optie 1 is ongeveer 25 – 40 minuten op 100 graden celsius in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 6 – 12 minuten op 550 – 750 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Ermelo.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Ermelo?
De kosten van de maaltijdservices kunnen enorm verschillen. Elke maaltijdbezorger heeft andere prijzen en bezorgkosten. In het bijzonder het type maaltijd zie je terug in de prijs. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,65. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (circa €6,25. Voor een tafeltje dekje maaltijd geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je meer luxe? Kies dan ook een soep (vanaf €1,50) en/of een toetje na (vanaf €0,95).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Ook kan je je aanmelden bij een maaltijdservice Ermelo. Onder andere speciaal ingerichte keukens die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Tenslotte onderscheiden we nog zorgverleners en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Ermelo?
Op www.ermelo.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Ook heb je soms ook recht op zorg via de WLZ (wet langdurige zorg), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). De gemeente kijkt dan kritisch naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.