Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Renkum

Direct mogelijkheden bekijken voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Renkum? Via onze site bieden we aanvullende details. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice precies is, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Daarbij gaan we dieper in op de aanwezige type gerechten. Je kan ook snel verder gaan naar instellingen vergelijken. Als laatste kan je ook opties voor zakelijke maaltijden overwegen. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. Dit eten is geschikt voor iedereen en het staat binnen mum van tijd op tafel. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Wil je nog meer weten? Scroll dan eerst naar beneden naar de vragensectie (FAQ). Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioGelderland
GemeenteRenkum
PlaatsRenkum
Postcode6861
Website gemeentewww.renkum.nl
kant-en-klaar-maaltijden-renkum

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Bekijk alle aanbiedingen en probeer een proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Renkum?

Haal jij geen plezier uit koken? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Een smakelijke kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Het wordt steeds populairder. Zoals eten als: Kick Through Spaghetti en/of Bloemkool cordonbleu schotel. In de volgende paragraaf check je enkele voorbeelden van groepen mensen die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

 • Bejaarden: 70-plussers kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Met behulp van senioren maaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. Deze maaltijden bevatten belangrijk voedingsstoffen, worden vers bereid zonder veel e-nummers en kan men eenvoudig opwarmen. Voor 70-plussers is gezond eten extra belangrijk. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen en ook om mentaal gezond te blijven. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor bijna elke allergie of voedingswens zijn er specifieke keuzes te maken. U kunt denken aan leefstijlen als gemalen, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, en vetarm, natriumarm, koolhydraatarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Daardoor hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel praktische voordelen.
 • Gezinnen met kinderen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen moeten gecombineerd worden. Even snel een maaltijd maken lukt dan niet altijd. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Studenten: Studeren, de fitness en andere vrijetijdsbestedingen: soms kan de druk erg groot zijn. Elke avond een gezonde maaltijd koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het is vaak nog erg gezond ook. Er gaan lekker veel groenten in en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Renkum: waar kan ik uit kiezen?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Renkum dan zijn er in feite 3 opties om uit te kiezen: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elke soort heeft weer zijn eigen kenmerken. Hieronder lees je meer over de breedte van het assortiment, prijs, herkomst producten en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. De maaltijden bewaar je in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Renkum? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Het eten moet je in de vriezer bewaren. In de regel elke 2 weken bij jou thuis afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt warm opgediend bij je in de woonkamer. Ideaal in situatie waarbij u geen keuken heeft of als er lichamelijke beperkingen zijn. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-renkum

Vergelijk diverse maaltijdservices

In het schema hierna check je een lijst met landelijke bedrijven voor warme maaltijden in Renkum. Per bezorgservice vind je praktische info zoals het huidige assortiment en vanafprijs. Tik op de button van een bedrijf voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale organisaties van bezorgmaaltijden

In het schema hieronder vind je een weergave van plaatselijke bezorgservices. Onder andere supermarkten, cateraars, welzijnsorganisaties, stichtingen, slagerijen. Elders op deze website vind je ook leveranciers in Overbetuwe, Lingewaard en Ede.

LeverancierAdresPostcodePlaats
De GasterijeBackerstraat 216861 XROosterbeek
Van de Graaf MaaltijdserviceUtrechtseweg 626866 CMHeelsum
BuurtzorgPlaza 196852 RLHuissen
Tafeltje Dekje StichtingWildzang 276852 JSHuissen
Keurslagerij BuddingDorpsstraat 586871 AMRenkum
BuurtzorgUtrechtseweg 476866 CJHeelsum
Hulp Waar NodigKerkstraat 876871 BJRenkum
BuurtzorgEuropalaan 866871 BZRenkum
SPAR MaaltijdserviceUtrechtseweg 456866 CJHeelsum
BuurtzorgPietersbergseweg 12 b6862 BVOosterbeek
Tabel met lokale maaltijdservices van opwarmmaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Renkum

Juist bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Zo’n zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Hieronder behandelen we een aantal voorbeelden van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Kantoren of bedrijfspanden bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als bedrijf wil je dan natuurlijk je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook zorginstellingen (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. In de regel hebben ze afspraken gemaakt met populaire bezorgers van magnetronmaaltijden in Renkum. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • De grotere thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kan je afspraken maken voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het toedienen van het eten.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen dan een lekkere en voedzame maaltijd gebruiken als u tot laat werkt.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Ontdek de voordelen: groenterijke gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: alle veelgestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Hoe gezond zijn kant en klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten hebben zich de laatste jaren ontwikkeld. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Renkum in Nederland aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, maximaal 2 gram zout, focus op graan- en volkoren ingrediënten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en genoeg eiwit (25 gram). Op het etiket vind je voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Een avondmaaltijd kent 3 aspecten. Allereerst zijn er de groenten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). En natuurlijk heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je kunt genieten van Hollandse maaltijden, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en culinaire inspiratie. Zoals Kip-groenteschotel en Aardappelpartjes rozemarijn.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer 25 minuten op 110 – 125 graden celsius in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 6 tot 10 minuten op 500 – 650 watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Renkum.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Renkum?
De prijzen van de verschillende maaltijden liggen ver uit elkaar. Elke leverancier heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Met name het type maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,60. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (rond de €6,50. Voor een tafeltje dekje maaltijd geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je ook een voor- en nagerecht? Kies dan ook een soep (vanaf €1,35) en toetje (vanaf €1,50).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Daarnaast kan je je wenden tot de maaltijdservice Renkum. Dit zijn vaak grootschalige keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Tenslotte is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorgverleners en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Renkum?
Via de uitleg op www.renkum.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Ook zijn er mogelijkheden via de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. De gemeente kijkt dan kritisch naar uw vermogen en inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Wolfheze
 • Heveadorp
 • Heelsum
 • Doorwerth
 • Oosterbeek