Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Ressen

Zoek jij opties voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Ressen? Hieronder verstrekken we tips en adviezen. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en wie er gebruik van kan maken. Ook leggen we alles uit over de beschikbare soorten gerechten. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar maaltijdservices vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. Het geheel smaakt er lekker en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Is er nog wat onduidelijk? Bekijk dan eerst onze paragraaf met vragen & antwoorden. Liever direct bestellen? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioGelderland
GemeenteLingewaard
PlaatsRessen
Postcode6684
Website gemeentewww.lingewaard.nl
kant-en-klaar-maaltijden-ressen

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Check de scherpe aanbiedingen en probeer een proefpakket

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Ressen?

Vind jij koken niet leuk? Zoek je manieren om tijd te besparen? Zo’n lekkere kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en jij bespaart veel tijd in de keuken. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Zoals maaltijden als: Procureurlapje met groenten en Preischotel met aardappelschijfjes in kaassaus. In onderstaand blok vind je verschillende groepen die regelmatig gebruik maken van een maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: 75-plussers krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Door het bestellen van senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. De gerechten zijn erg voedzaam, worden vers bereid zonder veel e-nummers en warmt men binnen een paar minuten op. Voor 70-plussers is een verantwoorde maaltijd cruciaal. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of voor een beter geheugen en meer concentratie. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën zijn er wel oplossing te vinden. U kunt denken aan leefstijlen als lactosevrij, eiwitrijk, zoutarm, glutenvrij, en diabetes, vetarm, koolhydraatarm, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken hebben ook veel baat bij kant-en-klaar maaltijden. Daardoor kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel mogelijkheden.
 • Jonge gezinnen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Een baan, sport en studie hebben een grote impact op onze agenda. Even snel een maaltijd maken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Studenten: Werk, hobbies en vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Iedere avond voor jezelf koken lukt vaak gewoon niet. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en het is nog gezond ook. Ze zitten vol groenten en eiwitten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Ressen: welke soorten zijn er?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Ressen dan heb je eigenlijk drie keuzes: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elke soort maaltijd kent zijn eigen karakter en voordelen. De verschillen zitten ‘m met name in hoe groot het aanbod is, prijs, smaak en bezorgopties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. De maaltijden bewaar je in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Ressen? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Doorgaans elke 2 weken bij jou thuis afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt warm thuisbezorgd. Zeer geschikt op het moment dat u geen beschikking heeft over een keuken of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
bezorgmaaltijd-ressen

Vergelijk verschillende maaltijdservices

Hieronder verstrekken we een overzicht met grote organisaties voor warme maaltijden in Ressen. Per instantie verstrekken we specificaties zoals assortiment en de kosten. Druk op de button van een instelling om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke bedrijven van bezorgmaaltijden

Hieronder verstrekken we een weergave van lokale instellingen. Bijvoorbeeld stichtingen, slagerijen, cateraars, zorginstellingen, welzijnsorganisaties. Elders op deze website vind je ook aanbieders in Valburg, Homoet en Oosterhout.

LeverancierAdresPostcodePlaats
de WoerdtWoerdsestraat 46684 DLRessen
Stichting Tafeltje-DekjeKamervoort 86687 LAAngeren
RijnWaal ZorggroepGouden Appel 1206681 WPBemmel
Stichting Tafeltje DekjeLeidijk 336681 TMBemmel
BuurtzorgDorpstraat 16691 AVGendt
RijnWaal ZorggroepJulianastraat 166687 BBAngeren
Rijnwaal – Sint JozefKloosterplein 46691 CXGendt
Welner MaaltijdenHuigensstraat 106691 ELGendt
SPAR WitjesKerkstraat 16A6686 BTDoornenburg
BuurtzorgKerkstraat 3A6686 BSDoornenburg
Overzicht met regionale organisaties van bezorgmaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Ressen

Ook kantoren en bedrijven bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. De zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. In onderstaand blok beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Bedrijven bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als er nog even door vergaderd moet worden. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorgcentra (o.a. woongroepen en dagbestedingen) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. In de regel hebben ze een overeenkomst met populaire organisaties voor magnetronmaaltijden in Ressen. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kun je in contact komen met leveranciers voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. In specifiek situaties helpen ze ook bij het toedienen van het eten.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) bieden vaak kant-en-klaar maaltijden als extra service. Kinderen kunnen op die manier een verse en gezonde maaltijd gebruiken rond half 6 in de avond.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Probeer het nu zelf: voedzame gerechten moeiteloos op tafel!


FAQ: vaak gestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Hoe gezond zijn kant en klaar maaltijden?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Ressen specifiek aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, zoutbeperkt, focus op graan- en volkoren ingrediënten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de verpakking vind je de ingrediënten en voedingswaarden. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
De basissamenstelling van een gerecht wordt gevormd door 3 onderdelen. Als eerste heb je natuurlijk de groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En als laatste heb je vlees/vis of een vervanger. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt typische Hollandse recepten, lekkere seizoensmaaltijden en bijzondere recepten. Zoals Rundergehaktballetjes in saus en Spaghetti bolognese.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet ingewikkeld. Dit doe je in circa 30 – 40 minuten op 110 – 125 graden celsius in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 6 tot 10 minuten op 600 – 850 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Ressen.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Ressen?
De prijzen van de gerechten lopen flink uiteen. Elke bezorgdienst werkt met andere prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn uitwerking op de prijs. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,90. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (om en nabij de €6,10. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Wil je jezelf echt verwennen? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,50) en desserts (vanaf €1,40).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Daarnaast kan je kiezen voor de maaltijdservice Ressen. Het gaat hier om professionele keukens die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Als laatste zijn er ook nog (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Lingewaard?
Via www.lingewaard.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Daarbij kun je soms aanspraak maken op regelingen vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst uw huidige inkomen en uw spaargeld.