Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Rozendaal

Wil je lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Rozendaal? Aan de hand van deze site tref je meer informatie. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice is, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Tevens gaan we verder in op de beschikbare soorten gerechten. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje instellingen vergelijken. Tevens kan je ook onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. De opwarmmaaltijden kennen heel veel pluspunten. De smaak is echt prima en er is heel veel variatie in het aanbod. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Zijn er onduidelijkheden? Probeer dan eerst te zoeken binnen de vragensectie (FAQ). Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioGelderland
GemeenteRozendaal
PlaatsRozendaal
Postcode6891
Website gemeentewww.rozendaal.nl
kant-en-klaar-maaltijden-rozendaal

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Vergelijk de lopende aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Rozendaal?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n smakelijke kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en je hoeft niet zelf te koken. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Zoals maaltijden als: Spaghetti, tonijn, kappertjes en Rundvlees in tijmsaus. In de box hieronder check je enkele voorbeelden van groepen mensen die regelmatig gebruik maken van een maaltijdservice:

 • Bejaarden: 70-plussers kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Via speciale senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. De etenswaren bevatten belangrijk voedingsstoffen, zijn niet zo zout en vet en warmt men binnen een paar minuten op. Voor bejaarden is een verantwoorde maaltijd een uitkomst. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen of om de hersenen te beschermen. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor veel diëten en allergieën zijn er specifieke keuzes te maken. Typische voorbeelden zijn lactosevrij, gemalen, eiwitrijk, glutenvrij, en vegetarisch, diabetes, natriumarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Mede door deze producten hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel mogelijkheden.
 • Families met kinderen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, school en sport moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is simpelweg niet elke avond mogelijk. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Jongvolwassenen: Een drukke baan, hobby’s en feestjes met vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Elke avond een gezonde maaltijd koken kan dan vaak lastig zijn. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Rozendaal: wat zijn de mogelijkheden?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Rozendaal dan bestaan er drie opties: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke soort heeft zo zijn voors en tegens. De maaltijden verschillen als het gaat om hoe groot het aanbod is, kosten, smaak en bezorging.

 1. De koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. De maaltijden bewaar je in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Rozendaal? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Gewoonlijk per box van 6 gerechten afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Zeer geschikt als u geen keuken heeft en wanneer opwarmen ook niet gaat. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
bezorgmaaltijd-rozendaal

Vergelijk diverse maaltijdservices

In het schema hieronder check je een opsomming van populaire leveranciers van warme maaltijden in Rozendaal. Per bezorgservice bekijk je praktische info zoals het type maaltijden en de kosten. Druk op de button van een organisatie om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale instellingen voor bezorgmaaltijden

In de tabel hierna vind je een lijst met regionale organisaties. Voorbeelden zijn cateraars, supermarkten, welzijnsorganisaties, zorginstellingen, slagerijen. Op deze site vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Arnhem, Renkum en Duiven.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Attent – KastanjehofKastanjehof 26883 JRVelp
De goede dagSlenterweg 156905 DNZevenaar
Innoforte – OosterwoldeMiddelhagenhof 16883 JKVelp
BuurtzorgScheldestraat 2b6882 NEVelp
Mobiele EetheidBabberichseweg 33c6905 JRZevenaar
SPAR MaaltijdserviceSpaansmaat 106903 DJZevenaar
De oude waalSchoolstraat 66911 AZPannerden
Keurslager VossRijnstraat 106916 BDTolkamer
BuurtzorgDe Hooge Bongert 1A6903 DAZevenaar
PrivaZorgKoningslinde 136903 CVZevenaar
Overzicht met lokale maaltijdvoorzieningen van kant-en-klaar maaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Rozendaal

Ook bedrijven kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Een zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Verderop lichten we enkele situaties toe van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als er klanten over de vloer komen. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook veel zorginstellingen (dagbesteding en woonlocaties) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. In veel gevallen is dit contractueel geregeld met professionele keukens voor magnetronmaaltijden in Rozendaal. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • De grotere thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kan je afspraken maken voor het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. In specifiek situaties helpen ze ook bij het toedienen van het eten.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf bieden steeds vaker speciale kant-en-klaar maaltijden aan. De kinderen kunnen een lekkere en gezonde maaltijd nuttigen (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Probeer het zelf: de lekkerste en meest voedzame menu’s in een handomdraai klaar!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Rozendaal normaliter aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), weinig zout (max 2 gram), bij voorkeur met volkoren graanproducten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en ten minste 25 gram eiwit. Op de sticker op de doos vind je een overzicht met voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
Een doorsnee-maaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Allereerst heb je natuurlijk de groenten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. En als laatste heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Zo zijn er 100% Hollandse kost, verse seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. Bijvoorbeeld Groenteburger,bietjes,gebakkenaardappelen of Zalmfilet in mosterdsaus.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet ingewikkeld. Je plaatst de maaltijd ongeveer 25 minuten op 110 – 125 graden celsius in de oven. Duurt dit te lang? Dan kan je ook de magnetron gebruiken. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 6 – 10 minuten op 500 – 800 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk warm bezorgd in Rozendaal.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Rozendaal?
De prijzen van de verschillende maaltijden lopen flink uiteen. Elke leverancier heeft andere prijzen en bezorgkosten. Voornamelijk de maaltijdvorm heeft zijn weerslag op de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,90. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (rond de €6,10. Voor een tafeltje dekje maaltijd geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Heb je graag iets voor en na? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,40) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,15).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Ook heb je natuurlijk de maaltijdservice Rozendaal. Dit zijn vaak cateringbedrijven en grote keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Ook zijn er ook nog zorggroepen en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Rozendaal?
Via de info op www.rozendaal.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). In aanvulling hierop zijn er landelijk regelingen vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. uw vermogen en inkomen.