Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Kootwijkerbroek

Zoek je een leverancier voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Kootwijkerbroek? Middels onze site check je alles wat je moet weten. We vertellen je wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Ook behandelen we ook de verschillende maaltijdopties. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar bedrijven vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan opties voor zakelijke maaltijden overwegen. De opwarmmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Dit eten is geschikt voor iedereen en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Heb je nog brandende vragen? Surf dan eerst verder naar onze paragraaf met vragen & antwoorden. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioGelderland
GemeenteBarneveld
PlaatsKootwijkerbroek
Postcode3774
Website gemeentewww.barneveld.nl
kant-en-klaar-maaltijden-kootwijkerbroek

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Check actuele aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Kootwijkerbroek?

Vind jij koken niet leuk? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een dagelijkse kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Zoals eten als: Kipschnitzel, worteltjes, gebakken aardappelen en/of Rundermedaillons in pepersaus, Bonne femme. In onderstaand blok tref je diverse groepen mensen die steeds vaker kiezen voor een maaltijdservice:

 • Bejaarden: Ouderen in Nederland laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Door het bestellen van senioren maaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De producten zitten vol groenten, bevatten weinig e-nummers of zout en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor 70-plussers zijn voedzame gerechten extra belangrijk. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of om het geheugen op peil te houden. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl is er een geschikte maaltijd. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan gemalen, lactosevrij, eiwitrijk, zoutarm, en vegetarisch, natriumarm, diabetes, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Door die kant-en-klaar oplossingen kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel gemak.
 • Gezinnen met kinderen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, school en sport moeten gecombineerd worden. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is dan soms even teveel gevraagd. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Afgestudeerden: School, werken, hobbies en feestjes met vrienden: we hebben het erg druk. Iedere avond voor jezelf koken is vaak geen optie. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het is nog gezond ook. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Kootwijkerbroek: hoe werkt dat?

Als jij kijkt naar alternatieven voor gezonde thuismaaltijden in Kootwijkerbroek dan zijn er 3 keuzes: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elk type heeft zowel voor- als nadelen. Zo verschillen de op het gebied van: assortiment, prijs, smaak en leveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Kootwijkerbroek? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. In de regel elke week 1 keer aan huis bezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Een uitkomst indien het koken niet meer gaat of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-kootwijkerbroek

Aanbod maaltijdservices vergelijken

Hieronder bekijk je een weergave van professionele bedrijven voor warme maaltijden in Kootwijkerbroek. Per instantie bekijk je informatie als het type maaltijden en een prijsindicatie. Klik op de knop van een instelling om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke bezorgservices van magnetronmaaltijden

In de tabel hierna bekijk je een weergave van plaatselijke maaltijdservices. Voorbeelden zijn supermarkten, slagerijen, cateraars, welzijnsorganisaties, zorginstellingen. Op dit portaal vind je ook organisaties in Hollandsche Rading, Lage Vuursche en Eemdijk.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgEssenerweg 323774 CCKootwijkerbroek
BuurtzorgDamweg 533785 LJZwartebroek
Zorggroep Ena – RuimzichtRozenhof 13772 JNBarneveld
SPAR KennisKorenbloemstraat 103772 GKBarneveld
SPAR MaaltijdserviceHessenweg 188b Hessenweg3791 PNAchterveld
BuurtzorgNoordersingel 19A3781 XHVoorthuizen
Home InsteadMuurhuizen 181a3811 EGAmersfoort
Restaurant van de KoperhorstPaladijnenweg 2753813 KAAmersfoort
Slagerij MulderijSmidsplein 133781 GRVoorthuizen
SPAR BakkerWolweg 243776 LPStroe
Opsomming met gemeentelijke maaltijdservices van senioren maaltijden. Wijzigen of aanvullen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Kootwijkerbroek

Ook kantoren en bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Een zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Hierna beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Bedrijven bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of wanneer een vergadering uitloopt. Als werkgever wil je dan graag je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook zorgorganisaties (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. In veel gevallen zijn daarvoor afspraken gemaakt met erkende organisaties voor magnetronmaaltijden in Kootwijkerbroek. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via deze zorgorganisaties kan je advies inwinnen over het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. Zij kunnen ook helpen bij het eten en het drinken.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. De kinderen kunnen zodoende een smaakvolle en gezonde maaltijd nemen als u tot laat werkt.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Ontdek de voordelen: een smaakvol en voedzaam gerecht snel op tafel!


FAQ: belangrijke thema’s rondom maaltijdbezorging aan huis

Hoe zit het met de gezondheid van kant-en-klaar maaltijden?
Het imago van kant-en-klare gerechten is flink opgepoetst. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Kootwijkerbroek aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, natriumarm, voldoende volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en ten minste 25 gram eiwit. Op de beschrijving vind je een overzicht met de ingrediënten en voedingswaarden. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een avondmaaltijd kent 3 aspecten. Ten eerste zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. Afsluitend bevat je bord dan nog vlees/vis of een vervanger. Het assortiment kan per week verschillen. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt 100% Hollandse kost, recepten met producten van het seizoen en culinaire verrassingen. Bijv. Gepaneerde kipschnitzel of Visstoofpotje, sperziebonen, wilde rijst.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet ingewikkeld. Optie 1 is ongeveer 25 – 40 minuten op 110 – 125 graden celsius in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Bij een doorsnee-maaltijd doe je dit in circa 6 – 10 minuten op 600 – 750 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht warm bezorgd in Kootwijkerbroek.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Kootwijkerbroek?
De kosten van de maaltijdservices zijn heel wisselend. Elke bezorgservice heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Met name het type maaltijd heeft zijn doorwerking op de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,90. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (circa €5,75. Voor een tafeltje dekje maaltijd betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Wil je meer luxe? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,65) en dessert (vanaf €1,15).

Waar kan ik maaltijden kopen?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Als tweede mogelijkheid heb je natuurlijk de maaltijdservice Kootwijkerbroek. Denk dan aan cateringbedrijven en grote keukens die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Als laatste bestaan er ook nog zorgorganisaties en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Barneveld?
Door middel van www.barneveld.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Daarbij heb je soms ook recht op zorg die gebaseerd zijn op de WLZ, onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. uw huidige inkomen en uw spaargeld.