Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Heumen

Ben jij op zoek naar een aanbieder voor kant en klaar maaltijden bestellen in Heumen? Op kantenklaarmaaltijden.com bekijk je alles wat je moet weten. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice is, en wie er gebruik van kan maken. Daarbij bespreken we de diverse gerechten opties. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje leveranciers vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij informeren naar zakelijke oplossing. De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. Het eten is erg smaakvol er er zijn tientallen verschillende gerechten. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Kom je er nog niet helemaal uit? Check dan eerst de veelgestelde vragen. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioGelderland
GemeenteHeumen
PlaatsHeumen
Postcode6581
Website gemeentewww.heumen.nl
kant-en-klaar-maaltijden-heumen

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Vergelijk interessante aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Heumen?

Vind jij koken niet leuk? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n smakelijke kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en kun je eenvoudig en snel warm eten. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Probeer onder andere: Kipnuggets, kerriesaus, gebakken aardappelen en Javaanse kip, rijst met doperwten, gr. kruiden. In onderstaande tekst benoemen we meerdere segmenten Nederlanders die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: 75-plussers kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Via speciale senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. Deze producten zijn tegenwoordig erg gezond, bevatten weinig e-nummers of zout en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor de oudere doelgroep is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd essentieel. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of voor een beter geheugen en meer concentratie. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor bijna elke allergie of voedingswens worden producten ontwikkeld. U kunt denken aan gemalen, eiwitrijk, glutenvrij, zoutarm, en koolhydraatarm, vegetarisch, vetarm, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Op deze manier is er minder directe zorg noodzakelijk. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel praktische voordelen.
 • Gezinnen met kinderen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Werk, feestjes en hobbies moeten allemaal in de agenda ingepast worden. In korte tijd een maaltijd bereiden kan dan wel eens voor problemen zorgen. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Afgestudeerden: Werk, hobbies en feestjes met vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Elke avond een gezonde maaltijd koken is soms teveel gevraagd. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Er gaan lekker veel groenten in en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Heumen: welke zijn geschikt?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Heumen dan zijn er in feite drie varianten: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke maaltijdvorm kent zijn eigen karakter en voordelen. De verschillen hebben te maken met de breedte van het assortiment, budget, versheid en bezorgopties.

 1. De koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Bij koelvers heb je veel variatie in het menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Heumen? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. Normaliter elke 2 weken bij jou thuis afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. Zeer geschikt als het koken niet meer gaat en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
bezorgmaaltijd-heumen

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

In het schema hieronder tref je een database met bekende aanbieders van warme maaltijden in Heumen. Per aanbieder tref je informatie als het actuele aanbod en de prijzen. Klik op een instantie voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige aanbieders van magnetronmaaltijden

In de tabel hierna bieden we een database met kleinschalige maaltijdvoorzieningen. Voorbeelden zijn cateraars, slagerijen, zorginstellingen, welzijnsorganisaties, stichtingen. Elders op deze website vind je ook bedrijven en organisaties in Heerlen, Brunssum en Nijmegen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Hofmans CateringBroekkant 536581 ADMalden
BuurtzorgGroesbeekseweg 76585 KEMook
SPAR LooijschelderKerkplein 9-9A6578 ANLeuth
SPAR LooijschelderReinier v. Ooiplein 236576 BTOoij
Maaltijd-service.nlZandstraat 146591 DCGennep
SPAR MaaltijdservicePrinsenweg 136584 AZMolenhoek
BuurtzorgLangeweg 2036591 XBGennep
SPAR WillemsenKerkstraat 1a6596 AKMilsbeek
Stichting Vrijwillige HulpdienstKloosterstraat 46581 XXMalden
Catering door MalderburchBroekkant 166581 AEMalden
Opsomming met plaatselijke organisaties van thuismaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Heumen

Ook bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. Zo’n zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. In onderstaand blok beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Kantoren of bedrijfspanden kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als onderneming wil je natuurlijk jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook verzorgingslocaties (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Dikwijls hebben ze afspraken gemaakt met populaire leveranciers van magnetronmaaltijden in Heumen. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via de medewerkers kan je advies inwinnen over het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. Zij kunnen ook helpen bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen een smakelijke en gezonde maaltijd gebruiken nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Probeer het nu zelf: dagverse gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Staan kant-en-klaar maaltijden gezond bekend?
Kant-en-klare gerechten hebben zich de laatste jaren ontwikkeld. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Heumen in de regel aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, weinig zout (max 2 gram), voldoende volkoren ingrediënten, max. 100 gram aan vlees of vis en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op het etiket op de verpakking staat vaak meer info over de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
Een reguliere maaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Als eerste heb je natuurlijk de groenten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. Ten derde heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Het assortiment kan per week verschillen. Je hebt de keuze uit Typisch Nederlandse maaltijden, gerechten met producten van het seizoen en culinaire inspiratie. Bijv. Zalmfilet in saus & Doperwtenpuree.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is kinderspel. Je warmt dit op in ongeveer 20 minuten op 100 – 120 graden celsius in de oven. Als dit te lang duurt dan zet je gewoon de magnetron aan. Normaal gesproken lukt dat al in 6 tot 12 minuten op 500 – 650 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) warm bezorgd in Heumen.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Heumen?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices variëren nogal. Elke maaltijdbezorger hanteert zijn eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest zie je terug in de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,75. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (zo’n €6,50. Voor een warme levering (tafeltje dekje) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Wil je ook een voor- en nagerecht? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,65) en toetje (vanaf €1,45).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Soms wordt er ook bezorgd. Als tweede mogelijkheid kan je kiezen voor de maaltijdservice Heumen. We hebben het dan over professionele keukens die als enige focus product maaltijden bereiden. Tenslotte onderscheiden we nog zorggroepen en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Heumen?
Via www.heumen.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Ook zijn er landelijk regelingen via de WLZ, de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst het inkomen en spaartegoeden.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Overasselt
 • Nederasselt
 • Malden