Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Overbetuwe

Zoek jij opties voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Overbetuwe? Via deze website verstrekken we alles wat je moet weten. We leggen je uit wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Verder vertellen we meer over de aanwezige soorten maaltijden. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan aanbieders vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je zakelijke mogelijkheden bekijken. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. Ze smaken ontzettend goed en het staat binnen mum van tijd op tafel. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Zijn er onduidelijkheden? Bekijk dan eerst de FAQ (populaire vragen). Liever direct bestellen? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioGelderland
GemeenteOverbetuwe
PlaatsOverbetuwe
Postcode6661
Website gemeentewww.overbetuwe.nl
kant-en-klaar-maaltijden-overbetuwe

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Check alle aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Voor wie is de maaltijdservice in Overbetuwe?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Zo’n dagelijkse kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Populair zijn bijvoorbeeld: Varkenslapje in jus of Gebonden kerriesoep. Hierna tref je enkele voorbeelden van groepen mensen die gebruikmaken van de maaltijdservice:

 • Ouderen / senioren: Oudere mensen hebben veel baat bij opwarmmaaltijden. Door het bestellen van senioren maaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. Deze maaltijden zijn erg voedzaam, bevatten weinig e-nummers of zout en warmt men binnen een paar minuten op. Voor senioren is een verantwoorde maaltijd een uitkomst. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of om gewicht te verliezen. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl zijn er wel oplossing te vinden. Typische voorbeelden zijn glutenvrij, zoutarm, eiwitrijk, lactosevrij, en vetarm, koolhydraatarm, natriumarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hebben ook veel baat bij kant-en-klaar maaltijden. Mede door deze producten blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook vaak uitkomst.
 • Families: Veel jonge families hebben een volle agenda. Werk, school en sport vragen veel van onze tijd. Een verse maaltijd op tafel zetten kan dan wel eens voor problemen zorgen. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Starters: School, werken, hobby’s en vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Elke avond een gezonde maaltijd koken kan dan vaak lastig zijn. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze worden bereid met verse ingrediënten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Overbetuwe: wat is het aanbod?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Overbetuwe dan bestaan er 3 varianten: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Iedere maaltijd heeft weer zijn eigen kenmerken. Zo verschillen de op het gebied van: hoe groot het aanbod is, financiën, kwaliteit en leveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Overbetuwe? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. Doorgaans wekelijks of om de week bij jou thuis afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm thuisbezorgd. Zeer geschikt als u niet meer kunt koken en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
bezorgmaaltijd-overbetuwe

Vergelijk diverse maaltijdservices

In het volgende schema verstrekken we een opsomming van professionele bezorgers van warme maaltijden in Overbetuwe. Per leverancier bieden we specificaties zoals het soort gerechten dat ze aanbieden en budget. Tik op de knop van een bedrijf om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke leveranciers van bezorgmaaltijden

In het schema hierna bieden we een opsomming van lokaal georiënteerde leveranciers. Voorbeelden zijn stichtingen, welzijnsorganisaties, supermarkten, cateraars, slagerijen. Op dit platform vind je ook organisaties in Gennep, Wijchen en Druten.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Attent – TertzioBachstraat 296661 CPElst
Welner MaaltijdenLentse Schoolstraat 206663 CPLent
SPAR VeltmaatHollenhof 16659 BBWamel
Zorggroep Maas en WaalPostbus 986658 ZHBeneden-Leeuwen
RijnWaal ZorggroepLentse Schoolstraat 296663 CPNijmegen
Jeroen’s KeukenwereldCelsiusweg 24H6662PXElst
Restaurant LiefkenshoekHyacintenstraat 236666 BRHeteren
BuurtzorgPrinsenhof 46666 CBHeteren
BuurtzorgDe Zuiling 86662 ZCElst
Tafeltje Dekje ElstJasappel 376662 JDElst
Overzicht met gemeentelijke organisaties van magnetronmaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Overbetuwe

Ook zakelijke klanten bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. De zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. In het gedeelte hieronder behandelen we diverse opties van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Kantoren kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als er klanten over de vloer komen. Als werkgever wil je dan graag zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook veel zorginstellingen (dagbesteding en woonlocaties) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. In de regel maken zij hiervoor afspraken met erkende bedrijven voor magnetronmaaltijden in Overbetuwe. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Diverse thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via deze zorgbedrijven kan je informeren naar het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. In specifiek situaties helpen ze ook bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. De kids kunnen op die manier een verse en gezonde maaltijd krijgen als u tot laat werkt.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Ontdek de voordelen: groenterijke gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
Het imago van kant-en-klare gerechten is flink opgepoetst. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers dan voorheen. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Overbetuwe in Nederland aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, zoutbeperkt, het liefst gekookt met volkoren artikelen, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de omdoos staat vaak meer info over de precieze voedingswaarden. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
Een gemiddelde maaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. In de basis is dit natuurlijk veel groente. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). Afsluitend bevat je bord dan nog iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Het assortiment kan per week verschillen. Je kunt genieten van Typisch Nederlandse maaltijden, seizoensmaaltijden en culinaire inspiratie. Bijv. Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do en Stamppot Boerenkool met rookworst.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet ingewikkeld. Dit doe je in circa een half uur op 120 graden in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 6 – 12 minuten op 500 – 650 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Overbetuwe.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Overbetuwe?
De kosten van de maaltijdservices liggen ver uit elkaar. Elke bezorgservice heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn weerslag op de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,80. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (circa €5,95. Voor een tafeltje dekje maaltijd betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Wil je meer luxe? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,25) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €0,95).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Ook heb je natuurlijk de maaltijdservice Overbetuwe. Het gaat hier om grote keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Ook hebben we nog de zorgaanbieders en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Overbetuwe?
Aan de hand van www.overbetuwe.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. In aanvulling hierop zijn er landelijk regelingen via de WLZ, de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. uw huidige inkomen en uw spaargeld.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Oosterhout
 • Slijk-Ewijk
 • Homoet
 • Herveld
 • Valburg
 • Andelst
 • Hemmen
 • Zetten
 • Elst
 • Randwijk
 • Heteren
 • Driel