Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden West Maas en Waal

Wil je alles weten over kant en klaar maaltijden bestellen in West Maas en Waal? Aan de hand van deze site lees je meer informatie. We omschrijven precies wat een maaltijdservice inhoudt, en voor wie het geschikt is. Evenzeer behandelen we ook de beschikbare soorten gerechten. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar leveranciers vergelijken. Als laatste kan je ook informeren naar zakelijke oplossing. De opwarmmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Het geheel smaakt er lekker er er zijn tientallen verschillende gerechten. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Zijn er onduidelijkheden? Surf dan eerst verder naar antwoorden op de veel voorkomende vragen. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioGelderland
GemeenteWest Maas en Waal
PlaatsWest Maas en Waal
Postcode6658
Website gemeentewww.westmaasenwaal.nl
kant-en-klaar-maaltijden-west-maas-en-waal

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Bekijk alle aanbiedingen en probeer een proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in West Maas en Waal?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een verse kant en klaar maaltijd wordt vaak als positief ervaren. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en jij bespaart veel tijd in de keuken. Het wordt steeds populairder. Zoals gerechten als: Gehaktschijf met appelcompote en/of Vleeskroketten, appelcompote, pommes mignonettes. Hierna bekijk je meerdere segmenten Nederlanders die steeds vaker kiezen voor een maaltijdservice:

 • Bejaarden: Senioren laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Via speciale senioren maaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De gerechten bevatten belangrijk voedingsstoffen, bevatten weinig toevoegingen en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor senioren is gezond eten cruciaal. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of om de hersenen te beschermen. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl is wat opgenomen in het assortiment. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan zoutarm, lactosevrij, gemalen, glutenvrij, en natriumarm, vegetarisch, vetarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Mede door deze producten blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden vloeibare en gemalen gerechten ook vaak uitkomst.
 • Jonge gezinnen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, hobbies en vrienden hebben een grote impact op onze agenda. Naar de winkel gaan en boodschappen doen lukt dan niet altijd. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Alleenstaanden: Werk, school, muziek en familie en vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Iedere avond voor jezelf koken zit er dan soms gewoon niet in. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het is nog gezond ook. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in West Maas en Waal: wat is het aanbod?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in West Maas en Waal dan bestaan er 3 keuzes: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elke soort maaltijd kent zijn eigen karakter en voordelen. De verschillen hebben te maken met hoe groot het aanbod is, financiën, herkomst producten en aflevermogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Je bewaart het in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in West Maas en Waal? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Dit garandeert de smaak en versheid. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Dikwijls om de week afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. Zeker praktisch wanneer zelfstandig koken tot het verleden behoort en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
bezorgmaaltijd-west-maas-en-waal

Aanbod maaltijdservices vergelijken

In het volgende schema bieden we een opsomming van grote bedrijven voor warme maaltijden in West Maas en Waal. Per leverancier tref je uitleg over het huidige assortiment en de prijzen. Tik op de knop van een maaltijdvoorziening om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke maaltijdvoorzieningen van bezorgmaaltijden

In het schema hierna vind je een weergave van gemeentelijke maaltijdservices. Dit kunnen zijn supermarkten, slagerijen, stichtingen, zorginstellingen, welzijnsorganisaties. Op dit portaal vind je ook aanbieders in Mook en Middelaar, Gennep en Beuningen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgZandstraat 71 B6658 CNBeneden-Leeuwen
Attent – TertzioBachstraat 296661 CPElst
Slagerij DekkersHogestraat 366651 BLDruten
BuurtzorgMolenstraat 2 B6645 BTWinssen
Tafeltje Dekje ElstJasappel 376662 JDElst
SPAR VeltmaatHollenhof 16659 BBWamel
BuurtzorgDe Zuiling 86662 ZCElst
Jeroen’s KeukenwereldCelsiusweg 24H6662PXElst
Zorggroep Maas en WaalPostbus 986658 ZHBeneden-Leeuwen
Slagerij LemmersZandstraat 566658 CWBeneden-Leeuwen
Weergave met lokaal georiënteerde leveranciers van bezorgmaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in West Maas en Waal

Ook bedrijven en kantoren bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. De zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Onderstaand vind je een aantal voorbeelden van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Organisaties laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Bijvoorbeeld bij een cursus of als het personeel ‘s avond overwerkt. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook zorgorganisaties (dagbesteding en woonlocaties) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. In de regel is dit contractueel geregeld met populaire keukens voor magnetronmaaltijden in West Maas en Waal. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via de medewerkers kan soms een levering worden ingepland voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. Zij kunnen ook helpen bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) bieden steeds vaker speciale kant-en-klaar maaltijden aan. De kids kunnen op die manier een gezonde en voedzame maaltijd eten voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Ontdek de voordelen: een smaakvol en voedzaam gerecht zonder moeite op te warmen!


FAQ: belangrijke thema’s rondom maaltijdbezorging aan huis

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in West Maas en Waal zich aan moeten houden. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), niet te veel zout, zo veel mogelijk met volkoren producten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de verpakking vind je informatie over de precieze voedingswaarden. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Een avondmaaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Om te beginnen hebben we de groenten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. Afsluitend heb je vlees/vis of een vervanger. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Je hebt de keuze uit 100% Hollandse kost, verse gerechten met seizoensproducten en bijzondere recepten. Denk aan Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten & Wrap kip madras.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Je warmt dit op in ongeveer 35 minuten op 100 graden celsius in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan kan het ook in de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 5 – 12 minuten op 500 – 650 watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) warm bezorgd in West Maas en Waal.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in West Maas en Waal?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices variëren nogal. Elke leverancier heeft andere prijzen en bezorgkosten. Vooral het soort maaltijd zie je terug in de prijs. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,70. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (om en nabij de €6,00. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je een complete maaltijd? Kies dan ook een soep (vanaf €1,45) en nagerecht (vanaf €1,50).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Daarnaast kan je kiezen voor de maaltijdservice West Maas en Waal. Dit zijn vaak grote keukens die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Als laatste is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorgaanbieders en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente West Maas en Waal?
Op www.westmaasenwaal.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. In aanvulling hierop zijn er landelijk regelingen vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de Zvw (Zorgverzekeringswet) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Er wordt hierbij gekeken naar het spaarvermogen en actuele inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Wamel
 • Beneden-Leeuwen
 • Boven-Leeuwen
 • Alphen
 • Maasbommel
 • Altforst
 • Appeltern
 • Dreumel