Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Beuningen

Zoek je een leverancier voor kant en klaar maaltijden bestellen in Beuningen? Via onze site lees je meer informatie. We omschrijven precies wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en voor wie het geschikt is. Tevens bespreken we de beschikbare type maaltijden. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan leveranciers vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. Ze smaken ontzettend goed en het assortiment is gigantische groot. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Heb je vragen voor onze medewerkers? Onderzoek dan eerst onze paragraaf met vragen & antwoorden. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioGelderland
GemeenteBeuningen
PlaatsBeuningen
Postcode6641
Website gemeentewww.beuningen.nl
kant-en-klaar-maaltijden-beuningen

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Check alle aanbiedingen en probeer een proefpakket

Hoe werkt de maaltijdservice in Beuningen?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Een smaakvolle kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en heb je geen grote keuken nodig. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Kies bijvoorbeeld voor: Jonge kabeljauw in roomsaus & Pastaschotel rode pesto, bleekselderij, tomaten. In het gedeelte hierna beschrijven we voorbeelden van doelgroepen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Ouderen en bejaarden: Ouderen in Nederland laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Geholpen door deze senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De etenswaren zitten vol groenten, bevatten weinig e-nummers of zout en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor ouderen is gezond eten onmisbaar. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen of om het geheugen op peil te houden. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor vrijwel ieder dieet worden er maatwerkproducten gemaakt. U kunt denken aan lactosevrij, eiwitrijk, gemalen, zoutarm, en natriumarm, vegetarisch, diabetes, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken hebben ook veel baat bij kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel gemak.
 • Families: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, feestjes en hobbies moeten gecombineerd worden. Een verse maaltijd op tafel zetten lukt dan niet altijd. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Eenpersoonshuishoudens: Werk, de sportschool en afspraken met vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Iedere avond voor jezelf koken schiet er dan wel eens bij in. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Beuningen: wat moet ik kiezen?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Beuningen dan zijn er 3 keuzes: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke maaltijdvorm heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Zo verschillen de op het gebied van: aantal maaltijden, kosten, houdbaarheid en afleveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Je bewaart het in de koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Beuningen? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Dit garandeert de smaak en versheid. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Normaliter per box van 6 gerechten afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt warm thuisbezorgd. Zeker praktisch op het moment dat u niet meer kunt koken en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
bezorgmaaltijd-beuningen

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In onderstaand schema bekijk je een weergave van landelijke leveranciers van warme maaltijden in Beuningen. Per bezorgservice verstrekken we specificaties zoals het soort gerechten dat ze aanbieden en de kosten. Druk op de button van een maaltijdservice voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde bedrijven van magnetronmaaltijden

Hieronder doorzoek je eenvoudig een weergave van lokaal georiënteerde maaltijdvoorzieningen. Dit kunnen zijn zorginstellingen, welzijnsorganisaties, slagerijen, cateraars, supermarkten. Op deze website vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Berg en Dal, Heumen en Gennep.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Slagerij HermanussenMauritsplein 36641 BKBeuningen
BuurtzorgZandstraat 71 B6658 CNBeneden-Leeuwen
Yasemin MaaltijdserviceWoerdsestraat 16628 KAAltforst
Zorgcentrum St. BarbaraRooijsestraat 46621 ANDreumel
Slagerij LemmersZandstraat 566658 CWBeneden-Leeuwen
Slagerij DekkersHogestraat 366651 BLDruten
Zorggroep Maas en WaalPostbus 986658 ZHBeneden-Leeuwen
SPAR VeltmaatHollenhof 16659 BBWamel
BuurtzorgMolenstraat 2 B6645 BTWinssen
Keurslager van LeijdenThorbeckeplein 216641 CBBeuningen
Weergave met lokaal georiënteerde leveranciers van thuismaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Stuur ons dan een bericht.

Maaltijden voor bedrijven in Beuningen

Met name ook bedrijven hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. Zo’n zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Hierna behandelen we diverse opties van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als er klanten over de vloer komen. Als bedrijf wil je dan natuurlijk een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook verzorgingslocaties (woonlocaties en dagbesteding) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Normaliter maken zij hiervoor afspraken met bekende organisaties voor magnetronmaaltijden in Beuningen. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Ook thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via dergelijke instellingen kan je afspraken maken voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. In specifiek situaties helpen ze ook bij het toedienen van het eten.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) kunnen ouders ontlasten met kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen dan een lekkere en voedzame maaltijd nuttigen wanneer u bijvoorbeeld wat later bent.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen?

Ervaar het gemak: lekkere en voedzame gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
Het imago van kant-en-klare gerechten is flink opgepoetst. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Beuningen de basis aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), niet te veel zout, focus op graan- en volkoren ingrediënten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en genoeg eiwit (25 gram). Op de sticker op de doos vind je informatie over voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Het avondeten kent 3 onderdelen. Als eerste een ruime portie groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. Afsluitend bevat je bord dan nog iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Zo zijn er typische Hollandse recepten, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en culinaire verrassingen. Bijvoorbeeld Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree & Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Je plaatst de maaltijd ongeveer 25 – 40 minuten op 100 – 120 °C in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan kan je ook de magnetron gebruiken. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 6 tot 12 minuten op 550 – 800 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht warm bezorgd in Beuningen.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Beuningen?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren zijn heel divers. Elke bezorgservice hanteert zijn eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn doorwerking op de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,60. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (rond de €5,75. Voor tafeltje dekje (warme levering) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,65) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,00).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Ten tweede kan je je aanmelden bij een maaltijdservice Beuningen. Voorbeelden zijn speciaal ingerichte keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Tenslotte hebben we nog de zorggroepen en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Beuningen?
Via www.beuningen.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Ook zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk die gebaseerd zijn op de WLZ, de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Ewijk
 • Winssen
 • Weurt