Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Barneveld

Zoek je een leverancier voor kant en klaar maaltijden bestellen in Barneveld? Op deze pagina check je tips en adviezen. We gaan bijvoorbeeld dieper in op wat een maaltijdservice is, en wie er gebruik van kan maken. Daarbij leggen we alles uit over de beschikbare soorten gerechten. Je kan ook snel verder gaan naar leveranciers vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. Ze smaken ontzettend goed en er is heel veel variatie in het aanbod. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Zijn er onduidelijkheden? Probeer dan eerst te zoeken binnen antwoorden op de veel voorkomende vragen. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioGelderland
GemeenteBarneveld
PlaatsBarneveld
Postcode3771
Website gemeentewww.barneveld.nl
kant-en-klaar-maaltijden-barneveld

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Check de scherpe aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Barneveld?

Houd je niet van koken? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n verse kant en klaar maaltijd wordt vaak als positief ervaren. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en jij bespaart veel tijd in de keuken. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Selecteer bijvoorbeeld: Snijbonen met een kipfilet & Zalmfilet in saus. In de box hieronder beschrijven we enkele voorbeelden van groepen mensen die geholpen zijn bij de maaltijdservice:

 • Senioren en ouderen: Ouderen bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Geholpen door deze senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. Deze maaltijden zijn super gezond, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor 70-plussers zijn voedzame gerechten van belang. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om de hersenen gezond te houden. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor elke dieetwens of leefstijl worden producten ontwikkeld. U kunt denken aan eiwitrijk, zoutarm, glutenvrij, gemalen, en koolhydraatarm, vetarm, diabetes, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Mede door deze producten kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel oplossingen.
 • Gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Studie, werk en hobby’s vragen veel van onze tijd. Een gezonde maaltijd klaarmaken is dan niet altijd even prettig. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Afgestudeerden: Werk, de fitness en andere bezigheden: we hebben het erg druk. Elke avond een gezonde maaltijd koken lukt vaak gewoon niet. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze zitten vol met groenten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Barneveld: wat is het aanbod?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Barneveld dan heb je drie opties: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Iedere maaltijdvorm heeft zijn eigen voordelen en nadelen. De verschillen zitten ‘m met name in aantal maaltijden, kosten, bewaaradviezen en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Barneveld? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Normaliter per 6 of 12 stuks afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Zeer geschikt in situatie waarbij u geen beschikking heeft over een keuken of als er lichamelijke beperkingen zijn. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
bezorgmaaltijd-barneveld

Vergelijk diverse maaltijdservices

In de volgende tabel bieden we een verzameling grote aanbieders van warme maaltijden in Barneveld. Per leverancier tref je uitleg over het huidige assortiment en een prijsindicatie. Kies een aanbieder voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke organisaties van magnetronmaaltijden

Hieronder check je een verzameling lokale instellingen. Bijvoorbeeld slagerijen, zorginstellingen, stichtingen, cateraars, welzijnsorganisaties. Op dit portaal vind je ook organisaties in De Bilt, Baarn en Eemnes.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Welzijn BarneveldWilhelminastraat 123771 ARBarneveld
SPAR KennisKorenbloemstraat 103772 GKBarneveld
Slagerij PouwSoesterbergsestraat 553768 EBSoest
Stichting Welzijn Ouderen SoestMolenstraat 8c3764 TGSoest
Zorggroep Ena – RuimzichtRozenhof 13772 JNBarneveld
Restaurant de MeentJohan de Wittlaan 123771 HPBarneveld
BuurtzorgEssenerweg 323774 CCKootwijkerbroek
SPAR BakkerWolweg 243776 LPStroe
Welzijn BarneveldNieuwe Markt 63771 CBBarneveld
Keurslager JoostenLangstraat 463771 BGBarneveld
Overzicht met kleinschalige aanbieders van thuismaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Barneveld

Juist bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. De zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. In onderstaand blok lichten we enkele situaties toe van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Kantoren of bedrijfspanden laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als bedrijf kun je dan via de cateraar zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook zorgcentrums (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. In de regel maken zij hiervoor afspraken met grote leveranciers van magnetronmaaltijden in Barneveld. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Ook thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kan soms een levering worden ingepland voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) bieden steeds vaker speciale kant-en-klaar maaltijden aan. De kids kunnen zo een smaakvolle en gezonde maaltijd krijgen rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Ervaar het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s moeiteloos op tafel!


FAQ: belangrijke thema’s rondom maaltijdbezorging aan huis

Staan kant-en-klaar maaltijden gezond bekend?
Kant-en-klare gerechten hebben zich de laatste jaren ontwikkeld. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout dan voorheen. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Barneveld normaliter aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), niet te veel zout, het liefst gekookt met volkoren artikelen, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de verpakking vind je de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een reguliere maaltijd kent 3 aspecten. Als eerste zijn er de groenten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. En ter afsluiting heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Zo zijn er een Nederlandse stamppot, gerechten met producten van het seizoen en culinaire inspiratie. Bijvoorbeeld Babi pangang met witte rijst en groenten & Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Optie 1 is ongeveer 25 minuten op 100 – 120 graden celsius in de oven. Als dit te lang duurt dan kan je ook de magnetron gebruiken. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 6 – 10 minuten op 600 – 800 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in Barneveld.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Barneveld?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren lopen flink uiteen. Elke maaltijdbezorger hanteert zijn eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest zie je terug in de prijs. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,75. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (zo’n €6,45. Voor een tafeltje dekje maaltijd geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Heb je graag iets voor en na? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,40) en dessert (vanaf €1,50).

Welk type leveranciers zijn er?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Ten tweede heb je natuurlijk de maaltijdservice Barneveld. We hebben het dan over grootschalige keukens die op bestelling wekelijks maaltijden bezorgen aan huis. Tevens bestaan er ook nog zorgverleners en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Barneveld?
Via de info op www.barneveld.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Daarbij kun je soms aanspraak maken op regelingen vanuit de WLZ, de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. De gemeente kijkt dan kritisch naar het inkomen en/of het vermogen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Garderen
 • Stroe
 • Kootwijk
 • Kootwijkerbroek
 • De Glind
 • Achterveld
 • Zwartebroek
 • Terschuur
 • Voorthuizen