Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Valburg

Wil jij vandaag nog kant en klaar maaltijden bestellen in Valburg? Hieronder tref je meer informatie. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice is, en wie er gebruik van kan maken. Verder leggen we alles uit over de aanwezige gerechten opties. Snel bestellen? Je kunt hier ook maaltijdvoorzieningen vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. De gerechten zijn erg voedzaam en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Kom je er nog niet helemaal uit? Check dan eerst het hoofdstuk veelgestelde vragen. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioGelderland
GemeenteOverbetuwe
PlaatsValburg
Postcode6675
Website gemeentewww.overbetuwe.nl
kant-en-klaar-maaltijden-valburg

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Check interessante aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in Valburg?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Zo’n smaakvolle kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en jij bespaart veel tijd in de keuken. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Selecteer bijvoorbeeld: Groenteburger, prei, aardappelen of Kervelroomsoep. In onderstaande tekst lees je informatie over meerdere segmenten Nederlanders die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

 • Ouderen en bejaarden: Ouderen in Nederland krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Dankzij speciale senioren maaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. De producten bevatten belangrijk voedingsstoffen, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor de oudere doelgroep is gezond eten essentieel. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of om de werking van hersenen te stimuleren. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor vrijwel ieder dieet is wat opgenomen in het assortiment. U kunt denken aan zoutarm, gemalen, eiwitrijk, glutenvrij, en koolhydraatarm, diabetes, vetarm, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten hebben ook veel baat bij kant-en-klaar maaltijden. Hierdoor hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij moeite met kauwen en slikken bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel pluspunten.
 • Gezinnen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, hobbies, sporten en studeren vragen veel van onze tijd. Naar de winkel gaan en boodschappen doen kan dan wel eens voor problemen zorgen. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Studenten: School, werken, hobby’s en vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Iedere dag boodschappen doen en koken lukt vaak gewoon niet. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Valburg: hoe werkt dat?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Valburg dan heb je eigenlijk drie varianten: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elke type maaltijd kent zijn eigen karakter en voordelen. Let goed op de verschillen in de breedte van het assortiment, tarieven, houdbaarheid en bezorgintervallen.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Na levering zet je het in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Valburg? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. In de regel 2 of 3 keer per maand bij jou thuis afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Een uitkomst wanneer het koken niet meer gaat of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
bezorgmaaltijd-valburg

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

In het schema hierna bieden we een overzicht met erkende keukens voor warme maaltijden in Valburg. Per aanbieder tref je details als het type maaltijden en een prijsindicatie. Kies een maaltijdservice voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke aanbieders van thuismaaltijden

In het schema hierna verstrekken we een opsomming van plaatselijke aanbieders. Denk dan aan cateraars, slagerijen, welzijnsorganisaties, stichtingen, zorginstellingen. Op dit platform vind je ook bedrijven en organisaties in Dodewaard, Zetten en Andelst.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Restaurant De Hoge Hof HerveldDe Hogehof 16674 BRHerveld
BuurtzorgKerkstraat 3A6686 BSDoornenburg
Art CulinairWanraaij 46673 DNAndelst
BuurtzorgSteegakker 186669 CZDodewaard
SPAR WitjesKerkstraat 16A6686 BTDoornenburg
de WoerdtWoerdsestraat 46684 DLRessen
RijnWaal ZorggroepJulianastraat 166687 BBAngeren
Stichting Tafeltje-DekjeKamervoort 86687 LAAngeren
RijnWaal ZorggroepGouden Appel 1206681 WPBemmel
Stichting Tafeltje DekjeLeidijk 336681 TMBemmel
Schema met lokaal georiënteerde leveranciers van thuismaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Valburg

Ook bedrijven en kantoren maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Zo’n zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Onderstaand lichten we enkele situaties toe van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Bedrijven laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Bijvoorbeeld bij een cursus of wanneer een vergadering uitloopt. Als onderneming wil je natuurlijk je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook verzorgingslocaties (o.a. woongroepen en dagbestedingen) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. In veel gevallen hebben ze een overeenkomst met professionele organisaties voor magnetronmaaltijden in Valburg. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • De grotere thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via dergelijke instellingen kun je in contact komen met leveranciers voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. In specifiek situaties helpen ze ook bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties bieden vaak kant-en-klaar maaltijden als extra service. De kids kunnen zodoende een gezonde en voedzame maaltijd eten (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Probeer het nu zelf: een smaakvol en voedzaam gerecht binnen enkele minuten klaar!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Hoe gezond zijn kant en klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten dan voorheen. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Valburg in de regel aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, weinig zout (max 2 gram), focus op graan- en volkoren ingrediënten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en genoeg eiwit (25 gram). Op de omdoos vind je vaak een tabel met de exacte voedingswaarden. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Een gemiddelde maaltijd bestaat uit 3 componenten. Allereerst is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. Afsluitend heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Je kunt genieten van 100% Hollandse kost, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en culinaire verrassingen. Onder andere Rundvlees, rode kool, aardappelpuree en Rundvlees in tijmsaus.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer 25 minuten op 110 graden in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 5 – 10 minuten op 600 – 850 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Valburg.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Valburg?
De prijzen van de gerechten lopen flink uiteen. Elke maaltijdbezorger heeft weer andere prijzen. Vooral het soort maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,80. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (rond de €6,10. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je meer luxe? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,40) en toetje (vanaf €1,35).

Welk type leveranciers zijn er?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Allereerst heb je supers en verswinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Verder kan je gebruik maken van de maaltijdservice Valburg. Denk dan aan professionele keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Tevens bestaan er ook nog zorgverleners en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Overbetuwe?
Op de website www.overbetuwe.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Verder zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk via de WLZ (wet langdurige zorg), de Zvw (Zorgverzekeringswet) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij wordt altijd wel gekeken naar uw vermogen en inkomen.