Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Druten

Wil je alles weten over lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Druten? Middels onze site verstrekken we tips en adviezen. We omschrijven precies wat een maaltijdservice concreet kan bieden, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Evenzeer leggen we alles uit over de diverse maaltijdopties. Je kunt natuurlijk ook direct instellingen vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. De gerechten zijn erg voedzaam en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Kom je er nog niet helemaal uit? Check dan eerst de veelgestelde vragen. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioGelderland
GemeenteDruten
PlaatsDruten
Postcode6651
Website gemeentewww.druten.nl
kant-en-klaar-maaltijden-druten

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Vergelijk de huidige aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in Druten?

Houd je niet van koken? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Een lekkere kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Zoals eten als: Kip-tandoori met couscous, courgette en limoen & Boerengehaktschotel. In de volgende paragraaf benoemen we verschillende groepen die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

 • Bejaarden: Ouderen kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Met behulp van senioren maaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. De kant-en-klaar producten zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, bevatten weinig e-nummers of zout en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor bejaarden is een verantwoorde maaltijd van belang. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen of voor een beter geheugen en meer concentratie. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl is wat opgenomen in het assortiment. U kunt denken aan leefstijlen als eiwitrijk, gemalen, lactosevrij, glutenvrij, en natriumarm, vetarm, vegetarisch, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier behouden ze een stukje zelfstandigheid. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel pluspunten.
 • Families: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen vragen veel van onze tijd. In korte tijd een maaltijd bereiden is dan soms even teveel gevraagd. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Jongvolwassenen: Een drukke baan, de fitness en andere bezigheden: soms kan de druk erg groot zijn. Elke dag iets gezonds klaarmaken zit er dan soms gewoon niet in. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Druten: welke zijn geschikt?

Als jij kijkt naar alternatieven voor gezonde thuismaaltijden in Druten dan bestaan er 3 opties: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Iedere maaltijd heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Zo verschillen de op het gebied van: de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, prijs, houdbaarheid en aflevermogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Je kunt deze bewaren in de koelkast. Bij koelvers heb je veel variatie in het menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Druten? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Het eten moet je in de vriezer bewaren. In de regel 1 of 2 keer per maand bij jou thuis afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Een uitkomst indien u niet meer kunt koken en wanneer opwarmen ook niet gaat. De bezorging ligt vaak in handen van lokale vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-druten

Aanbod maaltijdservices vergelijken

In de volgende tabel tref je een database met grote bezorgers van warme maaltijden in Druten. Per instantie vind je praktische info zoals aanbod en de kosten. Tik op de button van een instantie voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale maaltijdvoorzieningen van thuismaaltijden

In de tabel hierna doorzoek je eenvoudig een overzicht met kleinschalige bedrijven. Dat zijn bijv. stichtingen, welzijnsorganisaties, cateraars, supermarkten, zorginstellingen. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook bedrijven en organisaties in Heumen, Mook en Middelaar en Wijchen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Slagerij DekkersHogestraat 366651 BLDruten
SPAR VeltmaatHollenhof 16659 BBWamel
BuurtzorgMolenstraat 2 B6645 BTWinssen
Keurslager van LeijdenThorbeckeplein 216641 CBBeuningen
Attent – TertzioBachstraat 296661 CPElst
Zorggroep Maas en WaalPostbus 986658 ZHBeneden-Leeuwen
Tafeltje Dekje ElstJasappel 376662 JDElst
BuurtzorgDe Zuiling 86662 ZCElst
Slagerij LemmersZandstraat 566658 CWBeneden-Leeuwen
BuurtzorgZandstraat 71 B6658 CNBeneden-Leeuwen
Weergave met regionale instellingen van kant-en-klaar maaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Druten

Ook kantoren en bedrijven kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. De zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Onderstaand lichten we enkele situaties toe van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Kantoren of bedrijfspanden bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Bijvoorbeeld bij een cursus of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als bedrijf kun je dan via de cateraar jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorgorganisaties (dagbesteding en woonlocaties) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Meestal is dit contractueel geregeld met bekende keukens voor magnetronmaaltijden in Druten. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze zorgorganisaties kan soms een levering worden ingepland voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen zodoende een lekkere en gezonde maaltijd nemen als u tot laat werkt.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Probeer het zelf: de lekkerste en meest voedzame menu’s in een handomdraai klaar!


FAQ: veel voorkomende vragen betreffende maaltijdbezorging aan huis

Staan kant-en-klaar maaltijden gezond bekend?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Druten de basis aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, maximaal 2 gram zout, het liefst gekookt met volkoren artikelen, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking vind je de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
Een normale kant en klaar maaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Als eerste heb je natuurlijk de groenten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. Ten derde heb je vlees/vis/vleesvervangers. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Je kunt genieten van typische Hollandse recepten, gerechten met producten van het seizoen en culinaire inspiratie. O.a. Speklapje met vleesjus, stamppot andijvie en Hollandse hachee.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is simpel. Dit doe je in circa 35 minuten op 100 °C in de oven. Mocht je dit te lang duren dan kan je ook de magnetron gebruiken. Meestal verwarm je het in circa 6 – 12 minuten op 600 – 850 watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Druten.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Druten?
De kosten van de maaltijdservices kunnen enorm verschillen. Elke service heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Met name het type maaltijd heeft effect op de kosten. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,55. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (gemiddeld €6,25. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,30) en/of een toetje na (vanaf €1,40).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Ook kan je gebruik maken van de maaltijdservice Druten. Het gaat hier om professionele keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Als laatste onderscheiden we nog zorgaanbieders en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Druten?
Via de uitleg op www.druten.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Tevens zijn er landelijk regelingen vanuit de WLZ, de Zvw (Zorgverzekeringswet) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Puiflijk
 • Afferden
 • Horssen
 • Deest