Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Lingewaard

Ben jij op zoek naar een aanbieder voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Lingewaard? Op kantenklaarmaaltijden.com bekijk je aanvullende details. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice inhoudt, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Daarbij leggen we alles uit over de huidige maaltijd-mogelijkheden. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje instellingen vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij informeren naar zakelijke oplossing. De opwarmmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Het eten is erg smaakvol en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Wil je nog meer weten? Scroll dan eerst naar beneden naar onze paragraaf met vragen & antwoorden. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioGelderland
GemeenteLingewaard
PlaatsLingewaard
Postcode6681
Website gemeentewww.lingewaard.nl
kant-en-klaar-maaltijden-lingewaard

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Check actuele aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Voor wie is de maaltijdservice in Lingewaard?

Ben jij geen goede kok? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n verse kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en kun je eenvoudig en snel warm eten. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Zoals gerechten als: Rundvlees in jus en Stamppot prei met roomkaas. Hieronder check je verschillende groepen die regelmatig gebruik maken van een maaltijdservice:

 • Mensen op leeftijd: 70-plussers hebben veel baat bij opwarmmaaltijden. Aan de hand van senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. Deze kant-en-klaar producten zitten vol bouw- en voedingsstoffen, bevatten weinig e-nummers of zout en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor 75-plussers is een verantwoorde maaltijd van belang. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of juist om op gewicht te komen en blijven. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl worden er maatwerkproducten gemaakt. U kunt denken aan leefstijlen als zoutarm, glutenvrij, eiwitrijk, gemalen, en vetarm, diabetes, koolhydraatarm, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Daardoor blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel oplossingen.
 • Families: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Een baan, sport en studie hebben een grote impact op onze agenda. Een gezonde maaltijd klaarmaken is dan soms even teveel gevraagd. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Starters: School, werken, hobby’s en afspraken met vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Zorgen voor gezond eten zit er dan soms gewoon niet in. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze zitten vol groenten en eiwitten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Lingewaard: welke zijn geschikt?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Lingewaard dan heb je feitelijk drie alternatieven: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Iedere maaltijdvorm heeft zijn eigen voordelen en nadelen. De verschillen zitten ‘m met name in aanbod, onkosten, smaak en leveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Lingewaard? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Na bezorging zet je het in de vriezer. In de regel wekelijks of om de week bij jou thuis afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt warm thuisbezorgd. Een uitkomst in situatie waarbij u geen beschikking heeft over een keuken en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
bezorgmaaltijd-lingewaard

Aanbod maaltijdservices vergelijken

Hieronder bieden we een opsomming van erkende leveranciers van warme maaltijden in Lingewaard. Per leverancier bekijk je details als het soort gerechten dat ze aanbieden en de prijzen. Druk op de button van een leverancier voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige bedrijven van bezorgmaaltijden

Hieronder verstrekken we een database met lokaal georiënteerde aanbieders. Bijvoorbeeld slagerijen, supermarkten, zorginstellingen, stichtingen, welzijnsorganisaties. Op dit portaal vind je ook aanbieders in Wijchen, Beuningen en West Maas en Waal.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Stichting Tafeltje DekjeLeidijk 336681 TMBemmel
SPAR WitjesKerkstraat 16A6686 BTDoornenburg
Restaurant De Hoge Hof HerveldDe Hogehof 16674 BRHerveld
Art CulinairWanraaij 46673 DNAndelst
RijnWaal ZorggroepJulianastraat 166687 BBAngeren
BuurtzorgKerkstraat 3A6686 BSDoornenburg
Stichting Tafeltje-DekjeKamervoort 86687 LAAngeren
BuurtzorgDorpstraat 16691 AVGendt
de WoerdtWoerdsestraat 46684 DLRessen
RijnWaal ZorggroepGouden Appel 1206681 WPBemmel
Weergave met regionale leveranciers van opwarmmaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Lingewaard

Met name ook bedrijven hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Zo’n zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Verderop vind je een aantal voorbeelden van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Organisaties laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of wanneer een vergadering uitloopt. Als onderneming wil je natuurlijk de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook zorgorganisaties (woonlocaties en dagbesteding) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Vaak werken ze samen met bekende organisaties voor magnetronmaaltijden in Lingewaard. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kan je informeren naar de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) kunnen ouders ontlasten met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen zodoende een lekkere en voedzame maaltijd opeten rond een uur of 17:00.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Ontdek de voordelen: een smaakvol en voedzaam gerecht snel op tafel!


FAQ: belangrijke thema’s rondom maaltijdbezorging aan huis

Hoe zit het met de gezondheid van kant-en-klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten hebben zich de laatste jaren ontwikkeld. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Lingewaard zich aan moeten houden. 150 – 200 gram groente, maximaal 2 gram zout, voldoende volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en voldoende eiwitten. Op de beschrijving vind je een overzicht met voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een gemiddelde maaltijd kent 3 aspecten. Ten eerste een ruime portie groenten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En natuurlijk heb je vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je kunt kiezen uit Typisch Nederlandse maaltijden, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en bijzondere recepten. Denk aan Doperwtenpuree en Raapstelen stamppot met beenham.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet ingewikkeld. Dit doe je in circa 30 minuten op 125 graden in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 5 – 12 minuten op 600 – 800 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in Lingewaard.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Lingewaard?
De tarieven van maaltijden aan huis variëren nogal. Elke bezorgdienst heeft weer andere prijzen. Vooral het soort maaltijd heeft zijn weerslag op de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,65. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (zo’n €5,50. Voor een tafeltje dekje maaltijd geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je een complete maaltijd? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,50) en nagerecht (vanaf €1,20).

Welk type leveranciers zijn er?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Je kunt natuurlijk terecht bij de supermarkt of een verswinkel. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Soms wordt er ook bezorgd. Ten tweede kan je je aanmelden bij een maaltijdservice Lingewaard. Dat zijn bijvoorbeeld cateraars en/of gespecialiseerde keuken die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Ten derde zijn er ook nog zorginstellingen en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Lingewaard?
Door middel van www.lingewaard.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Verder zijn er landelijk regelingen vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. uw huidige inkomen en uw spaargeld.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Huissen
 • Gendt
 • Angeren
 • Doornenburg
 • Haalderen
 • Ressen
 • Bemmel