Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Regio Gelderland

Zoek je een leverancier voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Regio Gelderland? Via deze website tref je aanvullende details. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice precies is, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Ook behandelen we ook de actuele maaltijdopties. Je kan ook snel verder gaan naar voorzieningen vergelijken. Tevens kan je ook opties voor zakelijke maaltijden overwegen. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. De smaak is echt prima er er zijn tientallen verschillende gerechten. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Zijn er onduidelijkheden? Onderzoek dan eerst de meestgestelde vragen. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Bekijk de lopende aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Voor wie is de maaltijdservice in Regio Gelderland?

Ben jij geen goede kok? Zoek je manieren om tijd te besparen? Een smakelijke kant en klaar maaltijd wordt vaak als positief ervaren. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Kies bijvoorbeeld voor: Runderlapje in jus en Lekkerbekje, doperwten/wortelen, aardappelpuree. In onderstaand blok benoemen we meerdere segmenten Nederlanders die regelmatig gebruik maken van een maaltijdservice:

 • Ouderen / senioren: 70-plussers die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Met behulp van senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. De maaltijden zijn erg voedzaam, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en zijn simpel op te warmen. Voor de oudere doelgroep zijn voedzame gerechten enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of voor een beter geheugen en meer concentratie. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor elke dieetwens of leefstijl worden er maatwerkproducten gemaakt. U kunt denken aan leefstijlen als zoutarm, gemalen, lactosevrij, eiwitrijk, en natriumarm, diabetes, koolhydraatarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking kunnen ook extra genieten van kant-en-klaar maaltijden. Hierdoor behouden ze een stukje zelfstandigheid. Bij slik- of kauwproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel praktische voordelen.
 • Gezinnen met kinderen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. School, een drukke baan en sport/muziek moeten gecombineerd worden. Even snel een maaltijd maken is dan niet altijd even prettig. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Alleenstaanden: Studie, hobbies en afspraken met vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Elke avond een gezonde maaltijd koken lukt vaak gewoon niet. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze worden bereid met verse ingrediënten en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Regio Gelderland: welke soorten zijn er?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Regio Gelderland dan heb je feitelijk drie opties: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elke maaltijdvorm kent zijn eigen karakter en voordelen. De verschillen zitten ‘m met name in hoe groot het aanbod is, tarieven, houdbaarheid en aflevermogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Je kunt ze 3 tot 5 dagen houdbaar houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Regio Gelderland? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. In de regel elke 2 weken aan huis bezorgd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Een uitkomst op het moment dat u geen keuken heeft en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
Bekijk de mogelijkheden in o.a. Barneveld, Harderwijk, Ermelo, Nijkerk, Putten, Tiel, Neder-Betuwe, Culemborg, Buren, West Betuwe, Zaltbommel, Maasdriel, Nijmegen, Berg en Dal, Heumen, Wijchen, Beuningen, Druten, West Maas en Waal, Overbetuwe, Lingewaard, Wageningen, Ede, Arnhem, Renkum, Zevenaar, Duiven, Westervoort, Rozendaal, Brummen, Doesburg, Rheden, Doetinchem, Montferland, Oude IJsselstreek, Winterswijk, Aalten, Oost Gelre, Berkelland, Zutphen, Bronckhorst, Lochem, Apeldoorn, Voorst, Losser, Hattem, Nunspeet, Elburg, Oldebroek, Epe en Heerde.

Maaltijden voor bedrijven in Regio Gelderland

Juist bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. De zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Verderop vind je een aantal voorbeelden van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken kunnen veel profijt hebben van overwerkmaaltijden. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als er nog even door vergaderd moet worden. Als bedrijf wil je dan natuurlijk je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. In veel gevallen maken zij hiervoor afspraken met populaire bedrijven voor magnetronmaaltijden in Regio Gelderland. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Ook thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via de thuiszorgbedrijven kun je in contact komen met leveranciers voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In specifiek situaties helpen ze ook bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) bieden steeds vaker speciale kant-en-klaar maaltijden aan. De kids kunnen op die manier een lekkere en voedzame maaltijd eten rond een uur of 17:00.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Ontdek de voordelen: dagverse gerechten binnen enkele minuten opwarmen!