Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Homoet

Wil jij vandaag nog verse kant en klaar maaltijden bestellen in Homoet? Via onze site lees je aanvullende details. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice precies is, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Verder bespreken we de aanwezige gerecht-mogelijkheden. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar maaltijdvoorzieningen vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan opties voor zakelijke maaltijden overwegen. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. Ze smaken ontzettend goed en het assortiment is gigantische groot. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Wil je nog meer weten? Check dan eerst antwoorden op de veel voorkomende vragen. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioGelderland
GemeenteOverbetuwe
PlaatsHomoet
Postcode6676
Website gemeentewww.overbetuwe.nl
kant-en-klaar-maaltijden-homoet

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Vergelijk de scherpe aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Wat biedt de maaltijdservice in Homoet?

Vind jij koken niet leuk? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Zo’n gezonde kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en heb je geen grote keuken nodig. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Kies bijvoorbeeld voor: Asperge beenhamschotel met kip of Stamppot spruitjes met chorizo. Hieronder benoemen we enkele voorbeelden van groepen mensen die steeds vaker kiezen voor een maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: Ouderen in Nederland hebben veel baat bij opwarmmaaltijden. Aan de hand van senioren maaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De menu’s zitten vol groenten, bevatten weinig e-nummers of zout en zijn simpel op te warmen. Voor 75-plussers zijn voedzame gerechten extra belangrijk. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of om gewicht te verliezen. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor vrijwel ieder dieet worden producten ontwikkeld. Het gaat hier bijvoorbeeld om lactosevrij, gemalen, zoutarm, glutenvrij, en vetarm, vegetarisch, diabetes, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken ervaren kant-en-klaar maaltijden ook als gemakkelijk. Mede door deze producten behouden ze een stukje zelfstandigheid. Bij moeite met kauwen en slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel mogelijkheden.
 • Gezinnen met kinderen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, hobbies, sporten en studeren vereisen een goede planning. Een verse maaltijd op tafel zetten is dan soms even teveel gevraagd. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Starters: Studeren, de sportschool en andere vrijetijdsbestedingen: soms kan de druk erg groot zijn. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken schiet er dan wel eens bij in. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Er gaan lekker veel groenten in en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Homoet: welke soorten zijn er?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Homoet dan bestaan er drie keuzemogelijkheden: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elk soort gerecht kent zijn eigen karakter en voordelen. De verschillen zitten ‘m met name in assortiment, onkosten, herkomst producten en bezorgopties.

 1. De koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Na levering leg je alles in je koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Homoet? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Doorgaans om de week aan huis geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm thuisbezorgd. Erg handig indien het koken niet meer gaat en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
bezorgmaaltijd-homoet

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het schema hierna bieden we een weergave van populaire leveranciers van warme maaltijden in Homoet. Per bedrijf check je uitleg over het actuele aanbod en vanafprijs. Selecteer een maaltijdvoorziening voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale bezorgservices van kant-en-klaar maaltijden

In het schema hieronder verstrekken we een database met kleinschalige leveranciers. Voorbeelden zijn welzijnsorganisaties, stichtingen, supermarkten, zorginstellingen, cateraars. Op dit platform vind je ook aanbieders in Zetten, Hemmen en Herveld.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Restaurant De Hoge Hof HerveldDe Hogehof 16674 BRHerveld
BuurtzorgKerkstraat 3A6686 BSDoornenburg
Art CulinairWanraaij 46673 DNAndelst
BuurtzorgSteegakker 186669 CZDodewaard
SPAR WitjesKerkstraat 16A6686 BTDoornenburg
de WoerdtWoerdsestraat 46684 DLRessen
RijnWaal ZorggroepJulianastraat 166687 BBAngeren
Stichting Tafeltje-DekjeKamervoort 86687 LAAngeren
RijnWaal ZorggroepGouden Appel 1206681 WPBemmel
Stichting Tafeltje DekjeLeidijk 336681 TMBemmel
Tabel met regionale instanties van kant-en-klaar maaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Homoet

Met name ook bedrijven bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. De zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. In het gedeelte hieronder vind je een aantal voorbeelden van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als er klanten over de vloer komen. Als bedrijf kun je dan via de cateraar attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook zorggroepen (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Meestal is dit contractueel geregeld met professionele keukens voor magnetronmaaltijden in Homoet. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kan je advies inwinnen over het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het toedienen van het eten.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) komen ouders vaak tegemoet met gezonde kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen daardoor een smaakvolle en gezonde maaltijd krijgen rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen?

Probeer het zelf: een smaakvol en voedzaam gerecht moeiteloos op tafel!


FAQ: veel voorkomende vragen betreffende maaltijdbezorging aan huis

Hoe zit het met de gezondheid van kant-en-klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout dan voorheen. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Homoet zich aan moeten houden. 150 – 200 gram groente, maximaal 2 gram zout, zo veel mogelijk met volkoren producten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de beschrijving vind je informatie over de precieze voedingswaarden. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
Het avondeten wordt gevormd door 3 onderdelen. Allereerst heb je natuurlijk de groenten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). En natuurlijk heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Zo zijn er een Nederlandse stamppot, verse seizoensmaaltijden en Wereldgerechten. O.a. Pasta kip madras of Reepjes varkensvlees in jus.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer 30 – 40 minuten op 125 graden celsius in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 6 – 10 minuten op 500 – 650 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Homoet.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Homoet?
De prijzen van de verschillende maaltijden zijn heel divers. Elke aanbieder hanteert zijn eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd zie je terug in de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,55. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (zo’n €5,50. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Wil je jezelf echt verwennen? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,35) en nagerecht (vanaf €1,50).

Welk type leveranciers zijn er?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Soms wordt er ook bezorgd. Verder kan je gebruik maken van de maaltijdservice Homoet. We hebben het dan over grootschalige keukens die als enige focus product maaltijden bereiden. Daarnaast bestaan er ook nog zorgorganisaties en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Overbetuwe?
Op www.overbetuwe.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. In aanvulling hierop zijn er mogelijkheden die gebaseerd zijn op de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.