Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Slijk-Ewijk

Zoek je een leverancier voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Slijk-Ewijk? Via deze website verstrekken we tips en adviezen. We vertellen je wat een maaltijdservice precies is, en wie er gebruik van kan maken. Evenzeer gaan we dieper in op de actuele type maaltijden. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje organisaties vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. De gerechten zijn erg voedzaam en er is heel veel variatie in het aanbod. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Zijn er onduidelijkheden? Scroll dan eerst naar beneden naar de meestgestelde vragen. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioGelderland
GemeenteOverbetuwe
PlaatsSlijk-Ewijk
Postcode6677
Website gemeentewww.overbetuwe.nl
kant-en-klaar-maaltijden-slijk-ewijk

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Vergelijk interessante aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in Slijk-Ewijk?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Zo’n verse kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en je hoeft niet zelf te koken. Het wordt steeds populairder. Zoals eten als: Gegrilde groentenmix in saus of Reepjes kippenvlees in jus. In de volgende paragraaf tref je verschillende groepen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Ouderen: Senioren kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Via speciale senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. De menu’s zijn erg voedzaam, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en warmt men binnen een paar minuten op. Voor ouderen is een dagelijkse gezonde maaltijd essentieel. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of om de hersenen te beschermen. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens worden er maatwerkproducten gemaakt. U kunt denken aan leefstijlen als lactosevrij, glutenvrij, eiwitrijk, gemalen, en koolhydraatarm, vetarm, natriumarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten kunnen ook extra genieten van kant-en-klaar maaltijden. Daardoor behouden ze een stukje zelfstandigheid. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel gemak.
 • Drukke gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, feestjes en hobbies wisselen elkaar snel af. Boodschappen doen en koken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Jongvolwassenen: Studeren, de sportschool en andere vrijetijdsbestedingen: er komt dagelijks heel veel op ons af. Iedere dag boodschappen doen en koken lukt vaak gewoon niet. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het is nog gezond ook. Er zitten lekker veel groenten in en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Slijk-Ewijk: wat is het aanbod?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Slijk-Ewijk dan heb je drie keuzes: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk type kent zijn eigen karakter en voordelen. De maaltijden verschillen als het gaat om assortiment, kosten, herkomst producten en leveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Na levering leg je alles in je koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Slijk-Ewijk? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Normaal 1 of 2 keer per maand afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Erg handig op het moment dat u niet meer kunt koken of als er lichamelijke beperkingen zijn. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
bezorgmaaltijd-slijk-ewijk

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

In de tabel hierna bieden we een overzicht met grote keukens voor warme maaltijden in Slijk-Ewijk. Per instantie vind je informatie als het type maaltijden en een prijsindicatie. Tik op de button van een organisatie voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale instanties van kant-en-klaar maaltijden

In het schema hieronder doorzoek je eenvoudig een weergave van regionale bedrijven. Bijvoorbeeld cateraars, slagerijen, zorginstellingen, stichtingen, supermarkten. Op dit portaal vind je ook leveranciers in Hemmen, Andelst en Valburg.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Restaurant De Hoge Hof HerveldDe Hogehof 16674 BRHerveld
BuurtzorgKerkstraat 3A6686 BSDoornenburg
Art CulinairWanraaij 46673 DNAndelst
BuurtzorgSteegakker 186669 CZDodewaard
SPAR WitjesKerkstraat 16A6686 BTDoornenburg
de WoerdtWoerdsestraat 46684 DLRessen
RijnWaal ZorggroepJulianastraat 166687 BBAngeren
Stichting Tafeltje-DekjeKamervoort 86687 LAAngeren
RijnWaal ZorggroepGouden Appel 1206681 WPBemmel
Stichting Tafeltje DekjeLeidijk 336681 TMBemmel
Tabel met lokale bedrijven van bezorgmaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Stuur ons dan een bericht.

Maaltijden voor bedrijven in Slijk-Ewijk

Ook bedrijven en kantoren hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Zo’n zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. In het gedeelte hieronder beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Organisaties laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of wanneer een vergadering uitloopt. Als bedrijf kun je dan via de cateraar je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook zorggroepen (o.a. woongroepen en dagbestedingen) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Meestal is dit contractueel geregeld met grote bezorgers van magnetronmaaltijden in Slijk-Ewijk. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Veel thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via deze zorgorganisaties kun je tips en info aanvragen voor het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het toedienen van het eten.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf bieden vaak kant-en-klaar maaltijden als extra service. Kinderen kunnen daardoor een verse en gezonde maaltijd nuttigen als u tot laat werkt.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Ontdek de mogelijkheden: dagverse gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Slijk-Ewijk aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), slechts beperkt zout, voldoende volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vis of vlees en ten minste 25 gram eiwit. Op de beschrijving staat vaak meer info over de ingrediënten en voedingswaarden. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een gemiddelde maaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Allereerst is dit natuurlijk veel groente. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En als laatste heb je vlees/vis/vleesvervangers. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je kunt kiezen uit Typisch Nederlandse maaltijden, lekkere seizoensmaaltijden en inspirerende recepten. Denk aan Tortellini met gehakt en kaas of Tortellini gevuld met kaas.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer 35 minuten op 110 – 125 graden in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 5 tot 10 minuten op 600 – 800 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in Slijk-Ewijk.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Slijk-Ewijk?
De prijzen van de gerechten zijn heel divers. Elke service heeft weer andere prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm zie je terug in de prijs. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,80. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (zo’n €5,95. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je ook een voor- en nagerecht? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,55) en dessert (vanaf €1,30).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Je kunt natuurlijk terecht bij de supermarkt of een verswinkel. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Daarnaast kan je kiezen voor de maaltijdservice Slijk-Ewijk. Het gaat hier om professionele keukens die op bestelling wekelijks maaltijden bezorgen aan huis. Daarnaast onderscheiden we nog zorggroepen en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Overbetuwe?
Op www.overbetuwe.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Daarnaast zijn er landelijk regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Men analyseert hiervoor allereerst vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.