Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Oosterhout

Wil je gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Oosterhout? Op deze pagina bekijk je een uitgebreide beschrijving. We gaan bijvoorbeeld dieper in op wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Evenzeer vertellen we meer over de verschillende soorten maaltijden. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar maaltijdvoorzieningen vergelijken. Als laatste kan je ook info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. Het geheel smaakt er lekker en het assortiment is gigantische groot. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Is er nog wat onduidelijk? Check dan eerst de meestgestelde vragen. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioGelderland
GemeenteOverbetuwe
PlaatsOosterhout
Postcode6678
Website gemeentewww.overbetuwe.nl
kant-en-klaar-maaltijden-oosterhout

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Check alle aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Oosterhout?

Haal jij geen plezier uit koken? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Een gezonde kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en heb je geen grote keuken nodig. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Zoals gerechten als: Vispotje in botersaus of Bloemkool cordonbleu schotel. In het gedeelte hierna beschrijven we diverse groepen mensen die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

 • Mensen op leeftijd: 75-plussers laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Via speciale senioren maaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. De producten zijn super gezond, bevatten weinig toevoegingen en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor 70-plussers is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd van belang. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om de hersenen te beschermen. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens worden er maatwerk oplossingen geboden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan eiwitrijk, glutenvrij, gemalen, lactosevrij, en vetarm, diabetes, koolhydraatarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Daardoor is er minder directe zorg noodzakelijk. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel oplossingen.
 • Families: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, school en sport hebben een grote impact op onze agenda. Een verse maaltijd op tafel zetten is simpelweg niet elke avond mogelijk. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Alleenstaanden: Werk, school, muziek en familie en vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Iedere dag boodschappen doen en koken is vaak geen optie. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Oosterhout: hoe werkt dat?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Oosterhout dan heb je feitelijk drie keuzes: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Iedere maaltijd kent zijn eigen karakter en voordelen. De maaltijden verschillen als het gaat om aanbod, budget, kwaliteit en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Na levering zet je het in de koelkast. Je kunt ze 3 tot 5 dagen houdbaar houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Oosterhout? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Normaliter elke 2 weken aan huis bezorgd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm thuisbezorgd. Zeer geschikt in situatie waarbij u geen beschikking heeft over een keuken en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
bezorgmaaltijd-oosterhout

Vergelijk verschillende maaltijdservices

In het schema hieronder check je een opsomming van populaire organisaties voor warme maaltijden in Oosterhout. Per bedrijf bekijk je uitleg over aantal maaltijden en een prijsindicatie. Kies een organisatie voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde bedrijven van magnetronmaaltijden

In het schema hieronder bieden we een verzameling kleinschalige bedrijven. Dat zijn bijv. welzijnsorganisaties, slagerijen, supermarkten, cateraars, zorginstellingen. Elders op deze website vind je ook leveranciers in Andelst, Herveld en Homoet.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Restaurant De Hoge Hof HerveldDe Hogehof 16674 BRHerveld
BuurtzorgKerkstraat 3A6686 BSDoornenburg
Art CulinairWanraaij 46673 DNAndelst
BuurtzorgSteegakker 186669 CZDodewaard
SPAR WitjesKerkstraat 16A6686 BTDoornenburg
de WoerdtWoerdsestraat 46684 DLRessen
RijnWaal ZorggroepJulianastraat 166687 BBAngeren
Stichting Tafeltje-DekjeKamervoort 86687 LAAngeren
RijnWaal ZorggroepGouden Appel 1206681 WPBemmel
Stichting Tafeltje DekjeLeidijk 336681 TMBemmel
Database met plaatselijke maaltijdservices van senioren maaltijden. Aanvullen of wijzigen? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Oosterhout

Ook bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor overwerkers. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. De zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Bijgaand beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Kantoren laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Bijvoorbeeld bij een cursus of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als werkgever wil je dan graag de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook veel zorginstellingen (woonlocaties en dagbesteding) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. Normaliter zijn daarvoor afspraken gemaakt met bekende keukens voor magnetronmaaltijden in Oosterhout. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • De grotere thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kan je afspraken maken voor het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het eten en het drinken.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties vragen steeds meer om kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen zo een lekkere en gezonde maaltijd gebruiken nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Probeer het zelf: een smaakvol en voedzaam gerecht snel op tafel!


FAQ: belangrijke thema’s rondom maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
Kant-en-klare gerechten worden steeds gezonder. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Oosterhout aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, niet te veel zout, bij voorkeur met volkoren graanproducten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en ten minste 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking vind je voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Het avondeten kent 3 aspecten. In de basis is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En natuurlijk heb je vlees/vis/vleesvervangers. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Zo zijn er 100% Hollandse kost, verse gerechten met seizoensproducten en Wereldgerechten. Zoals Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst en Spinazie a la creme.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Je plaatst de maaltijd ongeveer 25 – 40 minuten op 120 graden in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan kan het ook in de magnetron. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 6 tot 12 minuten op 500 – 800 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Oosterhout.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Oosterhout?
De tarieven van maaltijden aan huis liggen ver uit elkaar. Elke leverancier heeft weer andere prijzen en voorwaarden. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,50. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (zo’n €6,25. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je jezelf echt verwennen? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,30) en/of een toetje na (vanaf €1,15).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Allereerst heb je supers en verswinkels. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Ten tweede kan je bestellen bij de maaltijdservice Oosterhout. Denk dan aan cateraars en/of gespecialiseerde keuken die als enige focus product maaltijden bereiden. Ten derde kun je soms ook terecht bij zorginstellingen en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Overbetuwe?
Via de uitleg op www.overbetuwe.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Tevens zijn er landelijk regelingen via de WLZ (wet langdurige zorg), de Zvw (Zorgverzekeringswet) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. De gemeente kijkt dan kritisch naar uw vermogen en inkomen.