Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Doornenburg

Zoek je een leverancier voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Doornenburg? Via deze website bekijk je aanvullende details. We gaan bijvoorbeeld dieper in op wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Verder vertellen we meer over de diverse soorten maaltijden. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje bedrijven vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. Het eten is erg smaakvol en je warmt ze eenvoudig en snel op. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Wil je nog meer weten? Check dan eerst antwoorden op de veel voorkomende vragen. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioGelderland
GemeenteLingewaard
PlaatsDoornenburg
Postcode6686
Website gemeentewww.lingewaard.nl
kant-en-klaar-maaltijden-doornenburg

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Check actuele aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Doornenburg?

Houd je niet van koken? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n verse kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en heb je geen grote keuken nodig. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Kies bijvoorbeeld voor: Rode kool met appel en Kip in kerriesaus, doperwten, rijst. Hierna benoemen we meerdere segmenten Nederlanders die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: Ouderen krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Door het bestellen van senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. Deze maaltijden zijn super gezond, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en kan men eenvoudig opwarmen. Voor ouderen is een verantwoorde maaltijd van belang. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om de hersenen gezond te houden. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens worden producten ontwikkeld. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan glutenvrij, lactosevrij, eiwitrijk, zoutarm, en vegetarisch, koolhydraatarm, diabetes, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Daardoor kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Bij slik- of kauwproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel pluspunten.
 • Jonge gezinnen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, hobbies, sporten en studeren moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Boodschappen doen en koken schiet er dan wel eens bij in. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Starters: Studeren, de fitness en afspraken met vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken lukt vaak gewoon niet. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn die ook nog eens erg voedzaam zijn. Er zitten lekker veel groenten in en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Doornenburg: welke soorten zijn er?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Doornenburg dan bestaan er 3 varianten: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elke vorm heeft positieven en negatieven kanten. De verschillen zitten ‘m met name in aanbod, prijs, smaak en bezorgopties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. De maaltijden bewaar je in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Doornenburg? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Vaak elke 2 weken afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Zeker praktisch op het moment dat zelfstandig koken tot het verleden behoort of als er lichamelijke beperkingen zijn. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
bezorgmaaltijd-doornenburg

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In onderstaand schema vind je een weergave van bekende bedrijven voor warme maaltijden in Doornenburg. Per instantie vind je praktische info zoals het actuele aanbod en de prijzen. Tik op de knop van een instantie om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale aanbieders van magnetronmaaltijden

Hieronder vind je een lijst met lokale aanbieders. Onder andere stichtingen, zorginstellingen, slagerijen, supermarkten, cateraars. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook organisaties in Slijk-Ewijk, Oosterhout en Ressen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgKerkstraat 3A6686 BSDoornenburg
BuurtzorgDorpstraat 16691 AVGendt
de WoerdtWoerdsestraat 46684 DLRessen
RijnWaal ZorggroepGouden Appel 1206681 WPBemmel
Rijnwaal – Sint JozefKloosterplein 46691 CXGendt
Stichting Tafeltje-DekjeKamervoort 86687 LAAngeren
Welner MaaltijdenHuigensstraat 106691 ELGendt
Slagerij ElingsHoogstraat 456701 BMWageningen
RijnWaal ZorggroepJulianastraat 166687 BBAngeren
SPAR WitjesKerkstraat 16A6686 BTDoornenburg
Weergave met lokaal georiënteerde maaltijdvoorzieningen van magnetronmaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Doornenburg

Ook bedrijven hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Een zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Onderstaand behandelen we diverse opties van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Organisaties laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als er klanten over de vloer komen. Als bedrijf wil je dan natuurlijk de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook zorggroepen (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Dikwijls zijn daarvoor afspraken gemaakt met populaire leveranciers van magnetronmaaltijden in Doornenburg. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kun je tips en info aanvragen voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. Zij kunnen ook helpen bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf vragen steeds meer om kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen zodoende een lekkere en voedzame maaltijd nemen alvorens ze naar huis gaan.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Probeer het nu zelf: lekkere en voedzame gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Doornenburg zich aan moeten houden. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, natriumarm, het liefst gekookt met volkoren artikelen, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de sticker op de doos vind je een overzicht met de ingrediënten en voedingswaarden. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
Een avondmaaltijd kent 3 aspecten. Allereerst zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. Ten derde heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Zo zijn er 100% Hollandse kost, verse gerechten met seizoensproducten en culinaire inspiratie. Bijv. Kip in kerriesaus, doperwten, rijst & Kabeljauw in kruidensaus.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Je plaatst de maaltijd ongeveer 25 – 40 minuten op 125 graden in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Bij een doorsnee-maaltijd doe je dit in circa 4 tot 8 minuten op 600 – 750 watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) warm bezorgd in Doornenburg.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Doornenburg?
De kosten van de maaltijdservices liggen ver uit elkaar. Elke bezorgdienst werkt met andere prijzen. Met name het type maaltijd heeft effect op de kosten. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,90. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (om en nabij de €6,50. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) betaal je al gauw €2,00 extra. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,55) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,35).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Verder heb je natuurlijk de maaltijdservice Doornenburg. Dit zijn vaak professionele keukens die als enige focus product maaltijden bereiden. Ook hebben we nog de zorgorganisaties en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Lingewaard?
Door middel van www.lingewaard.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Ook bestaan er andere regelingen vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Daarbij kijkt men naar het inkomen en/of het vermogen.